Arkadaşım bu çocuğa nasıl bir mesaj atsın ?

bal bal demekle ağız tatlanmaz, ağız tadı için o balı yemek lazım :))) yani demem o ki karşı tarafın kahve olayını telafi ederiz demesi gerçekten görüşmek istediği anlamına gelmeyedebilir, gerçekten şu gün şurada kahve içelimmi diye dönüş yapması lazım :) zaten arkadaşınızla görüşmek istiyorsa bu teklifi yapıcaktır.O yüzden onun yerinde olsam kesinlikle ben bidaha dönüş yapmazdım.Zaten arkadaşınız atmış kahve konusunun ortaya, üstü kapalıda olsa talebi gerçekleştiren arkadaşınız yani.Eğer karşısındaki gerçekten isterse ona bu konuda dönüş yapıcaktır.Aksi halde bu görüşmek istemediği yada hayatında biri olduğu anlamına gelir.Çok zorlamamak lazım.

Eğer istediğinin peşinde gitmezse, onu asla elde edemez. Eğer sormazsa, cevap her zaman HAYIR olacaktır. Hayatın kuralları basit aslında...

Aslında bana çocukta bizimkini beğendi gibi geliyo cünkğ sen gittikten sonra 2 saat işim bitmedi demiş yani bi fırsat geçse de işim bitse bir şeyler yapardm hissiyatı alıyorm ama ben mi uyduruyorm bilemedm

Aslında bana çocukta bizimkini beğendi gibi geliyo cünkğ sen gittikten sonra 2 saat işim bitmedi demiş yani bi fırsat geçse de işim bitse bir şeyler yapardm hissiyatı alıyorm ama ben mi uyduruyorm bilemedm

Ben olsam sorardım ne var bunda daha ortada ilişki bile yok naz trip olayına girmek saçma , kahve sözün vardı noldu diye ? Bu kızı gurursuz da yapmaz yine sallarsa karşı taraf bir daha görüşmem ...

bal bal demekle ağız tatlanmaz, ağız tadı için o balı yemek lazım :))) yani demem o ki karşı tarafın kahve olayını telafi ederiz demesi gerçekten görüşmek istediği anlamına gelmeyedebilir, gerçekten şu gün şurada kahve içelimmi diye dönüş yapması lazım :) zaten arkadaşınızla görüşmek istiyorsa bu teklifi yapıcaktır.O yüzden onun yerinde olsam kesinlikle ben bidaha dönüş yapmazdım.Zaten arkadaşınız atmış kahve konusunun ortaya, üstü kapalıda olsa talebi gerçekleştiren arkadaşınız yani.Eğer karşısındaki gerçekten isterse ona bu konuda dönüş yapıcaktır.Aksi halde bu görüşmek istemediği yada hayatında biri olduğu anlamına gelir.Çok zorlamamak lazım.

Şapka çıkarıyorum :KK51::KK52:

Bende aman olmasın diyorumda sonra da içime bir sevme sevilme isteği düşmüyo değilo_O
Bende de vardı o... Onun için her şeyi ama her şeyi yaptım ve hep yanında oldum. Pişman mıyım? Hem de nasıl...
Belki bunları yapmasaydım benden değerlisi olmayacaktı. Tabi sana bunları söyleyip kötü etkilemek istemem. Herkes bir olmuyor. Fakat ben uzun bir süre sevme ve sevilme duygusunu tadacağımı zannetmiyorum.
:KK54:

Bende de vardı o... Onun için her şeyi ama her şeyi yaptım ve hep yanında oldum. Pişman mıyım? Hem de nasıl...
Belki bunları yapmasaydım benden değerlisi olmayacaktı. Tabi sana bunları söyleyip kötü etkilemek istemem. Herkes bir olmuyor. Fakat ben uzun bir süre sevme ve sevilme duygusunu tadacağımı zannetmiyorum.
:KK54:

Umarım Allah karşınıza değerinizi anlayacak birini çıkarırHoppa

Ben olsam sorardım ne var bunda daha ortada ilişki bile yok naz trip olayına girmek saçma , kahve sözün vardı noldu diye ? Bu kızı gurursuz da yapmaz yine sallarsa karşı taraf bir daha görüşmem ...

Zaten bizimki tez canlı aynen böyle yapar yapmayacağım desede... ben her yorumu okutuyorum her birinizden ayrı bir fikir alıyor

"Kahveler sogudu" diye mesaj atabilir belli olmaz, belki de o haber bekliyordur.

Oooo güzel lafmış:KK9::KK9:ama kahveyi telafi ederiz dedikten sonra bizimkide içeriz gibisine cevap yazmış hani ne için msj bekleyebilr mesela ?

Oooo güzel lafmış:KK9::KK9:ama kahveyi telafi ederiz dedikten sonra bizimkide içeriz gibisine cevap yazmış hani ne için msj bekleyebilr mesela ?

Ne bileyim. Icinde kalmasin madem o kadar hoslandiysa. Yine cevap gelmezse hepten silsin. Suan arkadasiniz adim atmazsa icinde kalir.

Bayanlar size yakın bir arkadaşım için yazxıyorum.Biz napcağımızı bilemedik.

Hoşlandığı biri var. Bir sağlık görevlisi hoşlandığı kişi. Ayağı ile ilgili bir durum oldu bizim kızın bu sayede tanıştılar.Sürekli kontrole falan gitmesi gerekiyordu.Ve çocuktanda hoşlandı. Gittiğinde gayet sohbet ediyolardı. Bizim kız da sağlıkla ilgili bir şey sorma bahanesi ile buna instagramdan msj atmış çocukta cevap yazdı o sayede takipleştiler. Bizim kızın mesleği ile alakalı bir yerden laf geliyor kontrol sırasında , kıza hani bize pasta sözün vardı getircektin diyor ki instagramda öyle bir söz falanda yok ortada, bizim kızda bunu lehine cevirip kontrole pasta ile gidiyor aslında amacı orda çocuğa açılmakmışta hasta gelmiş :KK35:

Neyse pastayı verdikten sonra kız şey diyor sizde hiç kibar değilsiniz insan pastanın yanında gel bir kahve içelim demez mi diyor malesef o sırada hasta geldiği için olay yalan. kız ayrılıyor yanından iki saat sonra çocuktan şöyle bir msj geliyor
"Çok teşekkür pasta için düşünmen yeterliydi:) kusura bakma sen gittikten sonra yaklaşık 2 saat işim hiç bitmedi ama kahve olayını telafi ederiz :)
bizimkide rica ederim diyor orda olan bi olayla ilgili kahve içerken onu da anlatırım :) diyor

aradan bir hafta geçti hala msj yok bizimki duramıyo tabi msj atcam diyo ne yapsın bu kızcağız? uzun oldu kusura bakmayın

Kendisi olmayan pastayı istemiş,2 saat msj atamayınca yogundum diye açıklamada yapmış,kahve içerken olan olaylarida anlatirim demiş,çok begendiyse arkadaşin hatirlatsin bence kahveyi bişey olmaz.belki adam hala yogundur :) topu ona çevirsin tekrar arkadaşın

Yapmasi gerekenden fazlasini yapmis ki zaten arkadasin (bence).. Msj filan atmasin asla..

Bizimki dayanamayıp atmış dedim bir gün daha bekle diye msjı okumuş ama cevap yok :63:

Back
X