Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitti mi( benim arkadasım da çok değişti eskiden benimle 1 dakika geçirmek için kırk takla atan insan şimdi (şehirlerimiz de farklı) buraya gelince 2 saatte kankama gideyim die bi çaba göstermiyo bu beni çok üzüyo her seferinde bu sefer umursamıcam diyorum ama olmuyo gerçekten çok üzülüyorum ama heralde artık bi kankam yok......
insanların beklentileri de, yeterli buldukları da, dostluktan anladıkları da zamanla değişiyor...belki artık siz onun için bunları karşılayamıyorsunuzdur...belki görüşseniz onun sizin için yetersiz olduğunu düşüneceksiniz...takılmayın bence...
bir zamanlar dost dediğim biri dün benim kızıma görümcemden maşallah demiş...komik mi acı mı belli değil...
ama önemsiz...
sağolun yorumlarınız için arkadaşlıkla dostluk çok farklı bişey arkadaşlara böyle şeyler için kırılmıyosun da dostunun seni hep aramasını sormasını zaman ayırmasını istiyosun ama artık karar verdim kankalığım bitmiştir o da benim için artık sıradan bi arkadaş aynı zamanda kendii kuzenimle evli yani amcamın gelini hem akrabayız hem de arkadaşız ama kanka değiliz artık....acı ama gerçek.....
Hakettiği değeri vermiş olursunuz kaydirigubbakcemile5