arkadaşım değişti mi?

melek_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
655
0
96
İstanbul
eskiden çok samimi ve köklü hiç ayrılmayacağınızı düşündüğünüz bi arkadaşınızla evlendikten sonra değişiklik oldu mu ne yapılır böyle bi durumda......?? ben dostluğu gözümde çok mu büyütüyorum acaba sizin düşünceleriniz neler

evet, değişiklik oldu maalesef ve bitti dostluğumuz.
şimdi düşünüyorum biz gerçekten dost muyduk acaba ? :çok üzgünüm:

bitti mi( benim arkadasım da çok değişti eskiden benimle 1 dakika geçirmek için kırk takla atan insan şimdi (şehirlerimiz de farklı) buraya gelince 2 saatte kankama gideyim die bi çaba göstermiyo bu beni çok üzüyo her seferinde bu sefer umursamıcam diyorum ama olmuyo gerçekten çok üzülüyorum ama heralde artık bi kankam yok......

bizimki ben evlenir evlenmez bitti. şok olmuştum.
şimdi bizde ayrı şehirlerdeyiz.
yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ama herşey değişebiliyormuş ne yazıkki :1no2:
Allah dostluğun değerini bilen, hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi:Saruboceq:

aslında degişiklik oluyor fakat sadece arama sormada oluyor çünkü artık herkes kendi hayat derdine düşüyor..önceden ikidebir aradık o olmadan bi adım bi yere gitmesdik amaaraya mesfeler girince biraz ara açlıyor gibi oluyor ama aslında öyle degil ..
mesala benim çok yakın dostum kardeşim diyebilcegim bir kişi var ben atanınca ayrıldık amabayramlarda tatillerde ben annme giderim bir sene telefonda görüşmesek bile ki çok nadir olur bu
bir araya geldigimzde sanki hiç ayrılık olmamış gibi kaldığımız yerden devam ederiz..
kimse kimseye laf sırası vermez ..
ay çok özlemşim ya burya yazında daha bir anladım canım kankim benim..

ya amabakın şimdi hepimizin önünde net var onda da var msn var face var artık tele bile gerek yok görüşmek isteyen her zaman görüşür....anlayamıyorum ben de evlendim aynı zamanda evlendim ama kankam sağolsun kocam kocamın ailesi diyo başka bişey demiyo sonra onlara çok yüz verip üzülüyo amannn bilmiyorum ya ama çok sinirlerim bozuk

insanların beklentileri de, yeterli buldukları da, dostluktan anladıkları da zamanla değişiyor...belki artık siz onun için bunları karşılayamıyorsunuzdur...belki görüşseniz onun sizin için yetersiz olduğunu düşüneceksiniz...takılmayın bence...
bir zamanlar dost dediğim biri dün benim kızıma görümcemden maşallah demiş...komik mi acı mı belli değil...
ama önemsiz...

benimde 1 arkadasımla öyle bitti arkadaslıgım ben evlendim o bekardı benim yasadıgım sehire calısmaya geldi herhalde evlendigimi unutmustu yada eskisi gibi oluruz diye dusunuyordu olur olmaz saatlerde arayıp hadi çık hadi gezelim diyordu bi kaç defa çıktım ki neyse eşim pek takıntılı değil bu konularda ama baktım ki arkası kesilmiyor ektim 3 defa gelemem işim var fln dedim küstü bana konusmadık ogünden sonrada

Evet acı ama gerçek bu galiba.
Karşı taraf zaten böyle olduğunu düşündüğü için ondan yana sorun değil, ama gerçekten değer veren onu dost kefesine koyan taraf için kabullenmesi zor bir durum.

Daha doğrusu insan arkadaşları için böyle düşünür ve uygular da dost dediklerimizde bu değişiklikler hiç yaşanmayacakmış gibi geliyor.

evet oldu.. 5 kız arkadaştık, önce biri evlendi içimizden.. aman allahım gören de tek evli kendisi zanneder.. o zamanlar kocası doktora yapıyordu, biz de daha fakültedeydik.. "benim arkadaş çevrem doktora çevresi artık" dedi düdük sırnaşık şey şimdi 4 kız kaldık, diğer arkadaşlarım bekar.. allahtan evliliğin veya etiketin neresiyle hava yapıldığını anlayamadığım için halen arkadaşız sempatiksalakcinni maşallah 13 yıl oldu allah bozmasın zemuszemus

benimde bir arkadasim var o evlendi ama bitmedi arkadasligimiz
tabiki bekarkenki gibi olmuyor hic birsey ama buna son derece hak verebiliyorum
bende evlenirsem ayni sey olucak sonucta
sanirim arkadasiniz sizin onunla eskisi gibi ilgilenmeyeceginizi biliyor
ve verebilceginiz kadariylada yetinmeye niyeti yok yazik olmus ama üzülmeyin
bence degmez

sağolun yorumlarınız için arkadaşlıkla dostluk çok farklı bişey arkadaşlara böyle şeyler için kırılmıyosun da dostunun seni hep aramasını sormasını zaman ayırmasını istiyosun ama artık karar verdim kankalığım bitmiştir o da benim için artık sıradan bi arkadaş aynı zamanda kendii kuzenimle evli yani amcamın gelini hem akrabayız hem de arkadaşız ama kanka değiliz artık....acı ama gerçek.....

Hakettiği değeri vermiş olursunuz kaydirigubbakcemile5

En yakın arkadaşım, dostum en mutlu günümde düğünümde yalnız bıraktı. (Aynı zamanda akrabayızda.. )

Kına geceme herkesten sonra geldi el gibi..Düğünümde uzaktan durdu. Arkadaşlığımızı dostluğumuzu tamamen bitirdim ama hala eksikliğini hissediyorum.

aaa bilirim bu duyguyuu:)) pek ço kkez yaşadım nedense..benim tüm arkadaşlarım evli neredeyse yada şuan nişanlı falan..ama erkek gördüler mi delisi olan tiplerdenD en azından bana öyle denk geldi..tamam belki hayatlar değişiyor,eskisi gibi olmuyor ama hayatlarını o kadar çok o erkeğe adıyorlar kii gelmişlerini geçmişlerini unutuyorlar...çok çok samimi olduğum bir arkadşımın yüzünü göremiyordum şimdi sesini duymuyorm..her seferinde ben aradım sordum ama artık pes ettim..giden de gitsin artık umrumda değil,ben yalnızda yaşayabiliyorum...ama birine bağımlı yaşamak zor olsa gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…