- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
- Konu Sahibi sanslihayatim
Internetten tanistigim benim gibi gurbetci ama baska ülkeden, benden
6 yas kücük ( o 17 ben 23 ) bir kiz arkadasim var.. yaklasik 3 senedir
tanisiyoruz, konusuruz sohbet ederiz msnde facebookta, cokta derdini anlatmistir dinlemisimdir,
oda öyle bisey anlatmak istedigimde dinler.. cokta sakalasiriz, abla der bana hep..
kardesim gibi görüyorum onu bende.. her firsattada beliritirim ona karsi sevgimi..
ki oda öyle biridir.. neyse uzatmayayim..
bir ara facebookta gönderilen arkadaslik isteklerinden bahsetmistim su kadar
kisi gönderdi diye.. oda ertesi günü bana bugün su kadar kisi istek gönderdi demisti..
allah allah kiskaniyormu beni diye düsünüp, yok canim sacmalama deyip gecistirmistim..
neyse uzun bir aradan sonra, dün ben ehliyet kursuna yazilmak icin bilgi almaya gittim
dedim ve kisa zamandada kararimi vericem yazilicam diye haber verdim sevincle..
arkadasimda (burda ve almanyada 17 yasinda baslayabiliyorsun ehliyet kursuna ) bugün
msne girer girmez demezmi ben ehliyet kursuna yazildim..:uhm:
onunla önceden ehliyet kursundan bahsetmistik, oda yapmak istiyordu biliyorum..
Ama hic bahsetmemisti gidip yazilacagindan.. birden bire bugün söylemesi beni cok
sasirtti cünkü dünde ben oraya gittigimi, yazilacagimi söylemistim...
Daha sonrada hemen sordu, seninki kac ayda biter ? diye..
Sizce beni kiskaniyor olabilir mi ? :çok üzgünüm:Yoksa bunlar benim hüsnü kuruntum mu ?benneyaptımki
6 yas kücük ( o 17 ben 23 ) bir kiz arkadasim var.. yaklasik 3 senedir
tanisiyoruz, konusuruz sohbet ederiz msnde facebookta, cokta derdini anlatmistir dinlemisimdir,
oda öyle bisey anlatmak istedigimde dinler.. cokta sakalasiriz, abla der bana hep..
kardesim gibi görüyorum onu bende.. her firsattada beliritirim ona karsi sevgimi..
ki oda öyle biridir.. neyse uzatmayayim..
bir ara facebookta gönderilen arkadaslik isteklerinden bahsetmistim su kadar
kisi gönderdi diye.. oda ertesi günü bana bugün su kadar kisi istek gönderdi demisti..
allah allah kiskaniyormu beni diye düsünüp, yok canim sacmalama deyip gecistirmistim..
neyse uzun bir aradan sonra, dün ben ehliyet kursuna yazilmak icin bilgi almaya gittim
dedim ve kisa zamandada kararimi vericem yazilicam diye haber verdim sevincle..
arkadasimda (burda ve almanyada 17 yasinda baslayabiliyorsun ehliyet kursuna ) bugün
msne girer girmez demezmi ben ehliyet kursuna yazildim..:uhm:
onunla önceden ehliyet kursundan bahsetmistik, oda yapmak istiyordu biliyorum..
Ama hic bahsetmemisti gidip yazilacagindan.. birden bire bugün söylemesi beni cok
sasirtti cünkü dünde ben oraya gittigimi, yazilacagimi söylemistim...
Daha sonrada hemen sordu, seninki kac ayda biter ? diye..
Sizce beni kiskaniyor olabilir mi ? :çok üzgünüm:Yoksa bunlar benim hüsnü kuruntum mu ?benneyaptımki