arkadaşım bana küstü

benim hoşuma gidiyor dediğine göre kendinin farkında ve sen öyle deyince yaptığının iğrenç birşey olduğunu farketti. böyle durumlarda ters tepki verilmesi o kişinin kişiliğinde ufak sıkıntılar olduğunu gösterir. olgun biri olsa küsmezdi.

Sürekli çorba içerken hüuup diye ses çıkararak içen arkadaşımı uyardım.
Çorbayı hava ile içine çekerek içmeye çalışıyor ve inanılmaz bi hopurdetme sesi çıkıyor. Çay icisi de aynı. Neyse kibarca uyardım ama çok bozuldu.
Sizde rahatsız olur musunuz bu yemek yerken ağız sapirdatma , corbayi hopurdeterek icme , parmak Yalama hareketleri karşınızda yapılsa ???
Tek rahatsız olan ben miyim ?
Kendim dikkat ettiğim için mi duyuyorum bu sesleri . Yani anlamıyorum o kaşığı ağzına götürüp koysan ses çıkarmana gerek kalmayacak neden böyle yapıyor. SöylediğiM de benim hoşuma gidiyor dedi.
valla çok ifrit olurum.Hele de şak şak sakız çğneyenden.Bozulursa bozulsun.İnsan yemek yeyip içmesini de öğrenemediyse,birilerinin uyarmasına da bozulmamalı

Ahh benn ah canım ben neler çektim kayinvalidemle birlik otururken yemek vakitleri resmen beni benden alırdı ağzı açık yemek yer ve hep konuşur sofraya ağzından yemekler sacilir hersey ortada o sesi geçtim görüntü Ayy aman ilk zamanlar yiyemiyodum eşime söyledim kaç yaşında kadın alınır bişey söyleme dedi hamile kalınca dayanamadim ayrı eve çıktım o derece

Kanayan yarama tuz bastın :(

Höpürtü şapırtı vs nefret ederim bu seslerden

Aile üyelerinden biri böyle olduğu için masada onlarla yemiyorum düşün

Her yemek ve çay saati bana ızdırap

Sana ben de küstüm.
Pek kıymetli olan vaktimden ayırıp sınav sorularını cevapladım, teşekkür yok!:duduk:

Ayy bende birgün bol soğanlı çoban salata yemiştim arkadaşımda acil çağırdı bana gel diye .. bilgisayarda birşey bakarken " bidaha soğan yiyip gelirsen kafanı patlatırım senin ddi ..... bende acil çağirmasaydın diyip yüzüne hohladım güldük geçtik ama benim 20 seneli arkadaşım dostum kırılmam darılmam oda aynı....

sizin samimiyet yokmuş keşke sizde samimiyet ayarinıza göre davransaydınız .... ama cidden şu corbayı vakum makinası edasıyla içmesinler Allah aşkına

hoşuna gidiyorsa evinde dilediğince höpürdetsin ama kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok çok sinir bozucu ben de söylerdim küsülecek birşey yok bunda

Siz arkadaşınızı iyi niyetle uyarmışsınız. Alıncak bişey yok bence. Şahsen ben çok alıngan kaprisli insanlarla arkadaş olmuyorum artık 1-2 tane candan dost yetiyor:)

Benim hoşuma gidiyor ne ya...toplum içinde yiyip iciliyorsa dikkat edilmeli. O zaman herkes el ayak daldirsin yemege sonra da hoşuma gidiyor desin.

Usulune gore uyarmadiniz mi?
Genel kisiliginizle alakalidir belki herseyde fazla uyari falan yaptiysaniz sikilmistir sizden buda bahanesi olmustur (size ithafen yazmiyorum ama bazi insanlar zorla senin iyligin adi altinda uyarma elestirme konusunda kantarin topuzunu kaciriyor)
Sahsen dogru ye sinir etme beni,carpacam agzina bir tane bile derim inadina inadina yapar uyuz gicik derken konu kapanir sonrasinda dikkat eder (ancak bunu derken asagilama,kustah tini,sevimsiz ses tonu kullanmam)
Konuda kusluk cikaricak birsey yok altinda baska bir sebep vardir belki

Buyukbabam bir hapsirirdi hapşırma sonrası vuvuvuuuu gibi uzatmali bişey yapardı evi titreterek:)))

Sapirdatma çok fena.. ben eskiden masada duramazdim o kadar rahatsız olurdum.. unide yemekhanede milyon çeşit sapirdatma duya duya aştim..

Arkadasiniz neden kusecek kadar alındı ki.. etrafı rahatsız ederken onemsemiyorken..

nasıl uyardınız ne dediniz?

bir arkadaşım da sakızı çok fena çiğniyordu cak cak en son bir gün kızım çamura saplanmış da çıkamıyo gibisin o nasıl ses öyle dedim bir daha benimle konuşmadı.

uyarmak güzel de benim gibi usül bilmeden yaptıysanız küsmüş olabilir:KK53:

Bence çok komik bi yorum yapmışsınız ben çok gulerdim küsülecek ne var ki..
Kendi bilir tabiki..

Normalde naif biriyim,ama biri karşımda bu saydıklarını yaptığında içimden anında bir canavar çıkıyor:D birden o sinirle "ay yeter be" derken buluyorum kendimi aşırı sinir olurum aşırı hemde yani haklısın ki bu kadar kibar demişsin bir de

Misyofonia di sanirim. Bi cesit hastalik bu ve bende saplanti derecesinde. Kim olursa olsun asla tahammul edemem, uyaramayacak durumdaysam eger uzaklasirim hemen ordan. Ama uslup cok onemli tabi. bi de o anki ruh haliyle kirilmis olabilir arkadasiniz

Back
X