Bence arkadaşının ailesini tanıyosan haber vermelisin bu basit bi konu değil okulunu hayatını geleceğini yakmak üzere belkide.. Ailesini silip geçmeye hazırlanıyor belkide vakit kaybetme bence.. Halamın kıızından başıma geldi o yüzden vakit kaybetme diyorum insanlar öyle bi psikolojide oluyoki dediklerini o an yapabiliyorlar.
ailesini tanıyorum ama arkadaşımdan bir haber alabilir miyim diye bekliyorum. olmazsa evlerini arıycam çünkü başka türlü ulaşma şansım yok..
Vallaha güzelim arkadasin türkiye derecesi yapacak kadar zeki bir kiz fakat diger yandanda cok aptalca davranislari var...
Yok X yok Y yok Z ne bu ya?? Bu kadar basitmi bu isler?lmaz:
Kendini derslerine egitimine verecegine ugrastigi islere bak.....yazik diyorum...ama arkadasina degil okumasi bir yerlere gelmesi icin bunca caba harcayan o anneye babaya yazik.....
Babasinin bir tokati icin evi terk edeceksede yine kendi zararli cikar.....yarin öbür gün evlendiginde esinden duydugu ufacik bir olumsuz söz o baba tokatindan cok daha fazla yakar canini.....
Böyle seyler duyunca cok kiziyorum....Nice akli basinda zeki okumak icin kendini paralayan gencler varken...tüm firsatlar elinde oldugu halde bunun kiymetini bilmiyorlar...:umursamaz:
Hayat onun hayati....yaptigi her hatanin yarin bedelini ödeyecek kiside odur....umarim aklini basina toplar arkadasin...
Valla bence de babası çok sabırlı çok iyi bir baba, ama arkadaşım kendini kaybetmiş gibi
ne yaptığının farkında bile değil. Ona her iyi davranıp güler yüz gösterene aşık olduğunu sanıyor...
Yakında adı bir peynir çeşidi olarak anılacak diye korkuyorum.
Kaç defa böyle yapma dedim ama "mutluyum bu defa aradığım kişiyi buldum" diyor. her seferinde de ayrılıyor... Ailem de o arkadaşımla çok görünmemi istemiyor duydukları olaylar yüzünden. Ama benim de onun o halde olması canımı sıkıyor. 14 senelik arkadaşım sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?