Arkadasım benden hoslanıyor

Ebruyu hiç tanımıyorum isim olarak biliyorum. SERKANIN anlattığı kadarını.evet evlenmem dedi 3 çocuğu olduğu için düşünmüyor. Onlara düşkün. Yani kızı oyalıyor demicem çünkü oda razı..Arkadaşımın sevgilisini elinden alacak kadar basit değilim çok şükür.. 15 yıllık dışta aklı düşene soracaksınız onu benim aklım bende ve bana yetiyor çok şükür... Binlerce bekar serkan aramıyorum. 16 aydır rahatsız olan anneme bakıyorum dışarı dahi çıkamıyorum. Arkadaşlarım beni görmeye geliyor. Oda benim bu duygusal boşluğundan yararlanmak istedi diye düşündüm zarfladım ve artık gorüşmeme kararı aldım. Sildim. Yorumunuzu sakin yapın insanların hakkında birsey bilmeden saldırmadan yorum yapın.
Buda sizin kendi yorumunuz. Disardan bakinca sizin tabirinizle zarf atmisa benzemiyor yazdiklariniz. Hem zarf atmak tabiri nedir yani…. Üstelik actiginiz konuyu ve yazdiklarinizi tekrar okuyun. Ben o konuda hic biryerde zarf attim o da bunu yazdi gecmiyor. Beyenmediyiniz yorumlar gelince hemen zarf attima ceviriyorsunuz. Siz resmen ondan ayril bana gel ininci kadin olmak istemiyorum yazmissiniz ve özel konulara girmissiniz, yani sizde heveslisiniz. Bu da benim görüsüm ve yorumumu yaptim. Konu aciyorsaniz her yorumada acik olmaniz lazim. Ben size disardan bakilinca nasil göründüyünü aktardim okadar, gerisi size kalmis,

Merhaba 2008 yılından bu yana İyi bir arkadaşa sahibim adı serkan. Serkan evli ve 3 çocuk babasıydı fakat eşinden aldatma sebebiyle ayrıldı.. Sebebi çok eşlilik, aldatma bir kişiye bağlı kalkmama ve hipercinsellik. Bunları anlatmıştı.. Şimdi iki yıldır ebru adında biriyle beraber onunda bir kızı var.. Serkan songünlarde bana açıldı ve bana aşık olduğunu, hoşlandıgını söyledi, kız arkadaşını kafasında bitirdiğini ayrılması için zamanı olduğunu, şüpheleri olduğunu söyledi.. fakat buna rağmen defalarca tatile gitti ve cinsel yaşamı devam ediyor.. Bunları sorduğumda zamanı var diyor. Sizce kızı kullanmış olmuyormu ve bana duygularını açmakla bana saygısızlık yapmıyormu ? Arkadaş olarak çok seviyorum her zor anımda yanımda oldu fakat bu şekilde yaklaşımı saygısızca degilmi.. Sizlerden ricam saygılı yorumlar yapılması. Çünkü zaten annemin sağlığı ile ilgili zor günlerden geçiyorum. Kırılmak istemem. Yorumlar beni iglestirecektir. Teşekkür ederim sevgi ve saygılar.
kendine bu hakarete nasıl izin veriyorsun :D yamyam gibi o ayrılsın ben kapayım falan ya dünyada erkek mi kalmadı yahu

Back
X