Arkadasım evlenmis

Diamondheart

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
273
190
103
Daha once konu acmistim lise arkadaslarimin bana kotu davrandigini ve beni onemsemedigini dusunuyorum diye..En son ocak ayinda konusmustuk.Kendisi mayis ayinda evlenmis.Onu da gene kendisi soylemedi.Ortak arkadasimiz vardi sinavdan nasil almis diye sormak icin aradim onu.O soyledi bana da.Acikcasi napcam bilemedim.Cok kirildim.Benden daha az samimi oldugu insanlar bile biliyor ben yeni ogrendim

Demekki senin sandigin gibi bir iyi arkadas degilmisiniz bos yere takma daha cok iyi dost arkadaslarin olur.
Arkadasim da ne merakliymis evlenmeye lise caginda evlenmis.
Merak etme pismanliklari icin arar seni zamani gelince.

bence hiç takma ortada gerçek bir arkadaşlık ve dostluk yokmuş, hem hayatta arkadaşlık yapacağın başka insanlar çıkacaktır karşına ve mesleğini edinip ayaklarının üstünde durmaya çalış bence gerisi boş

Daha once konu acmistim lise arkadaslarimin bana kotu davrandigini ve beni onemsemedigini dusunuyorum diye..En son ocak ayinda konusmustuk.Kendisi mayis ayinda evlenmis.Onu da gene kendisi soylemedi.Ortak arkadasimiz vardi sinavdan nasil almis diye sormak icin aradim onu.O soyledi bana da.Acikcasi napcam bilemedim.Cok kirildim.Benden daha az samimi oldugu insanlar bile biliyor ben yeni ogrendim

Samimi değilmişsin. Boşver

En son ocak ayında konusmusunuz zaten ortada bir samimiyet yokki. Dolayısı ile kırılacak bir şey de yok
Ben bu sene universiteye basladim.lisede 4 sene boyunca cok samimiydik.Surekli birlikteydik okulda ve disarida.Ben universite icin sehir disina cikinca aramayi kestiler beni.

Back
X