Arkadaşım Beni Tehdit Ediyor.

minozbona

~korea
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
36
7
31
Merhaba Ben Selin
Arkadasim Beni Cirkin Ressimlerim Ve Sirlarim İle tehdit ediyor eger küsersek veririm Diyor Ne yapmaliyim ? Zorla kendini Eve davet ettiriyor Artik Bikdim Konusmak İsdemiyorum Sinifdakilere Atmakla Tehdit ediyor Ne yapabilirim Lutfen Yardim Edin :KK43:( Artik Bikdim Ondan. Eve Gelmesini İsdemiyorum Ama Elinde 12 civari fotograf Var.

Yaşınız kaç, ailenizden bilen var mı? onlardan yardım alın kendiniz başa çıkamayacaksanız.

degilmi ? icim Birazda olsa Rahatladi Tesekkur ederim :))

tehdit mesajlarını silme, "yay hadi çok da umrumdaydı güzelliğimi gerçekte bilen biliyor" tarzı konuş işte çok tepenin tasını attırırsa da savcılığa vericem seni dersin o zaten tırsar
ay tehdidini yesinler onun ya çirkin fotoğraflarını yayacakmış
koskoca siyasilerin kasetlerini vs. yayınlıyolar da unutluyor bir haftaya seninki 2 saati bulmaz rahat ol :KK70:

tehdit mesajlarını silme, "yay hadi çok da umrumdaydı güzelliğimi gerçekte bilen biliyor" tarzı konuş işte çok tepenin tasını attırırsa da savcılığa vericem seni dersin o zaten tırsar
ay tehdidini yesinler onun ya çirkin fotoğraflarını yayacakmış
koskoca siyasilerin kasetlerini vs. yayınlıyolar da unutluyor bir haftaya seninki 2 saati bulmaz rahat ol :KK70:

Suan Atiyorum :)) cidden cok cok tesekkur ederim Yapacagim Bunu ^^

X