İş ne üzerine onu da söylersenizVasifsiz eleman ya universte gerektiren bisey degil yillar olmadi o kadar da eski degil konustugumuz zamanlar
Ben üniversite sinavina bile yeni girdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş ne üzerine onu da söylersenizVasifsiz eleman ya universte gerektiren bisey degil yillar olmadi o kadar da eski degil konustugumuz zamanlar
E keyfi istememiş almamış burada sorun olan üstten tavırVasifsiz eleman ya universte gerektiren bisey degil yillar olmadi o kadar da eski degil konustugumuz zamanlar
İş başka arkadaşlık başka.Cok yakin bi arkadasim degil ama eskiden ayni siniftaydik cok cok nadir olsa da takilirdik cunku herkesle pek iletisim kuramazdim onla konusurduk ama sonra ogrendim ki is yeri acmis lise bitince hemen biriyle evlenip. caliscak biri ariyo hemen yazdim calismak istedigimi soyledim para gerektigini dedim
Bana boyle bi ustten ustten tavirlar yapti once
Sonra da almadi beni iste
Cok gururuma dokundu
Öyle yerlerde kapıdan gelenleri ikna etmek de önemli. Konuşkan,aktif birileri lazım.Ya guzellik merkezi gibi bi yer uzman birilerini bulmus acmislar iste gelenleri karsilamak ilgilenmek gibi bi is o yani
Egitimli bisey degil
Benim eski çalıştığım yerde kadın sizin gibi çocukluk arkadaşını işe almıştı inanın o kadar cirkinlesebiliyo ki durumlar elbette siz yaparsınız öyle birisiniz demiyorum ama arkadaşınız tarafından azarlanip aglatilmak mesela zorunuza gider. Ya da sizi diger çalışanlara karşı ajan olarak kullanıcak siz sinirlenseniz ona çalışanların yanında onun gıyabında konussaniz bı de onunla arkadaşınız falan o kadar saçma sapan şeyler olabiliyo ki iş ahlakından ve disiplininden uzak bı davranis olur boşverin arkadaştan patron olmaz başka iş bakininCok yakin bi arkadasim degil ama eskiden ayni siniftaydik cok cok nadir olsa da takilirdik cunku herkesle pek iletisim kuramazdim onla konusurduk ama sonra ogrendim ki is yeri acmis lise bitince hemen biriyle evlenip. caliscak biri ariyo hemen yazdim calismak istedigimi soyledim para gerektigini dedim
Cok gururuma dokundu
Not Herkes normal oldugunu dusunmus bazilariniz da yuzeysel bi baslik oldugunu dusunmus Yuzeysel konularimla mesgul ettigim icin ksura bakmayin
Bı de böyle durumlarda hem arkasından hakaret edip benim şahit olduğum patronuna(arkadaşına yani) eliyle deli deli yapıp değişik bu da demişti arkasından sonra akşamına hiçbir şey olmamış gibi eşli ev oturmasına gitmişlerdi birbirlerine kalpli hikayeler attılar falanBende olsam almazdım cunku is baska arkadaslik baska. Isin sonunda elbet bir anlaşmazlık cikar arkadasliginizdan olursunuz
Yüzeysel değil ama bahsettiğiniz kişi ile yakınlığınız çok yokmuş zaten. Kendinizi hırpalamayın.Cok yakin bi arkadasim degil ama eskiden ayni siniftaydik cok cok nadir olsa da takilirdik cunku herkesle pek iletisim kuramazdim onla konusurduk ama sonra ogrendim ki is yeri acmis lise bitince hemen biriyle evlenip. caliscak biri ariyo hemen yazdim calismak istedigimi soyledim para gerektigini dedim
Cok gururuma dokundu
Not Herkes normal oldugunu dusunmus bazilariniz da yuzeysel bi baslik oldugunu dusunmus Yuzeysel konularimla mesgul ettigim icin ksura bakmayin
Benimki bozulduArkadaşımı bende işe almam arkadaşlığımız bozulur çünkü
Şu an yaşadığım durum bu. İşe ihtiyacı vardı görüştürdüm aldılar. Ama benim tanıdığım kişiyle iş yerindeki aynı kişi değilmiş. Çok pişmanımİş sahibi olsam asla arkadaşımı işe almazdım.
Aynı iş yerinde sırf arkadaşım diye alttan aldıgım durumlardan canımın sıkıldığı çok oldu.
Kesinlikle calci.Şu an yaşadığım durum bu. İşe ihtiyacı vardı görüştürdüm aldılar. Ama benim tanıdığım kişiyle iş yerindeki aynı kişi değilmiş. Çok pişmanım
Belki arkadaş oldugunuz için almamıştır. Emir komuta olacak illaki ,zorunuza giderdi. Veya sizinle istediği gibi konusamazdi. Baştan sıkıntı çıkmasın istemiştir. Ya da kriterleri karsilamiyorsunuzdurCok yakin bi arkadasim degil ama eskiden ayni siniftaydik cok cok nadir olsa da takilirdik cunku herkesle pek iletisim kuramazdim onla konusurduk ama sonra ogrendim ki is yeri acmis lise bitince hemen biriyle evlenip. caliscak biri ariyo hemen yazdim calismak istedigimi soyledim para gerektigini dedim
Cok gururuma dokundu
Tam olarak hissettiğim o şu anda. Sanki kalabalık içinde çıplak geziyormuşum gibi. Fazla da meraklı çıktı her şeyi soruyor. Çıldıriciimmm.Kesinlikle calci.
Bana da komşum kızını işe aldırmamı istedi ama yapmadım.
Çünkü iş yerinde olacak her şey evlere yansıyacaktı.