Arkadasim beni habersiz cekmis büyütüyor muyum sizce ?

Benim bir arkadaşım da böyle şeyler yapardı makara amaçlı. Ben hiç kızmıyordum şu an kendimi sorguladım :KK70: Fotoğrafta ne şekilde duruyorsunuz ve üstünüz normal kıyafet mi? Ne amaçla atmış yani dümdüz dururken çekip atmış mı?

Bu konuda bence de büyütmüyorsunuz
Çünkü kesinlikle ben de hoşlanmam bu tarz şeylerden

Çok samimi arkadaş gurubuna atılmış ise sorun etmem ki daha dün arkadaşıma oturmaya gititk onun bebeğini severken diğer arkadaşım gizli çekmiş guruba 1 seferlik açılan foto olarak atmış.. Eve gidince gördüm. Sadcee güldüm hepsi bu.
Yani samimi değilseniz bilmiyorum tabiki kendime göre yorum yaptım. Biz hepimiz çocukluk arkadaşıyız gurupta.

Kiz arkadaşlarımı evime davet etmiştim ve beni habersiz cekmis fotoğraf ve videonun bir kaç gün sonra ortak grubumuza attı bende kızdım neden beni ne amaçla çetin diye bana büyüttüğüm söyleyenler oldu sizce siz yasasaniz ne tepki verirdiniz
Ne münasebet. Bu yaptığı tacizden başka bir şey değil

Ne hakla ne münasebet! Yaptığı saçmalık, gizli gizli çekip sonradan atması falan işkillendirdi beni.

Fotoğraf çekip nasıl olmuş diye toplulukta paylaşmıyor,habersiz çekip grupta izniniz olmadan paylaşıyorsa suç,arkadaşlık adına hadsiz ve saygısız.

Biz de bunu eğlence amaçlı yaparız. Hatta rezilse bir de wp grup fotomuz yaparız dhsjsjs ama herkesin birbirine yakın olduğu bir arkadaş grubunda yapıyoruz ve kimse rahatsız değil. Eğer ortada bir rahatsızlık varsa yapılmamalı.

Back
X