çok büyüttün epitopu 3 kere olmuş bende kamudayım bugün ona yarın sana üstelik kadın yemek yemeyip kartını eşine vermiş oda sana iyilik yapmış
ohh ne guzel yaa.seflerınız mudurlerınız sızı calısıyor sansınlar sız kart degıs tokusu yapın.devletın malı denız mantıgı.tebrıkler.boyle bır konu acarken bence utanmalıydınız.
Ben kamuya girebilmek için 40 takla atıyım millet burda kartını bana okuttu ben ona okuttum diye dert yansın.
hakkıyla çalışması için bir insanın illa işten atılma tehlikesi mi olması lazım.
İnşallah birgün kart değiştiğiniz açığa çıkar da
sonra booool boool tatil yaparsınız en azından hakkıyla çalışıcak birileri girer yerlerinize.
hayır işin gülünç tarafıda şu arkadaşınız zaten yemek yesin eşiniz diye size kartını veriyor sizse gitmiş diye sinir oluyorsunuz. ilginç.
Vah vah üzüldüm haline..!
Gel biz seni bizim işyerine alalım,
...
haftanın 6 günü sabah 08.00 akşam 19.00
fazla mesai ücreti yok
yıllık izin tek seferde 10 günü geçemez
çok elzem olmadıkça rapor kabul edilemez
doktor hastane işlerinde müdürü ikna etmen gerek
öğle yemeğinde ofis dışında keyif yapamazsın (yasak değil ama fırsat bulamazsın)
evini aklına esen günde taşıyamazsın
tek özel günün pazardır, neye yetişeceğini şaşarsın
9 günlük bayram tatillerinden yararlanamazsın
hatta çoğu kez 1 günlük bayram tatillerinden de yararlanamazsın (yarın ki gibi)
emzikliysen süt izni falan hak getire, bebeğini sütten kesersin
kendine eşine ayıramadığın zaman yüzünden depresyon sınırında yaşarsın
stres her daim tavandadır, indiremezsin
arkadaşına beni idare et diyemezsin, arkadaşını idare edemezsin (öyle bir zaman yoktur)
...
e bu kadarına neden katlanırsın..
maaş güzeldir,
fazla mesai ücreti yoktur ama prim vardır, iyidir
yemek için ticket kart vardır, masrafın yoktur
...
işte böyle..
aa neredeyse unutuyordum, şükür ki biz de kartlı giriş yok o yüzden anlattığın gibi sorun yaşamazsın
dünya size güzel arkadaş
kurmuşsunuz düzeninizi
okutturun birbirinizin kartlarını
sonra da haktan hukuktan bahsedersiniz
Canım benim 40 takla atmana gerek yokki.Kimse sana söylemedi mi yoksa.Kpss sınavı diye bir sınav yapılıyor 2 senede bir.Şimdi bak bu sınava gece gündüz çalışacaksın.İyi bir puan alacaksın.Ama öyle 60 70 değil 80 90 da değil,96,700 gibi bir puan.Bak ozaman nasıl atanıyorsun üzme tatlı canını yani o kadar.
O kadar hakkıyla çalışıyorum ki üstelik aklın durur çalışkanlığım karşısında.Tüm kurumun takdirini kazanmış durumdayım yani o derece.Hadi ben çıktım hakkıyla çalışacak birilerinin hiçmi çocuğu hastalanmayacak kaynanasıyla promlemleri var taşıma firması sadece hafta içi boşuz diye taşınmayacakmı?
Çokta mecbur değildi o kartı vermeye,tedbir olsun diye alın dediler.Ben erken geldim o çoktan gitmişti.Yanlış olduğunu düşündüm.
Yukarıdaki cevaplarda yazdığım şeyi sende yap sanada güzel olsun.O kadarda içine dert olmasın hak hukuk nedir biliyoruz.Kimse izinsiz biryere gitmiyor zaten izin alınıyor,ama ver bir arkadaşına kartı çıkışta geçsin deniliyor.Acil durumlarda yapılıyor bu her zaman değil.Atıyorum bankadan kredi çekeceksin.Yılda kaç kez kredi çekerki insan.Eee haliyle senin mesain bittiğinde bankada kapanmış oluyor,şefinden izin alıyorsun çıkıyorsun,ya da okuldan arıyorlar çocuk hastalandı diye,şefine söyleyince yoooook hak hukuk var ölsün senin çocuk gidemezsin demiyor.İzni veriyor.
Merak etmeyin biz nasıl çalışıldığınıda,hakkı hukukuda çok iyi biliyoruz.Bir anlık sinirle yazdım o an çok yanlış olduğunu düşündüğüm ama olmazki bu hafta 3 etti diye kendimle konuştuğum bir anda yazdım.Çokta pişman oldum ama hemde bu yorumları okumadan çok önce pişman oldum.Bundan sonra kendime tavsiye ediyorum kendi kendime sinirlenip kendimi yiyim daha iyi.Herkes kötü söylemeye yer arıyor çünkü.
Özel sektörün sözümona nimetlerini anlatan en güzel cümleleri kurmuşsunuz gerçekten eklenecek hiçbirşey yok tebrik ederim. İnsanlar ellerindekinin kıymetini bilmediği gibi bir de nankör olunca susamıyor maalesef. Evet KPSS sınavını kazanmak, atanmak vs kolay değil ama bir de torpil gerçeği var ne yazık ki. Konu sahibi 97-100 puandan bahsetmiş ama 60 ile atananlar da hiç de azımsanmayacak ölçüde. ama arkası sağlam olan için tabii. Amacım konuyu saptırmak değil elbette ama yeri gelmişken bunları da söylemek istedim. Demek istediğim şu ki kart okutmak, okutturmak vs aslında herkes biliyor anlamını. izin alındıysa şayet gerçek çıkış saatinde basarsın kartını çıkarsın. Sonrasında ise falan kişiden izin aldım dersin artık onlar karar verir o an gerçekten konunun mühim olup olmadığına -ki insan gayet iyi bilir yaptığını dolayısı ile gocunmuyorsa gizlemesine de gerek kalmamıştır. Diyeceğim o ki; yapılan davranış diğer insanların hakkına girmektir kimse kendini kandırmasın.Vah vah üzüldüm haline..!
Gel biz seni bizim işyerine alalım,
...
haftanın 6 günü sabah 08.00 akşam 19.00
fazla mesai ücreti yok
yıllık izin tek seferde 10 günü geçemez
çok elzem olmadıkça rapor kabul edilemez
doktor hastane işlerinde müdürü ikna etmen gerek
öğle yemeğinde ofis dışında keyif yapamazsın (yasak değil ama fırsat bulamazsın)
evini aklına esen günde taşıyamazsın
tek özel günün pazardır, neye yetişeceğini şaşarsın
9 günlük bayram tatillerinden yararlanamazsın
hatta çoğu kez 1 günlük bayram tatillerinden de yararlanamazsın (yarın ki gibi)
emzikliysen süt izni falan hak getire, bebeğini sütten kesersin
kendine eşine ayıramadığın zaman yüzünden depresyon sınırında yaşarsın
stres her daim tavandadır, indiremezsin
arkadaşına beni idare et diyemezsin, arkadaşını idare edemezsin (öyle bir zaman yoktur)
...
e bu kadarına neden katlanırsın..
maaş güzeldir,
fazla mesai ücreti yoktur ama prim vardır, iyidir
yemek için ticket kart vardır, masrafın yoktur
...
işte böyle..
aa neredeyse unutuyordum, şükür ki biz de kartlı giriş yok o yüzden anlattığın gibi sorun yaşamazsın
Canım benim 40 takla atmana gerek yokki.Kimse sana söylemedi mi yoksa.Kpss sınavı diye bir sınav yapılıyor 2 senede bir.Şimdi bak bu sınava gece gündüz çalışacaksın.İyi bir puan alacaksın.Ama öyle 60 70 değil 80 90 da değil,96,700 gibi bir puan.Bak ozaman nasıl atanıyorsun üzme tatlı canını yani o kadar.
O kadar hakkıyla çalışıyorum ki üstelik aklın durur çalışkanlığım karşısında.Tüm kurumun takdirini kazanmış durumdayım yani o derece.Hadi ben çıktım hakkıyla çalışacak birilerinin hiçmi çocuğu hastalanmayacak kaynanasıyla promlemleri var taşıma firması sadece hafta içi boşuz diye taşınmayacakmı?
Çokta mecbur değildi o kartı vermeye,tedbir olsun diye alın dediler.Ben erken geldim o çoktan gitmişti.Yanlış olduğunu düşündüm.
Beni sizin oraya alacağınıza siz sınavlara girip iyi bir puan alıp şartları güzelleştirseniz.
Sonrada kendi şartlarınızla başkalarını karşılaştırmasanız.Ya da ne bileyim yaşadığımız olumsuzlukların suçunu sizinle hiç alakası olmayan insanlardan çıkarmasanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?