Arkadasim beni ise almadi

Vasifsiz eleman ya universte gerektiren bisey degil yillar olmadi o kadar da eski degil konustugumuz zamanlar
Ben üniversite sinavina bile yeni girdim
E keyfi istememiş almamış burada sorun olan üstten tavır
İşe alınmamak değil bence
Ben sınıfta sadce konuştuğum birine arkadaşım demiyorum sadece tanım olsun diye sınıf arkadaşım diyorum

Ya guzellik merkezi gibi bi yer uzman birilerini bulmus acmislar iste gelenleri karsilamak ilgilenmek gibi bi is o yani
Egitimli bisey degil

Cok yakin bi arkadasim degil ama eskiden ayni siniftaydik cok cok nadir olsa da takilirdik cunku herkesle pek iletisim kuramazdim onla konusurduk ama sonra ogrendim ki is yeri acmis lise bitince hemen biriyle evlenip. caliscak biri ariyo hemen yazdim calismak istedigimi soyledim para gerektigini dedim
Bana boyle bi ustten ustten tavirlar yapti once
Sonra da almadi beni iste
Cok gururuma dokundu
İş başka arkadaşlık başka.
Aradığı kriterlere uymuyor olabilirisiniz.
Bunda alınıp gücenecek bir durum yok.
Ayrıca akraba, eş, dost bunlarla çalışmayı doğru bulmuyorum ben.

Buna bile alinmissiniz. İse başlasaniz adamın dediği her şey sizi rahatsiz edecek belki de.
Hemen alınmaya gerek yok, belki es dostla çalışmak istemiyor, belki deneyimli brii arıyor,belki aynı anda birkaç kişi daha yazdı onlardan birini alacak, belki bazı özelliklerinizi güzel hatirlamiyor,o işi yapamayacaginizi düşündü.
Arkadaşınız diye kimse sizi hemen işe almak zorunda değil ki

Ya guzellik merkezi gibi bi yer uzman birilerini bulmus acmislar iste gelenleri karsilamak ilgilenmek gibi bi is o yani
Egitimli bisey degil
Öyle yerlerde kapıdan gelenleri ikna etmek de önemli. Konuşkan,aktif birileri lazım.
Bir de guzellik merkezinde çalışan kadın fit ,güzel vs olmalı, güzel güzel giyinmeli. Benim spor salonunda hocamız (beden eğitimi öğretmeniydi) güzel fizikli değildi. Beraber gittiğim kızlarla muhabbetini yapmıştık, hani madem kadın bize şekilli vücut vaadediyor neden kendisi yapmamış, yayvan 🍑'ü var diye. Aynı şekilde güzellik salonuna bakımsız ya da yüzünde cilt problemli biri olsa o da eleştirilir, kendine hayrı yok diye.
Her şeye de alınmaya gerek yok. Ben de is ariyorum, Nişantaşı'nda çok pahalı bir butikte insan kaynakları için görüşme ayarlanacakti , öyle bir yere her gün şık olmak gerekir,ben parmak arası terlik kot bahcivanla ömür geçiren biriyim, tırnaklarım falan bakımsız,etek giysem dizlerim hep yara bere:) kendimi yakistiramadim, gitmedim mesela. Çünkü oraya daha prezantabl,daha hanım hanımcık,daha bakımlı ve şık ve her gün güzel kombinlerle ise gelen bir kadın yakışır. Kotondan kombin yapıp gidemezsin sattığı bluz altiyuz liradan başlayan iş yerine.
Bence böyle bir durum olabilir.
Umarım gönlünce bir iş bulursun ama eşten dosttan çok da fayda gelmez. İskurun sitesine edevletle giriş yapılıyor, onlara bak istersen . Bu tarz ilanlar orada çok
Ya da işbaşı eğitim programı var yine iskurun. Bir dönem eğitim veriyor sana, eğitim alırken asgari ücretten biraz düşük de ödeme yapıyor kursa gittiğin her gün. Eğitim bitince de seni ise yerleştirmek için yerler gösteriyor, eğer kabul edilirsen ilk sene sigortani işkur karşılıyor. Yani ise alınması öncelikli oluyor bu kurstan gelenlerin. Hem cep harçlığın da olur. Bence en yakındaki işkur şubesine git, yetkili brii vardır senden sorumlu olan. Onunla konus, uygun bir kursa başla. Eylül gibi başlar zaten çoğu kurs

Bende olsam almazdım cunku is baska arkadaslik baska. Isin sonunda elbet bir anlaşmazlık cikar arkadasliginizdan olursunuz

Cok yakin bi arkadasim degil ama eskiden ayni siniftaydik cok cok nadir olsa da takilirdik cunku herkesle pek iletisim kuramazdim onla konusurduk ama sonra ogrendim ki is yeri acmis lise bitince hemen biriyle evlenip. caliscak biri ariyo hemen yazdim calismak istedigimi soyledim para gerektigini dedim
Cok gururuma dokundu

Not Herkes normal oldugunu dusunmus bazilariniz da yuzeysel bi baslik oldugunu dusunmus Yuzeysel konularimla mesgul ettigim icin ksura bakmayin
Benim eski çalıştığım yerde kadın sizin gibi çocukluk arkadaşını işe almıştı inanın o kadar cirkinlesebiliyo ki durumlar elbette siz yaparsınız öyle birisiniz demiyorum ama arkadaşınız tarafından azarlanip aglatilmak mesela zorunuza gider. Ya da sizi diger çalışanlara karşı ajan olarak kullanıcak siz sinirlenseniz ona çalışanların yanında onun gıyabında konussaniz bı de onunla arkadaşınız falan o kadar saçma sapan şeyler olabiliyo ki iş ahlakından ve disiplininden uzak bı davranis olur boşverin arkadaştan patron olmaz başka iş bakinin

Bende olsam almazdım cunku is baska arkadaslik baska. Isin sonunda elbet bir anlaşmazlık cikar arkadasliginizdan olursunuz
Bı de böyle durumlarda hem arkasından hakaret edip benim şahit olduğum patronuna(arkadaşına yani) eliyle deli deli yapıp değişik bu da demişti arkasından sonra akşamına hiçbir şey olmamış gibi eşli ev oturmasına gitmişlerdi birbirlerine kalpli hikayeler attılar falan

Cok gururuma dokundu

Not Herkes normal oldugunu dusunmus bazilariniz da yuzeysel bi baslik oldugunu dusunmus Yuzeysel konularimla mesgul ettigim icin ksura bakmayin
Yüzeysel değil ama bahsettiğiniz kişi ile yakınlığınız çok yokmuş zaten. Kendinizi hırpalamayın.

İş sahibi olsam asla arkadaşımı işe almazdım.
Aynı iş yerinde sırf arkadaşım diye alttan aldıgım durumlardan canımın sıkıldığı çok oldu.

İş sahibi olsam asla arkadaşımı işe almazdım.
Aynı iş yerinde sırf arkadaşım diye alttan aldıgım durumlardan canımın sıkıldığı çok oldu.
Şu an yaşadığım durum bu. İşe ihtiyacı vardı görüştürdüm aldılar. Ama benim tanıdığım kişiyle iş yerindeki aynı kişi değilmiş. Çok pişmanım

Şu an yaşadığım durum bu. İşe ihtiyacı vardı görüştürdüm aldılar. Ama benim tanıdığım kişiyle iş yerindeki aynı kişi değilmiş. Çok pişmanım
Kesinlikle calci.
Bana da komşum kızını işe aldırmamı istedi ama yapmadım.
Çünkü iş yerinde olacak her şey evlere yansıyacaktı.

Cok gururuma dokundu

Belki arkadaş oldugunuz için almamıştır. Emir komuta olacak illaki ,zorunuza giderdi. Veya sizinle istediği gibi konusamazdi. Baştan sıkıntı çıkmasın istemiştir. Ya da kriterleri karsilamiyorsunuzdur

Kesinlikle calci.
Bana da komşum kızını işe aldırmamı istedi ama yapmadım.
Çünkü iş yerinde olacak her şey evlere yansıyacaktı.
Tam olarak hissettiğim o şu anda. Sanki kalabalık içinde çıplak geziyormuşum gibi. Fazla da meraklı çıktı her şeyi soruyor. Çıldıriciimmm.

Açıkçası sizi kayırmak zorunda değil üzülmeyin. Ben de iş yerime geçmişten birini almayı hiç istemem

Back
X