- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
Kzlr 21 ysndaım, memleketmden bi arkdsm var bnden bi yas büyük cocukluk arkadasım, o nedenle cok yakın sayılırzz...
Ancak bu kız iyi olmasına rağmen bana çok çok zarar veriyor. Neden diceksiniz öncelikle sürekli kendinden 10 15 yas büyük insanlarla cıkıyor 16 17 yasından beri bu boyle..Ve namusunu kirletmis vaktinde ki ben bunu kendisinden duymadım, bana arkadaslarım soyledi...
Bu kızı yasadıgım yerde tanımayan yok, onla gezdiğim sürece insanlar benim de oyle olduğumu dusunecek, kucuk yer sonucta herkes herkesi tanıyor burda..
4 5 gun once yine memleketime ziyarete gittim, mecburen haber verdim.O akşam beraber cıktık.Bira soyledik oturuyoruz yanımıza bunun eski erkek arkadasının bi arkadası geldi herif 40 yaşında zebellak gibi.Allahım dedim o kadar rahatsız oldum ki herkes bakıo ben 21 yasındayıım bu adamla aynı masada ne işim var allah askına ya.... Arkadasıma dedim gonder sunu basımızdan, yok, hala konusuyor.
O gun de mekanda hep tanıdık kisiler vardı, hepsine rezil oldum..Masamızdaki adam da içtikçe abuk subuk konuşmalar ypmya basladı yok bize gelin de bilmemne.En sonunda adamı kovdum, arkadasıma da cok kızdım..Cıkarken de hesap cıkışmadı, arkadasımda para az varmıs ama 2 bira iciyo, madem yok neden iciyorsun.Bu kız hayatı boyunca benden geçinmiştir, o gece de aynısını yaptı ama bu sefer benden de para cıkmadı...:44::44:
kısacası kızlar tanıdığım herkese rezil oldum yerin 5 kat dibine girdim bu kız yüzünden...
ve kız cok yapışık yani ondan kendimi nasıl kurtarıcam napıcam hiç bilmiyorum lütfen akıl verin.....![]()
sevmediğiniz rahatsız olduğunuz insana niye haber vermeye mecbursunuz ve bu kadar rahatsızsanız neden dışarıya bira içmeye gidiyorsunuz.illa görüşecekseniz evde de görüşebilirdiniz