Arkadaşım esime küfretti

beyaz lale35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
61
-20
1
Merhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz

Merhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
Kocişinize koşun siz, arkadaş neyinize

Niye dert anlatıyon o zaman.

Sizi ne için sakinleştirmeye çalıştı eşinizi mi kötülediniz arkadaşınıza sürekli. Genelde öyle olur. Ne olursa olsun küfür hoş bir şey değil

Sizi ne için sakinleştirmeye çalıştı eşinizi mi kötülediniz arkadaşınıza sürekli. Genelde öyle olur. Ne olursa olsun küfür hoş bir şey değil
Sadece beni anlasin destek olsum istedim cünkü çok caresizdim intiharin esigindeydim küfur etmesini beklemiyordum

Az bile söylemiş, ne yapsın seni sürekli iten kakan mutsuz eden adama madalya mı taksın??? Gerçekten bu itilen kakılan, aldatılan kadınlara hiç acımıyorum artık kocam da kocam diye 5 para etmez heriflere yapışıyorsunuz, ne haliniz varsa görün. Böyle vefalı arkadaşları hak etmiyorsunuz.

Az bile söylemiş, ne yapsın seni sürekli iten kakan mutsuz eden adama madalya mı taksın??? Gerçekten bu itilen kakılan, aldatılan kadınlara hiç acımıyorum artık kocam da kocam diye 5 para etmez heriflere yapışıyorsunuz, ne haliniz varsa görün. Böyle vefalı arkadaşları hak etmiyorsunuz.
Ne olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse

Bi an ben miyim arkadaşın diye şüphe ettim. Sonra 10 yıllık arkadaşımlarımla o kadar yakın olmadığını anımsadım.

Peki ahlaki okb nizi ilk ne zaman yaşadınız. Evlenmeden önce var mıydı? Evlilik arttırma veya atak çıkışlarına sebep oldu mu?

Ne olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse

Madme telafi etti neye yakınıyorsun bir de intiharın eşiğine geldin ablacığım geç bunu ... hala burda kocam da kocam diyorsun bu ne ezikliktir yahuuu :KK51:

Mikemez ki niye sinirlendin avzvga

Bu tipler hic degismez bakın, benim de bi arkadaşım var, kocasını anlatır anlatır herifi görsem bi kaşık suda bogucam oyle düşman etti igrendirdi, sonra da gidip mutlu mutlu foto paylasiyor, romantik söz yazıyor, yani ikisini birden ust üste koyup seyyapmak istiyor insann

Bu kişiye hala arkadaş mı diyorsunuz. İnsan hiç mi çizgisini sınırını bilmez. Bizde bazen kendimizi tutamıyoruz napalım içimizee küfrediyoruz her düşündüğümüzü sesli söylesek vay halimize ..🤪 bence daha görüşme bu ne rahatlık.

Sadece beni anlasin destek olsum istedim cünkü çok caresizdim intiharin esigindeydim küfur etmesini beklemiyordum
Sizin her koşulda yanınızda olmuş zaten. İntiharın eşiginde olmanız eşinizden kaynaklı ise daha büyük sıkıntı. Kusura bakmayın ama bazıları çok da güzel hak ediyor küfürü. Bazen bende arkadaşımın eşine karşı doluyum o halde anlatmasın derim bende sizde boşuna alınganlık yapmayın öyle arkadaş bulmuşsunuz

Madem kocanız bu kadar değerliydi neden sürekli arkadaşınıza dert anlatıp durdunuz.
Arkadaşınız iyi dayanmış bunca zaman dert dinlemeye çöp torbası gibi kullanmışsınız kızı,kız tepki verince de ama o benim kocammm olmuş.Arkadaşınızın aklı varsa bir daha görüşmez sizinle siz de o muhteşem kocanızla ne haliniz varsa görürsünüz

Madme telafi etti neye yakınıyorsun bir de intiharın eşiğine geldin ablacığım geç bunu ... hala burda kocam da kocam diyorsun bu ne ezikliktir yahuuu :KK51:
Sevdiğim arkadaşım bu hale gelse gün yüzü görmemiş litaratüre geçecek cümleler sarfederdim☺

Back
X