- 29 Kasım 2025
- 4
- 0
- 1
- 18
- Konu Sahibi turevinegral
benim daha öncesinde 1 ay kadar konnuştuğum bir çocuk vardı. Adı Mert olsun. arkadaşımın adı da gül olsun. biz mertle ilk konuşmamızdan sonra bi süre konuşmadık flörttük bir nevi. sonra yaklaşık 3 hafta önce bana yeniden yazdı. ama yanlış anlaşılmadan yine kesttik konuşmayı. az önce aradı beni ben şaşırdım ama açmadım. önemli deyince açmak zorunda kaldım. beni engelledikten sonra kafası dağılsın diye tiktok yüklemiş. canlı yayınlarda gezerkende gülün canlı yayınına denk gelmiş. yorumlarda konuşmuşlar. başta artık aslan kardeşimsin falan demiş güle. arkadaş gibi konuşmaya başlamışlar. sonra gül flörte doğru götürmüş arkadaaşlığı. flört gibi takılmaya başlamışlar. sonra gül benim adımı geçirmiş bir konuda. ve yaşadığım şehirde benim adımda birinin olması düşük bir ihtimal. mert ilk emin olayım demiş sonra sormuş arkadaşıma. ve gül artık benim eski flörtüm olduğunu öğrenmiş. ben mert bana anlatırken burdan sonra engeller sanıyordum arkadaşım. o kadar emindim ki merti öğrendikten sonra engelleyeceğine ama şaşırmış sadece mert hiçbir şey değişmedi onun için dedi. gül mertle ben ilk konuştuğum zamanlar bana engellesene niye konuşuyorsun falan diyordu beğenmiyordu kişiliğini. hatta en son gülle telefonda konuştuğumuz gün bana mert tekrar yazdı dediğimde yine kızmıştı engelle falan demişti.ve bi süre önce yani sanırım ilk konuşmaya başladıkları zaman gül bana sana çok büyük bir şey anlatacağım demişti. ben müsait değilim yazmıştı sen mesaj yaz ben okurum yazmıştım. ama yazmadı ve bende çok önemli değil diye düşünüp üstelemedim. eski flörtüm olduğunu öğrendiğinde benim hakkımda konuşmuşlar. mert o senden daha çocuksu sürekli sticker falan atıyordu bana demiş ama tatlı manasında dedim diyor. gülde ben ondan daha büyüğüm yaş olarak zaten stickerları falan benden çaldı. o bazı konularda salak biraz falan diyormuş. mert sonra dediki senin yerin bende ayrı olduğu için gülle konuşmak bana yanlış geldi bir bahane buldum konuşmayı kestim dedi. birde bi gün canlı yayında beni sessize almıştı gül yorum falan atıyordum onu övüyordum saçma sapan hani bacınıza iltifat edersiniz ya öyle. ben yanlışlıkla sessize aldı sandım ama o aralar konuşuyorlarmış mertle. mert bana konuşmaları atmadı ne olursa olsun bi kızla mesajlarımı paylaşmam delikanlı adamız falan diye zırvaladı ama gülün numarasını söyledi ve yayınlarında resim çizdiğini falan biliyordu. yalan söylemiyor. yeminlerde ettirdim. şu an gülle yüzleşmeli miyim bilmiyorum. ben mi büyütüyorum ondan da emin değilim çocukla flörttük sevgili olmadık bu eniştecilik sayılır mı ne yapmalıyım? insanlarla ilişkimi kolay kesebilen biri değilim ama gülle bu konuyu konuşmazsak muhemelen bi kaç güne affederim kendi içimde. sizce yaptığı kötü bir şey mi yoksa önemsenmeyecek mi????