Arkadaşım Beni Tehdit Ediyor.

minozbona

~korea
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
36
7
31
Merhaba Ben Selin
Arkadasim Beni Cirkin Ressimlerim Ve Sirlarim İle tehdit ediyor eger küsersek veririm Diyor Ne yapmaliyim ? Zorla kendini Eve davet ettiriyor Artik Bikdim Konusmak İsdemiyorum Sinifdakilere Atmakla Tehdit ediyor Ne yapabilirim Lutfen Yardim Edin :KK43:( Artik Bikdim Ondan. Eve Gelmesini İsdemiyorum Ama Elinde 12 civari fotograf Var.

konu sahibi anlamış ta ben anlamadım demek istediğinizi.:KK53:
saat geç olduğundan olsa gerek :KK30:
rica etsem anlatır mısınız :)

Yanlış anlamayin lutfen ben de anlamadım ne demek istediğinizi rica etsem anlatabilir misiniz :)

bence erkek arkadaşına attı diye düşünmüştür nü resim:KK45:
Sayınız üçe çıkmasa üşeniyordum da, sanat sanat için nasolsa diyerekten :p
Konu sahibi her yerde buradaki gibi fazla paylaşımcı davranıyorsa (bkz: durduk yere isim paylaşması) içinde bulunduğu durum normal didim.
Gizli çekim oldugunu sonradan söyledi.

benim anladığımsa, ısmını ne kadar şeffaf ,guvenıp,olduğu gibi paylaşıyorsa, sırları ve fotoğrafları da oyledır.... bundan mütevellit :)

edit: açıklama gelmiş, bunu görmezden gelin :)

Bize neden adını söyledin ki?
Muhtemelen ona fotoğrafları vermenle aynı sebepten, diy mi?

Yani, başka sebebi mi var? Gerekli gereksiz ayrımlarını yapmadıkları çağlarda insanlar öyle oluyor, bir de işte kendini yazıyla doğru ve anlaşılabilir ifade edebilme ne zorunlu ders, ne de seçmeli. Başka şekillerde kendini geliştireni de dövüyorlarmış.

böğürtlen açıklasın da rahatlayalım
gece gece ne işimiz var niye gidip yatmıyoruz :KK45:
kendimize özel anca vakit buluyoruz onuda uyuyarak geçirmek istemiyoruz desem :)

Konu sahibi her yerde buradaki gibi fazla paylaşımcı davranıyorsa (bkz: durduk yere isim paylaşması) içinde bulunduğu durum normal didim.

ben de görmediniz diye cevap gelmiyor zannediyorum , gözümde canlanıverdi demek görünüyormuşuzda tınlanmıyormuşuz:63: :)
:KK58:böyle oldum valla
Sağol :oops:
sen de sağol ne dedim ki :KK19:

ucumuz bir adam ettik yani En Büyük KK
(Klasik kadın tribi)

Aciklama için Sağol canım :oops:

X