• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir yol gösterin..

Hanimlar bir sorum olacak. Buna net bir cevap alırsam eşimle ilgili kafamdaki (konudan bağımsız) bazı soru işaretleri giderilmiş olacak. Ben insta kullanmıyorum bu yüzden pek bilgi sahibi değilim. Ana sayfadaki sol alt merceğe tikladığımizda çikan videolar hesap sahibinin geçmişte izlediği videolarmi yoksa örneğin instada genel olarak en sık izlenenen videolarmi?
O işaretlediğiniz yer arama bölümü değil mi aradıklarını yazıyor. İnsta açın siz bence bir bakın ne karıştırıyor eşiniz. Eşiniz sizinle resmini oaylaşsın bakalım kadın ne tepki verecek

Eşim 36 yaşında. Yani andropoz belirtisi ile ilgili değil aslında. Evlilik çocuk iş monotonluktan mı sıkıldı bilmiyorum. Son zamanlarda hep diyordu içim sıkılıyor bunalıyorum falan. Bu kadının mağdur görünmesi ilgisini mi cezbetti bilmiyorum. Yanlış anlaşılır diye konunun başında belirtmemiştim ama bosanmış iki çocuğu var. Aceba ilk evliliğinden yana içini mi döktü öyle mi yakınlaşılar bilmiyorum. Neden desinki hayatın darbesini yemiş birde ben sırtımı dönersem iyice yanlış anlayacak.
Çoğumuz bilmem kaç yıllık evliyiz, her dakika hayatına heyecan katan kaç evli var Allah aşkına🤷 iş güç koşturmaca çoluk çocuk derken çoğumuz benzer hayatlar yaşıyoruz, sıkılan boşansın böyle içim sıkılıyor bahanelerinin arkasına sığınmasın.

Siz içim sıkılıyor deyip boşanmış bir erkek arkadaş bulsanız hayatın darbesini yemiş bir de ben sırtımı dönersem deseniz eşiniz anlayışla karşılayacak mı?

Eşiniz komşu meselesinde de aynısını yaptı, kadın evli de olsa eğer eşi çok ortalarda görünmüyorsa eşiniz hemen kadının dibinde bitiyor, yalnız kadınları koruyup kollama derneği başkanı mı eşiniz?

Bariz fırsatçı, içlerinden kim bilir ne pislikler geçtiği için böyle tipleri görünce tüylerim diken diken oluyor.

Adam macera arıyor sadece henüz ne cevap alacağından emin olamadığı için temkinli ilerliyor.

Bu konularda eski kafalı biriyim.
Kocam iş arkadaşı dahil ablası, kuzenleri, yeğenleri hariç bir başka kadının fotoğraflarını beğenemez.
Ben de yabancı erkeklerle bu şekilde iletişim kurmam.

Yerinizde olsam şimdiden inanmış görünüp sessizce takip ederdim.
Erkekler saftirik oluyor bu konularda.
Sizi ikna ettiğini düşünüp rahat hareket edecektir.
Çok geçmeden falso verir.

Erkekler saftirik oluyor bu konularda.
derin ne vakittir sizi göremiyordum çok özlemişim 🥰

Yok bence konudaki koca saftirik değil hin, karşı tarafa bile kendini belli etmeyenlerden.
Bizim sokakta var benzeri, strawberry’nin eşiyle alakalı konuları okudukça o geliyor aklıma.
Böyle ağzını yaya yaya konuşan cak cak sakız çiğneyen evli kadınların bile eşleriyle değil direkt kadınlarla sulu sulu konuşan bir tip🤢
İlk selam verip sohbet etmeye çalıştığında notunu verip paketledim, beni görünce yol değiştiriyor ayarsız.

Aslında kendini komşu olayında çok belli etmiş adam.
"Kocam esnaf yan dükkana yeni taşınan evli kadına ilgisi var" tarzında bir konu açılmıştı.
Bu konudaki kocanın tavırlarını, davranışlarını o konudaki adama benzettim. Özellikle komşu olayı.
Evliyken çapkınlık yapmaya çalışan zampara bu adamlar. Yakalanınca da manipülasyon.
Ben de evli kadınlara yanaşmaya çalışan adamları üst düzey ahlaksız buluyorum.

derin ne vakittir sizi göremiyordum çok özlemişim 🥰

Yok bence konudaki koca saftirik değil hin, karşı tarafa bile kendini belli etmeyenlerden.
Bizim sokakta var benzeri, strawberry’nin eşiyle alakalı konuları okudukça o geliyor aklıma.
Böyle ağzını yaya yaya konuşan cak cak sakız çiğneyen evli kadınların bile eşleriyle değil direkt kadınlarla sulu sulu konuşan bir tip🤢
İlk selam verip sohbet etmeye çalıştığında notunu verip paketledim, beni görünce yol değiştiriyor ayarsız.
Sevgili Mune
Özlendiğime mutlu oldum teşekkür ederim.🥰

Yoğun iş temposundan fazla vakit bulamıyorum son zamanlarda.
Şükür kavuşturana diyeyim.

Abi kardeş olayı iyice işkillendirdi beni zaten. Eşim normalde dert dinleyecek bir insan değil sıkar onu böyle şeyler. Bu kadin için bana yazdıgı şey zaten hayatın darbesini yemiş beni abi bilmiş sırt dönersem yanlış anlayacak. Ne münasebet ya elin kadınıyla bu ne samimiyet düşündükçe sinir basıyor.
Çok özür dileyerek bir arkadaşım bana şey demişti. Birilerinin arasında gizli bir aşk olduğunu düşünüyordu.ben de ama onlar abi kardeş gibi olduklarını söylüyorlar hep dedim. Abi kardeş ayağı g.t ayağı demişti. Haklı çıktı yalanmış o abi kardeş hikayeleri hep

Belliki sınırlar aşılmış samimiyet ilerlemiş.İş ortaya dökülüncede hemen abi kardeş oluveriyorlar.Ne münasebet.Elin kadınının neden abisi olsun kendine başka abi bulsun.Dert dinlemeye hevesi varsa da karısını dinlesin.Bu erkekler neden elindekinin kıymetini bilmez 😠

Back
X