- 28 Eylül 2014
- 306
- 116
- 48
- 34
- Konu Sahibi denizz2013
-
Bozan yada boşanma zaten diyemem sebep olmak istemem. Daha yeni evliler be diyecgmi bilemedm kendi skntmi unuttm onu düşünymAldatıldığını söyleyin. Bu şekilde duymak olayı netleştirmesini sağlar.
Ne yapacağına gelirsek, kocası 3 aydır eski sevgilisiyle görüştüğü hâlde hâlâ "arkadaşından akıl alan" birisi boşanmayacaktır. Orasına karışmayın o yüzden.
Ya enisteden de hayatta beklemezsin var ya arkadaşımn asiri üstüne düşerdi anlatinca saka mi yapyn dedim ilk"" günde 3 öğün...
Birde arkadasim ailesini karsisina alarak evlendi simdi ne yüzle ben bosancam diyebilirim diyorBozan yada boşanma zaten diyemem sebep olmak istemem. Daha yeni evliler be diyecgmi bilemedm kendi skntmi unuttm onu düşünym
bence arkadaşının eşine şu mahalle ve çocukluk arkadaşını bi yemeğe çağır tanışalım bakalım desin masada da onlara bulduğu resimleri ikram edip üstüne birer bardak su içirsin..bide face di oydu buydu tüm şifrelerini istesin bakalım nasıl tepki verecek
bence arkadaşının eşine şu mahalle ve çocukluk arkadaşını bi yemeğe çağır tanışalım bakalım desin masada da onlara bulduğu resimleri ikram edip üstüne birer bardak su içirsin..bide face di oydu buydu tüm şifrelerini istesin bakalım nasıl tepki verecek[/Q kadini aramis kadin İzmirde yasiyormus üstelik kocam duymasin yuvam bozulur vb falan filan diye arkadasima yalvarmis 2 gndr de telefonu kapaliymis arkadasimin eside görevde pzt doneck nazil bir tavir sergilemeliym napmaliym diye bana sordu ne diyecemi bilemedm
Pzt geldiğinde herşeyi önüne sersin yani... Bana da mantikli geldi pff tsk ederim hala çok saskinim BN yadedektifçiliği bırakıp kartlarını açık oynasın bulduğu şüphelendiği herşeyin hesabını tek tek sorsun
Yemek olayi olamaz anlatyim ya kiz izmirdeyms de şifre olayi olbblrbence arkadaşının eşine şu mahalle ve çocukluk arkadaşını bi yemeğe çağır tanışalım bakalım desin masada da onlara bulduğu resimleri ikram edip üstüne birer bardak su içirsin..bide face di oydu buydu tüm şifrelerini istesin bakalım nasıl tepki verecek
bu kuruntuyla yaşanırmı yaa dan dan dan herşeyi vursun yüzüne bakalım ne cevap verecek beyefendi...Pzt geldiğinde herşeyi önüne sersin yani... Bana da mantikli geldi pff tsk ederim hala çok saskinim BN ya
yarin konuşacak kozlar herşeyi bildgni anlatacak sonrada bi sure öğretmen evinde kalacak annesigile de durumu buraya gelince beraber anlatacaz izin alip gelecekbu kuruntuyla yaşanırmı yaa dan dan dan herşeyi vursun yüzüne bakalım ne cevap verecek beyefendi...
eğer arkadaşın akıllıysa kaçamak cevapları yada yalanlarıda anlar heralde
Yok canm bitti diyor evleneli bi sene oldu daha çok üzgün ama kaldiramam dedi yzne bakasim gelmiyor dediBu erkeklerden ne çektik daha 3 ay olmuş be vicdansız
Arkadaşına bırak ama bence sindirmesin bunu yani. Bu arkadaşlar zaten hep bizden fikir istiyor gerçeği söyleyince de "aman ayrılamam seviyorum hem oda beni seviyor"diyor
Töbe töbe ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?