arkadasim benden akil istedi ne demeliyim:(

denizz2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
306
116
48
34
Selam kizlar şuan dumura ugramis vaziyette kara kara arkadasimi düşünüyorum yardim edin lütfen uniden çok yakin arkadasim gecen sene severek evlendi enistemiz bizden 6 yas büyük bugün arkadasim beni aradi ve akil istedi ne diyeceğini bilemedim esi 3 aydir filan eski kiz arkadaşıyla ara ara gorusuyormus telde arkadasima da liseden ve mahalleden arkadasim demis evli çocuklu sacmaliyorsn filan demiş sonra olay kapanms bunlar tasinacaklardi esyalari toplarken arkadan eşinin esyalari arasında ciplak kadim fotolari ve bahsettgmz kizla çekilmiş fotolar ayrıca mektuplar filan bulmuş mektuplar eski tarihli ama arkadasim sok olmuş birde gizlice facesine bakmis 3 tane kişi sürekli takip ediyormus hergun profillerinde filan bakiyormus arkadasim bana akil danisti ne demeliyim bilmiyrm (akil verin

Bozan yada boşanma zaten diyemem sebep olmak istemem. Daha yeni evliler be diyecgmi bilemedm kendi skntmi unuttm onu düşünym

bence arkadaşının eşine şu mahalle ve çocukluk arkadaşını bi yemeğe çağır tanışalım bakalım desin masada da onlara bulduğu resimleri ikram edip üstüne birer bardak su içirsin..bide face di oydu buydu tüm şifrelerini istesin bakalım nasıl tepki verecek

Nokta! bu kadar net ...

dedektifçiliği bırakıp kartlarını açık oynasın bulduğu şüphelendiği herşeyin hesabını tek tek sorsun

Yemek olayi olamaz anlatyim ya kiz izmirdeyms de şifre olayi olbblr

Pzt geldiğinde herşeyi önüne sersin yani... Bana da mantikli geldi pff tsk ederim hala çok saskinim BN ya
bu kuruntuyla yaşanırmı yaa dan dan dan herşeyi vursun yüzüne bakalım ne cevap verecek beyefendi...

eğer arkadaşın akıllıysa kaçamak cevapları yada yalanlarıda anlar heralde

yani tepkisini ölçmek için böyle bi öneri sürebilir tanıştırsana bizi gibilerinden ve kesinlkle şifreleri istemeli ,resimleri de suratına atarcasına göstermeli .sonuçta eşi anlamalı arkadaşının uyur gezer olmadığını

Eski tarihli derken ne kadar eski tarihli, taa lise yıllarına mi ait ?

Esiyle yuzlesecekse aldatildigina dair kesin emin oldugunda ne tepki verecegini de simdiden hesaplasin...

neden yaptin diyip bagirip aglayip sonra da hicbir sey olmamis gibi devam edecekse hic yuzlesmesin daha iyi,

bu arada o eski mektuplar konusu da benim basima geldi,
genelde ayrilinca eski sevgiliye dair hicbir seyi tutmam,
yeni bir iliskiye baslamissam da tekrar kontrol eder kalanlari da silerim ki unutamadi diye dusunulmesin,

fakat nasil olduysa gozumden kacan cook eskide kalmis birsey temizlik yaparken cikmisti ortaya, erkek arkadasim gorunce epey bozulmustu hakli olarak, tam terkediyordu, onu ikna etmek icin o kadar ugrasmistim ki... ilk defa birine o kadar dil dokmustum.

yani bu mektup olayi gercekten unutma vs olabilir,
ancak sabah aksam yeni evli bir adam eski sevgilisiyle konusmamali bence,

karsilastiklarinda selam verecek duzeyde iliskileri olup olmamasi degil konu,
adamin hayatinda o kadar samimi pozlar vererek birliktelik yasadigi birinin "arkadas" adi altinda varligi kabul edilemez birsey benim gozumde,
kanka olsalar ne yazar, "eski gunleri" mi yad edecekler?!

bu kuruntuyla yaşanırmı yaa dan dan dan herşeyi vursun yüzüne bakalım ne cevap verecek beyefendi...

eğer arkadaşın akıllıysa kaçamak cevapları yada yalanlarıda anlar heralde
yarin konuşacak kozlar herşeyi bildgni anlatacak sonrada bi sure öğretmen evinde kalacak annesigile de durumu buraya gelince beraber anlatacaz izin alip gelecek

Bu erkeklerden ne çektik daha 3 ay olmuş be vicdansız
Arkadaşına bırak ama bence sindirmesin bunu yani. Bu arkadaşlar zaten hep bizden fikir istiyor gerçeği söyleyince de "aman ayrılamam seviyorum hem oda beni seviyor"diyor

Töbe töbe ya

Yok canm bitti diyor evleneli bi sene oldu daha çok üzgün ama kaldiramam dedi yzne bakasim gelmiyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…