• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım başını yakıyor

Bence daha fazla karismayin sonucta kendi karari yarin obur gun ayrilir en ufak bi mutsuzlugunda sizi suclar.cok kotu bir durum ama zaten soyleyeceginizi soylemissiniz

Kendi düşen ağlamaz.
Ama illa bişey yapacaksanız kızın ailesine durumu anlatın.
Eğer şu kadar akılları varsa engel olurlar.
Şu kadınlar da seviştikten sonra ikinci el kadınmış gibi aşağılık kompleksine giriyorlar ya.
Deliriyorum.
Bırak evlensin ya.
Bi sene kalmaz dayaktan çıkar gelir zaten.

Merhabalar kızlar çok samimi olduğum benim en yakınım arkadaşım canım.. Biriyle evleniyor aileler tanıyor zaten birbirini yakın çevreden bir insan onların oturduğu mahalleden, yakın zaman da istemesi 2-3 ay sonra da nişanı var ayrıl barış ayrıl barış en sonunda tekrar birleştiler ve evlilik kararı aldılar ama arkadaşım adına çok üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor.
Neden diyecek olacaksanız bu insan arkadaşımı defalarca aldattı ne 1 ne 2 ne 3 ... defalarca.... arkadaşım da biliyor bunu ayrıldı kaç defa ama tekrar kandı ona aldattı derken hani sadece başkalarıyla görüşme de değil birlikte olmuş .. neler dediysem dinlemedi , değişti diyor başka bir şey demiyor.
hadi değişti ama nasıl miden alıyor ki o insan çok zor değişir. arkadaşımın yanında resmen bana sarkıntılık yaptı, seni yerler bilmem ne abuk sabuk laflar zaten orada haddini bildirdim kavga ettim onunla. arkadaşım da diyor şakasına söyledi benim eşim şakasına arkadaşıma seni yerler diyecek adamı mahvederim. arkadaşımı vazgeçiremiyorum ,sanane diyeceksiniz belki ama arkadaşım iyi niyetli hemen inanıyor aklını kullanmıyor. ailecek tanışıyoruz zaten ailesiyle aram iyi beni de çok severler ailesiyle mi konuşsam çünkü ileride çok üzülecek biliyorum karışma diyebilirsiniz ama insanın en yakın arkadaşının kendini bile bile ateşe atması üzüyor.
valla ayrılırlar suçlu sen olursun
ayrılmazlar yine sen olursun =kavga sebebimiz derler7
yani her halükarde kendi aklı var mı var her şeyi de biliyor hani gizlenen bir durum da yok
kendi tercihi karışma derim

Back
X