• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım bana zarar veriyor

Kzlr 21 ysndaım, memleketmden bi arkdsm var bnden bi yas büyük cocukluk arkadasım, o nedenle cok yakın sayılırzz...

Ancak bu kız iyi olmasına rağmen bana çok çok zarar veriyor. Neden diceksiniz öncelikle sürekli kendinden 10 15 yas büyük insanlarla cıkıyor 16 17 yasından beri bu boyle..Ve namusunu kirletmis vaktinde ki ben bunu kendisinden duymadım, bana arkadaslarım soyledi...:53:

Bu kızı yasadıgım yerde tanımayan yok, onla gezdiğim sürece insanlar benim de oyle olduğumu dusunecek, kucuk yer sonucta herkes herkesi tanıyor burda..

4 5 gun once yine memleketime ziyarete gittim, mecburen haber verdim.O akşam beraber cıktık.Bira soyledik oturuyoruz yanımıza bunun eski erkek arkadasının bi arkadası geldi herif 40 yaşında zebellak gibi. :47: Allahım dedim o kadar rahatsız oldum ki herkes bakıo ben 21 yasındayıım bu adamla aynı masada ne işim var allah askına ya.... Arkadasıma dedim gonder sunu basımızdan, yok, hala konusuyor.

O gun de mekanda hep tanıdık kisiler vardı, hepsine rezil oldum..Masamızdaki adam da içtikçe abuk subuk konuşmalar ypmya basladı yok bize gelin de bilmemne.En sonunda adamı kovdum, arkadasıma da cok kızdım..Cıkarken de hesap cıkışmadı, arkadasımda para az varmıs ama 2 bira iciyo, madem yok neden iciyorsun.Bu kız hayatı boyunca benden geçinmiştir, o gece de aynısını yaptı ama bu sefer benden de para cıkmadı...:44::44:

kısacası kızlar tanıdığım herkese rezil oldum yerin 5 kat dibine girdim bu kız yüzünden...
ve kız cok yapışık yani ondan kendimi nasıl kurtarıcam napıcam hiç bilmiyorum lütfen akıl verin.....:43:

sevmediğiniz rahatsız olduğunuz insana niye haber vermeye mecbursunuz ve bu kadar rahatsızsanız neden dışarıya bira içmeye gidiyorsunuz.illa görüşecekseniz evde de görüşebilirdiniz:34:

işte ben insanlara hayır diyemiyourm bide yasadıgım yer cok kucuk sokakta illa karsılasırız diye haber verdim geldiğimi yani..

çok çok çokk teşekkürler kızlar beni cok rahatlattınız... inanın 1 haftadır uyku uyuyamıyorum sağolunn iyi ki varsınızzzzzzz:kkk:

Ben de şu namusunu kirletmiş lafına takıldım.Çok çirkin bir laf bu.Namus iki bacak arasında mı? Ama anlattığınız diğer şeyleri de göz önüne alırsak hanım hanım bir bayan da değilmiş.Evet onun yanında durduğunuz için diğer insanlarda büyük ihtimal sizin hakkınızda kötü düşünecekler.10 kişiden 6 sı kesin düşünür.Size göre biri değilse görüşmeyin zaten.

Son düzenleme:
canım yazdıklarından anladığım kadarıyla,bu arkadaşın çok rahat dedikodu olur vs düşünmüyor,ailesine karşı sorumsuz biri sanırım en iyisi açıkca söyle,ve onunla görüşme çünkü dışardan bakan senide öyle sanar,benimde kardeşimin böyle bi arkadaşı vardı,sürekli menfaat peşindeydi her arayışında bişeyler isterdi kardeşimde hiç bişey esirgemezdi,ilkokuldan arkadaşıydı o kadar çok değer vermesine rağmen ondan hiç bişey görmedi..kötülük dışında,işi gücü erkeklerdi,en sonda nişanlısı için intihar etti ama bişey olmadı,şuan kardeşim görüşmüyor çünkü kıskandığı öğrendik bi kaç yerde bişeyler söylemiş onu kıskanıyorum ben niye onun kadar güzel değilim vs diye.sakın kendine zarar verdirme sil at onu şuan kardeşim çok rahat..gerçek dost böyle olmaz..senin arkadaşının yaşça büyük erkeklerle görüşmesi zaten iğrenç bişey canım dikkatli ol öyle adamlardan zarar gelir..

Arkadaş silme konusunda bir ben mi bu kadar çok rahatım anlamadım. Yahu arkadaşlarınızdan hoşnut değilseniz bunu ona nazik bir dille anlatabilir; hiç yapamıyorsanız kendinizden soğutmak için uğraşabilirsiniz. Arkadaş, dost edinmek zordur ama kişiye zarar veriyorsa yerine geldiğinde hadi ordan demesini de bilmelisiniz. Yaşınız 21; küçük sayılmaz. Bence bir an önce insanlara hayır demesini öğrenin.

Kirlenmiş bişey varsa o da sizin arkadaşlığınız. Ona bu kadar dolusunuz, arkasından bu kadar sövüyorsunuz sonra da buluşup yüzüne gülüyorsunuz. evet arkadaşınızın hataları var ama belki hepimizden daha "temiz" bir insandır. Biraz da kendinizi sorgulayın, kendi hatalarınız üzerine kafa yorun

Kirlenmiş bişey varsa o da sizin arkadaşlığınız. Ona bu kadar dolusunuz, arkasından bu kadar sövüyorsunuz sonra da buluşup yüzüne gülüyorsunuz. evet arkadaşınızın hataları var ama belki hepimizden daha "temiz" bir insandır. Biraz da kendinizi sorgulayın, kendi hatalarınız üzerine kafa yorun

Aynısını yazıcaktım da ondan sonra cevap verilir konu uzar diye yazmadım. Tamamen hak veriyorum buna.

+1 :46::46::46::46::46::46:

Back
X