Yaa demi? Öğrenmek güzel bir eylem, heyecanlı. Sana da tavsiye ederim.Aferin, öğreniyorsun yazmayı hadi bakalım.
Dalgaya alman için sordu sormadimVay anasina demek esin arkadasinin cig koftesine nar eksisi doktu. Nar eksisi fermante bir urun. Sana kanim kaynadi anlamina geliyor olabilir...
Öff..
Birçok kez görüştük ilk defa bu şekilde giyindiTamam siz olsanız şort giymez rahat davranmazsınız ama o demekki öyle rahat ediyor buda demek oluyor ki kafa yapılarınız uyuşmuyor . Sürekli içinizde hep bir huzursuzluk olacak belli ki. İletişimi kesmek en doğrusu
Eşim kibar davranırken erkek kız ayırt eden biri değil. Yüzde yüz emin olamam yine de ama onun da göze çarpan davranışları yokKız değilde sanki eşin hoşlanıyor gibi shskdkkdd. Ama yine de sen bilirsin
Ablacım,sen zaten kocanin reklamını iyi yapıyorsun.Eşim yakışıklı uzun boylu, gerçekten her kadının isteyebilecegi karakterde bir erkek, kibar anlayışlı ben bile bazen hayret ediyorum bir erkek nasıl böyle olabilir diye.
Eşimde kibarlık haricinde farklı davranış yok, Ben sezmedim, dediğim gibi arkadaşımda da sezmedim.Kafam karışık, normalde açık şort giyinen biri değil,ve giymesi beni ilgilendirmez. Poposu görünecek kadar şortla uzanmasi beni rahatsız ettiAcaba yakısıklı ve uzun boylu esiniz arkadasinizdan hoşlanıyor olabilir mi? Rahatsiz olmussunuz belli ki ama ben sadece kızda sıkıntı görmedim.Görüsmeyin bence.
Ama kızın bir tek şort giymesine takilmissiniz çantayı düzeltmeye yardım eden size sormayip arkadaşınıza nar ekşisi ikram eden eşiniz sunduğunuz sebeplerin ikisinde de eşiniz birşey yapmış . Evde şort giymesini istemiyorsanız neden şort uzattiniz onu anlayamadım . Video kaydı alacak kadar eşinize güvenmiyorsunuz gibiEşim kibar davranırken erkek kız ayırt eden biri değil. Yüzde yüz emin olamam yine de ama onun da göze çarpan davranışları yok
Ahah güldüm, neyse onu söylüyorum, aşırı begensem onun davranışlarını yazar miyim buraya sence, yada kızın davranışlarını abartma abarta yazmaz miyim, ayrıca Hollanda li değil, öyle bir iddiam da yok. İyice okusaydın 5 senelik evliliğimde ilk defa böyle durumla karşılaştığım detayını da atlamazdinAblacım,sen zaten kocanin reklamını iyi yapıyorsun.
Bize anlattığın gibi anlatıyorsan eşini ; piyasa hacmini arttiriyorsun bu 1.
Senin içini yağları eriyor diye,kendinden geçiyorsun diye her kadın kocanı beğenmek durumunda değil..Bu da 2.
Öyle bir endişen varsa adamı evden çıkarken gazeteye sar.
Sanırsın bütün Hollandali kadınlar kapıda kuyruk.
Axe reklamlari gibi.
Bence esine olan aşırı beğenin ve duskunlugun mantıklı düşünmeni engelliyor.
Öyle demeyin nar ekşisi bu ,önemli .Vay anasina demek esin arkadasinin cig koftesine nar eksisi doktu. Nar eksisi fermante bir urun. Sana kanim kaynadi anlamina geliyor olabilir...
Öff..
İlgilenmis ama anlattiniz ya hani ben de o yüzden öyle dedim nar eksisi sıkmıs filan hani? Mesela benim esimde kibardir ama bir nar eksisi sıkılacaksa önce benim cig köfteme sıkarEşimde kibarlık haricinde farklı davranış yok, Ben sezmedim, dediğim gibi arkadaşımda da sezmedim.Kafam karışık, normalde açık şort giyinen biri değil,ve giymesi beni ilgilendirmez. Poposu görünecek kadar şortla uzanmasi beni rahatsız etti
Ablam,kız rahat..Tavırları rahat..Ahah güldüm, neyse onu söylüyorum, aşırı begensem onun davranışlarını yazar miyim buraya sence, yada kızın davranışlarını abartma abarta yazmaz miyim, ayrıca Hollanda li değil, öyle bir iddiam da yok. İyice okusaydın 5 senelik evliliğimde ilk defa böyle durumla karşılaştığım detayını da atlamazdin
Eşimle konuştum, nar eksisi olayında farketmedim dedi, özür diledi.Canta olayında da ellerin doluydu dedi. Sonra haklısın ben olsam beim de moralim bozulur, niyetimi sen biliyorsun dedi. Evi yeni taşıdığımız için dolapta sadece kapri, tayt ve şort vardı, aralarından seçti.Ama kızın bir tek şort giymesine takilmissiniz çantayı düzeltmeye yardım eden size sormayip arkadaşınıza nar ekşisi ikram eden eşiniz sunduğunuz sebeplerin ikisinde de eşiniz birşey yapmış . Evde şort giymesini istemiyorsanız neden şort uzattiniz onu anlayamadım . Video kaydı alacak kadar eşinize güvenmiyorsunuz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?