Arkadaşım bana soğuk davranıyor

bayanliseli

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
64
6
6
35
İstanbul
Merhaba ben 10.sınıf yani lise 2 öğrencisiyim biz 3 arkadaşız aygül helin ve ben yalnız sorunum şu ki helin aygülü daha çok seviyo onunla daha çok mesajlaşıyo ona daha çok sarılıyo ama bana öyle davranmıyo tabi bizde arkadaşız ben de onu seviyorum o da beni ama aygül kadar değil ama bu sorun değil bunu kabul ettim artık sorun şu ki aygül bana soğuk davranıyo aynı zamanda da helin de onu kendini çekiyo ikisi çok iyi arkadaş oldular ben dışarıda kaldım hep mesajlaşıyolar gülüyolar okulda bi espiri oluyo kendi aralarında tabi ben anlamıyorum sanki sürekli beni tersliyolar ve hiç konuşamıyoruz konuşucak konu yok mesala eskiden aygülle satlerce konuşabilirdik ama şimdi öyle diğil konuşmamız naber nasısından ibaret sonra bitiyo ya da yanımızdan helin gittiğinden örneğin bi süreliğine sus pus oturuyoruz konuşmadan söylediklerimede kısa cevaplar veriyo birde helin aygüle sarıldığında o da ona sarılıyo ya da koluna girdiğinde o da onunkine giriyo ben sadece onları izlemekle yetiniyorum öyle karşıdan sap gibi izlemekle...tabi ben sarıldığımda kuluna girdiğimde karşılık alamıyorum malesef mesajlaşma konusunda ise zaten naber nasılsından olan mesajlaşmamızıda ben başlatıyorum aygül asla bana mesaj atmaz ama tabi heline hep atar çünkü onunla konuşmak istiyo ama ben onu zorla konuşturuyorum...konuş onlarla istersen demeyin lütfen defalarca denedim anlamıyolar beni kıskanç fesat sanıyolar galiba

Soğuk davranılması eşittir en nefret edilesi durum.
Şimdi şöyle bi durum var çoğunlukla zaten bu gibi durumlar ortaokul lise yıllarında olur. Liseden sonra zaten artık kimşn gerçek arkadaşın olduğunu anlarsın. Bende suan lisedeyim ama su yaşıma kadar ciddi anlamda arkadaşlıklar hakkında çok şey yaşadım. Bi kere arkadaşım,eğer seninki gibi üç kişilik bi grupta ikili yakınlaşma varsa ve sen seni bi nevi dışladıklarını düşünüyosan,önce özeleştirinş yapmalısın. Düşün bi acaba ben mi kızlara kötü davrandım gibi. Eğer kendinde bi problem göremiyosan ve arkadaşın sana hala soğuk davranıyosa bence bırak akışına. Demek ki sen arkadaş seçiminde biraz yanılmışsın. Belkş başta o arkadaşına fazla değer verdin onu kendi içinde çok değer sahibi yaptın. Bunu yaomış olman aslında insani olarak iyi ama bütün bunlara arkadaşının karşılık vermiyo oluşu, sana tepkisi soğuk davranmaksa bence o arkadaşlıkta bi problem vardır. Aynı durum benimde başımdan geçti. Çok seviyosun bu kişiyi ve kaybetmek istemiyosun ama ortadaki durum belli eğer sana biri senin ona verdiğin değeri vermiyosa ve seni üzücek duruma getirmişse arkadaşlık ilişkinizi,sende onunka sıradan bi arkadaşınmıs gibi konus,davran. Eğer senin ona mesafeli davrandığını farkederse ya tamam der ilgilenmez ya da üzerine düşer. Eğer ilgilenirse onunka konuş anlat ciddi bi şekilde zaten her şey zamanka düzelir. Ama eğer ilgilenmezse bırak askışına nasıl olursa olsun. Bunu yaomak çok zordur ama sana daha öok uyan birisinş bukülacaksın mutlaka

Canım bazı insanlara bir arkadaş yeterli geliyor ikincisinde dışlıyorlar, sen sallama onları

Yaşça büyük biri olarak şunu söylemeliyim ki 3 kişilik arkadaş gruplarında vardır bu sorun genelde. Ama zaten şuan ygs lys stresinden bunları düşünemiyodur

aslında sorun 3 kişi olmak..3 kişinin arasında buna benzer hep şeyler olur.iki kişi mutlaka yakınlaşır,diğeri ise dışarıda kalır.

ayrıca aklınızda bulunsun ;üniversiteyi kazandığınızda da dikkat edin,3 kişinin kalacağı bir evi kiralamayın,yine mesele ve tatsızlık olur.arkadaşlarımın tecrübelerine dayanarak söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…