• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım bana zarar veriyor

hunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
132
1
46
Kocaeli
Kzlr 21 ysndaım, memleketmden bi arkdsm var bnden bi yas büyük cocukluk arkadasım, o nedenle cok yakın sayılırzz...

Ancak bu kız iyi olmasına rağmen bana çok çok zarar veriyor. Neden diceksiniz öncelikle sürekli kendinden 10 15 yas büyük insanlarla cıkıyor 16 17 yasından beri bu boyle..Ve namusunu kirletmis vaktinde ki ben bunu kendisinden duymadım, bana arkadaslarım soyledi...:53:

Bu kızı yasadıgım yerde tanımayan yok, onla gezdiğim sürece insanlar benim de oyle olduğumu dusunecek, kucuk yer sonucta herkes herkesi tanıyor burda..

4 5 gun once yine memleketime ziyarete gittim, mecburen haber verdim.O akşam beraber cıktık.Bira soyledik oturuyoruz yanımıza bunun eski erkek arkadasının bi arkadası geldi herif 40 yaşında zebellak gibi. :47: Allahım dedim o kadar rahatsız oldum ki herkes bakıo ben 21 yasındayıım bu adamla aynı masada ne işim var allah askına ya.... Arkadasıma dedim gonder sunu basımızdan, yok, hala konusuyor.

O gun de mekanda hep tanıdık kisiler vardı, hepsine rezil oldum..Masamızdaki adam da içtikçe abuk subuk konuşmalar ypmya basladı yok bize gelin de bilmemne.En sonunda adamı kovdum, arkadasıma da cok kızdım..Cıkarken de hesap cıkışmadı, arkadasımda para az varmıs ama 2 bira iciyo, madem yok neden iciyorsun.Bu kız hayatı boyunca benden geçinmiştir, o gece de aynısını yaptı ama bu sefer benden de para cıkmadı...:44::44:

kısacası kızlar tanıdığım herkese rezil oldum yerin 5 kat dibine girdim bu kız yüzünden...
ve kız cok yapışık yani ondan kendimi nasıl kurtarıcam napıcam hiç bilmiyorum lütfen akıl verin.....:43:

Son düzenleme:
Kzlr 21 ysndaım, memleketmden bi arkdsm var bnden bi yas büyük cocukluk arkadasım, o nedenle cok yakın sayılırzz...

Ancak bu kız iyi olmasına rağmen bana çok çok zarar veriyor. Neden diceksiniz öncelikle sürekli kendinden 10 15 yas büyük insanlarla cıkıyor 16 17 yasından beri bu boyle..Ve namusunu kirletmis vaktinde ki ben bunu kendisinden duymadım, bana arkadaslarım soyledi...:53:

Bu kızı yasadıgım yerde tanımayan yok, onla gezdiğim sürece insanlar benim de oyle olduğumu dusunecek, kucuk yer sonucta herkes herkesi tanıyor burda..

4 5 gun once yine memleketime ziyarete gittim, mecburen haber verdim.O akşam beraber cıktık.Bira soyledik oturuyoruz yanımıza bunun eski erkek arkadasının bi arkadası geldi herif 40 yaşında zebellak gibi. :47: Allahım dedim o kadar rahatsız oldum ki herkes bakıo ben 21 yasındayıım bu adamla aynı masada ne işim var allah askına ya.... Arkadasıma dedim gonder sunu basımızdan, yok, hala konusuyor.

O gun de mekanda hep tanıdık kisiler vardı, hepsine rezil oldum..Masamızdaki adam da içtikçe abuk subuk konuşmalar ypmya basladı yok bize gelin de bilmemne.En sonunda adamı kovdum, arkadasıma da cok kızdım..Cıkarken de hesap cıkışmadı, arkadasımda para az varmıs ama 2 bira iciyo, madem yok neden iciyorsun.Bu kız hayatı boyunca benden geçinmiştir, o gece de aynısını yaptı ama bu sefer benden de para cıkmadı...:44::44:

kısacası kızlar tanıdığım herkese rezil oldum yerin 5 kat dibine girdim bu kız yüzünden...
ve kız cok yapışık yani ondan kendimi nasıl kurtarıcam napıcam hiç bilmiyorum lütfen akıl verin.....:43:

-Miş'li -muş'lu cümlelerle arkadaşınızın günahına girmiş olmuyor musunuz? Namusunu kirletmek ne demek ayrıca, hoş bir tabir değil bence.
Gittiğinizde aramaz sormazsınız olur biter, siz arayıp görüşelim demişsiniz, demezsiniz olur biter.

Anladığım kadarıyla aynı yerde oturmuyomuşsunuz..
Ya memleketine gittiğinde ona söyleme..
yada evde falan görüş onunla..
Gerçekten tam rezillik o duruma düşmek.

-Miş'li -muş'lu cümlelerle arkadaşınızın günahına girmiş olmuyor musunuz? Namusunu kirletmek ne demek ayrıca, hoş bir tabir değil bence.
Gittiğinizde aramaz sormazsınız olur biter, siz arayıp görüşelim demişsiniz, demezsiniz olur biter.

yok hayır boyle bişeyin olduğunu bende biliyorum o nedenle soyledim..

Anladığım kadarıyla aynı yerde oturmuyomuşsunuz..
Ya memleketine gittiğinde ona söyleme..
yada evde falan görüş onunla..
Gerçekten tam rezillik o duruma düşmek.

yani ben universite için baska sehirdeyim, ama yasadıgım yeri cok seviyorum, o kız yuzunden de nezaman gitsem zehir zemberek oluyo tatilim..:44:

arkadaşını seviyorsan uzak durursun ewde görüşürsün... yada ilişkini kesersin.. başka türlü zarar görebilirsin diye düşünüyorum ben..

ilk önce başkalarından duyduğunuz bilgiyle arkadaşınızın arkasından namusunu kirletmiş demeniz çok yanlış
21 yaşında aklı başında birisi olarak herif falan gibi kelimeler kullanmanızda
aklınızın gayet herşeye erebileceği bir yaştasınız hoşlanmadığınız bir insanla arkadaşlığınızı bitirmek istiyorsanız direk yüzüne söyleyin ve arkadaşlığınızı bitirin
siz taviz vermediğiniz sürece kız yakanıza yağışacak değil herhalde

''Namusunu kirletmiş'' bu nasıl bir yargılama biçimi.Hem sizene ? Madem çok rahatsızsınız buraya yazdığınız derdinizin çıktısını alıp kendisine mail ile yollayın o vakitten sonra zaten yüzünüze bakmayacaktır ! Gelmiş arkasından kızın namusu üzere laf kalabalığı yapıyorsunuz...Ne ayıp :20:

Hem bir laf vardır ''Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim''

arkadasınız ıcın degıl km olursa olsun
hıc kımse ıcn ''namusunu kırletmıs' gıbı cırkın kelımeler kullanmayalım .
herkesın ahlakı namusu kendıne .herkes ıstedıgını yapmakta ozgurdur .
yadırgamaya hıc gerek yok .kullandıgınız kelıme yadırgamaktır .
arkadasınızn konusuna gelırsek de ,gercekten de bır masa da 40 yasnın ustun de
bır adamın oturuyor olması hıc hos degıl .geldıgı gıbı sızın kalmanız gerekırdı .
arkadasınız parası olmadan da 2 bıra ıcıyorsa eger o adama hesabı odetmek ıcındır .

bence sen şu sözün anlamını düşün,

bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim....

Sen zaten yolunda gitmeyen şeylerin farkındasın,anlatıklarında hoş değil..Arkadaşına yaptıklarının doğru olmadığını anlat,ama anlamamakta inat ediyorsa görüşmek istemiyorum de ve bitir..

madem bu kadar rahatsızsın arkadaşından arkasından bilmediğin konular hakkında yorum yapacağına görüşmezsin olur biter bu arada bence sen de bayağı rahat görünüyorsun

Madem rahatsızsınız bu arkadaştan ,neden onu arıyor ve dışarıya bira içmeye çıkıyorsunuz ???Rahatsız olan hiç aramaz,görüşmez.

ya yarı cıplak resimlerini gordum burda bu kdr ayrıntıya girmek istemezdim ama hemen beni gunah kecisi yaptınız...

bu kız vaktinde evli cocuklu bi adamla da birlikte olmstu ozaman gorusmeyi kesmiştim ama sonra evime kadar geldi bende git diyemedm, kimseye hayır diyemiyorum böyle de bi huyum var...:50:

hayır diyemediğin sürece bu şekilde muhattap olursun. ya hayır demeyi öğren ya da böyle insanlarla arkadaş kalmayı. aynı yaştayız sana söyleyebileceğim şey eğer seni rahatsız ediyorsa aynen buraya yazdığın gibi onun yüzüne söyle ve bitir.

sizin yapmanız gereken tek şey bu kişiden uzaklaşmak bence.16 17 yaşından beri böyle dediniz ve 22 yaşında şu an.bunca sene olanlardan haberiniz olmuş ve hala berabersiniz.istediğim kadar canım ciğerim olsun böyle insanları arkadaş olarak tutmam ki zamanında da yaptım bunu.bence siz yanında durmaya devam ettikçe arkadaşınızın tanıdıkları da sizi arkadaşınız gibi zannedebilir yani çok kötü bişey bu yüzden size zararı olcaktır.bunu hiç olumlu düşünmeyin , öyle düşünmezler demeyin.kaldı ki arkadasınız evli biriylede görüşmüş.bence arkadaşlığınızı tamamen bitirin şimdiden sizi ufak ufak rezil etmeye başlamış bile.

Merak etme canım insanlar bi bakışta kimin ne olduğunu anlıyor , sende onunla görüşmek istemediğini açıkça söylersin ve görüşmezsin olur biter

Back
X