Arkadaşım dediğim insan arkamdan vurdu!!!

LoVeLy_DeViL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
83
2
98
İstanbul
Sevgilimle ayrılalı iki hafta oldu ve bu kısmen benim yüzümden;çünkü psikolojik sorunlar yaşadım ve 2 sene bu sorunlarıma dayandı.o beni deliler gibi seviyordu ben de onu seviyordum;ama bu yaz ayrıldık ve o tamamen değişik bir insan olarak karşıma çıktı tekrar denemek istedim ve tekrar ilişkimize başladık;fakat o eskisi gibi değildi ve kendisi de o iki ayın kendisini çok değiştirdiğini söyledi.ben kendi kendine değişemeyeceğini tahmin ettiğim için kimin buna yardım ettiğini sordum ve cevap karşısında şok oldum aynı ortamda bulunduğum ve az çok yakın olduğum bir arkadaşım.2 gün önce de onları yan yana oturup cilveleşirken gördüm nezaketen arkadaşıma gülümsedim;fakat o benim eski sevgilimle olan konuşmasıyla o kadar meşguldü ki suratıma bile bakmadı.sizce ne yapmalıyım bu durumda içim kan ağlıyor...

Icınız hıc kan aglamasın.
An ıtıbarıyle ıkısınden de kurtulun.
Bu tiplere hayatınızda mesguliyet vermeyin.
Gunumuzde arkadaslıgın pek bır hukmu kalmadı zira.
Kım kıme, dum duma bu devirde...

hiç Bİşiy yapmıcaksın neden ayrıldığın önemli değil o kızın sana bunu yapması normal bişey değil eski sevgilininde tabi ama neden sevinmiosun ki gerçek yüzünü erken gördün işte onu 2 ayda değiştiren şey başka bi kız giden gitmiş sen hayatının ondan önceki en güzel kısmından devam etmelisin

ama beni o kadar üzdü ki ikisi de eskiden beri arkadaş olduklarını biliyordum;ama bu kadarı hiç aklıma gelmemişti.kız da hiç bu tip şeyler yapan biri değil dıştan nasıl oldu bu anlayamadım;ama intikam mı almalıyım bilmiyorum.

canım sana bısı anlatıyım ben eskı sevgılım bıle derken tuylerım dıken dıken oluo 2 sene cıktgım bırıydı ve en en en samımı arkadasımdan bahsedıcem benı sewdını dusundum bır erkek arkadasım ve en ıyı arkadasımı ben tanıstırdım ve aradan zaman gectı ben hala erkek rakadımla cıkıorum 3 lu gorusmeler yapıoruz dısarı cıkıoruz gezıoruz fln bı gun benden ayrılmak ıstedını soledı cok sasırdım fakat ayrıldım sewerek ve arkadaımla zatnn aynı okulda aynı sınıfta hatta aynı masad oturuoduk ben cok uzgundum arkadasımın omzunda aglıodum onu sevdımı soluodum ve bırgun arkadasımın bnden bırsey sakladını farkettım telefonunu saklıo mesajını okutmuo ve bırgun kendısı bana soledı haklı sebebıde suymus kızın o ıstememıs ılkten ama bnm erkek arkadasım cook ısrar etmıs ve bız ayrılmadan ıkı hafta once baslamıs ılıskılerı ve ben onun omzunda aglarken zaten onlar cıkıoooolarmıs oyuzden bosver sen onu ondan sana hayır gelmez okızıda bana yar olmayan sana hıc olmaz de ve bırak ıkısınıde

Bu ilişkinin yürüme ihtimali var mı ? Tekrardan başlayabilir miydiniz ?
Her ne kadar sen '' Evet '' desen de, ben inanmam.
Gene bile şanslısın, hayatın temizlik olmuş, demek ki değersiz iki insan.
Sonuçta erkek arkadaşınında biliyo ki o kız senin görüştüğün biri, belki seni kıskandırmak için yaptı, ama ne olursa olsun, hata etmiş, kaybetmiş

canım sana bısı anlatıyım ben eskı sevgılım bıle derken tuylerım dıken dıken oluo 2 sene cıktgım bırıydı ve en en en samımı arkadasımdan bahsedıcem benı sewdını dusundum bır erkek arkadasım ve en ıyı arkadasımı ben tanıstırdım ve aradan zaman gectı ben hala erkek rakadımla cıkıorum 3 lu gorusmeler yapıoruz dısarı cıkıoruz gezıoruz fln bı gun benden ayrılmak ıstedını soledı cok sasırdım fakat ayrıldım sewerek ve arkadaımla zatnn aynı okulda aynı sınıfta hatta aynı masad oturuoduk ben cok uzgundum arkadasımın omzunda aglıodum onu sevdımı soluodum ve bırgun arkadasımın bnden bırsey sakladını farkettım telefonunu saklıo mesajını okutmuo ve bırgun kendısı bana soledı haklı sebebıde suymus kızın o ıstememıs ılkten ama bnm erkek arkadasım cook ısrar etmıs ve bız ayrılmadan ıkı hafta once baslamıs ılıskılerı ve ben onun omzunda aglarken zaten onlar cıkıoooolarmıs oyuzden bosver sen onu ondan sana hayır gelmez okızıda bana yar olmayan sana hıc olmaz de ve bırak ıkısınıde

Peki bu durumda sadece beklediniz mi yoksa onları bu yaptıklarından dolayı pişman etmeye çalıştınız mı?

Peki bu durumda sadece beklediniz mi yoksa onları bu yaptıklarından dolayı pişman etmeye çalıştınız mı?

vala cokta bısı yapmadım cocuk ıstanbulu terk ettı sadece kızla 1 sene aynı sınftaydım fakat bır tane arkadsı kalamdı etrafında bırde sacını basını yoldu bukadar :roflol::tomato::tomato:

Olan olmus be canım üzülsen ne degisecek bu insanları hayatından cıkarmaktan baska caren var mı?? Allah bildigi gibi yapsın ikisinide.:delphin:

intikam almak neyi degistirecek belkide birbirlerine daha yakin olacaklar..
pesimden kosuyor cekemiyor bizi diye lanse edecekler...
sen nezaketten degilde aciyormus gibi gulumse gec yanlarindan gorursen..
ve kendini toparla
yenilikler yapmaya calis.. bir kurs, bir kitap, bir aktivite, bir imaj degisikligi ve icin kan aglasada
onlara belli etme.. sadece gordugunde alayimsi ve acircasina gulumse.. zor gelebilir ama en iyi yol bu..
intikam almaktan kastin nedir yoksa?

senin ki de bi şey mi diyeceğim kızacaksın ama ben 20 yıllık dostum kardeşim dediğim insanla ilişkimi kestim benzer bi sorundan ve hayatımdan çıktı bitti gitti :) boş ver zamanla alışıyor insan afedersin ama kazık yemeye

benimde başıma seninkine benzer durumlar geldi.kız arkadaşım erkek arkadaşıma karşı meyilliymiş bunu öğrendim vede şuan arkadaşımla görüşmüyorum.en iyisi boşver takma intikam falan alayım mı derken ne yapacaksın ki canım beim?başka bir erkekle mi kıskandıracaksın?bence sakın böyle yapma.bence onları görmezlikten gel çıkar at hayatından.sadece sessizce bekle.en büyük intikam sessizliktir.bu kız niye hiç bişey yapmıyor niye tepki göstermiyor diye sonradan onlar merak etmeye başlar.yuva yıkanın yuvası olmaz onların ilişkisinin yürüyeceğinide zannetmiyorum bugün sana böyle yaparsa yarnda aynını o kıza yapar salla gitsin.o kaybetti seni,o üzülsün

Back
X