Arkadasim artik samimi gelmiyo

Pisman34

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
348
140
18
İyi aksamlar dilerim. Benim lise Cook uzun zamandır gorustugum bi arkadas grubum var. Ama artik iclerinden biri bana samimi gelmemeye basladi oda uzaklasti benden tavir koyamıyorum cunku diger arkadaslarim onunla hala cok iyi ama yan yana uzaklastik. Uzun zamandır boyle artik katlanamıyorum ama diger arkadaslarimla da sahte sahte gulmeler falan gariplesti sizce ne yapmaliyim

Diğer arkadaşlarınızla arası iyi ise görüşmeyin soğudum diyemeyeceğinize göre ancak görmezden gelebilirsiniz. Takmayın ama normal davranın.

Niye tavır koyamıyorsunuz, onu anlamadım.
Herkesin görüşüyor olması demek, sizin bunu sineye çekmenizi gerektirmiyor ki.
Bir gider, bir gitmezsiniz ya da muhattap olmazsınız.
Kusura bakmayın ama en sinir olduğum insan tipidir bu, yüze gülen ama arkadan iç hesaba girip dedikodu yapan...

nikahiniz mi var, sozlesme mi imzaladiniz, bonservisiniz mi onda? uzaklastiysan uzaklasmissindir.. paylasimda bulunmazsin bitti gitti.. neyi ne yapmalisiniz?

Niye tavır koyamıyorsunuz, onu anlamadım.
Herkesin görüşüyor olması demek, sizin bunu sineye çekmenizi gerektirmiyor ki.
Bir gider, bir gitmezsiniz ya da muhattap olmazsınız.
Kusura bakmayın ama en sinir olduğum insan tipidir bu, yüze gülen ama arkadan iç hesaba girip dedikodu yapan...
Yüzüne güldüğümü nereden gördünüz dedikodu yaptığımı nereden duydunuz bir kere bile arkasından konuşmamışımdır grupça oturup kalkıyoruz biri için öbürlerinden vazgeçmem

nikahiniz mi var, sozlesme mi imzaladiniz, bonservisiniz mi onda? uzaklastiysan uzaklasmissindir.. paylasimda bulunmazsin bitti gitti.. neyi ne yapmalisiniz?
Samimi gelmiyo kimseye samimi davranmıyo çünkü ay aşkım ay cicim diye arkadaşlık kuruyor öbürleride bunu samimiyet olarak görüyo ama öyle değil

Back
X