Arkadaşım evllilik programına katılmak istiyor???

Yani okumamış derken kıza sosyalleşecek imkanı vermediler.
Şimdi bile git kızım gez dolaş açıl diyen yok.
Ben desem benimle markete gel annesi burun kıvırır.
İyi bari hı mıı falan der.
Şöyle bir ciddi manada düşündüm de çok zor yaw.
Rabbim kimseyi mutsuz edipte çıkar yol aratmasın.
Babası zaten bir bardak kirli olsa bağırıp çağırıyor.
Yaşamak zor, böyle olunca daha da zor..
Yarın arasın bakalım bize çağırıcam da konuşsun bizde ne olacak bakalım görelim.

:44::44:gercekten zormus yani 27 yasinda kizda markete gitmek icin annesinden izin aliyorsa :44:
AMIN AMIN dedigin gibi ALLAH kimseye cikar yol aratmasin kiz belliki kurtulma cabasinda...
hakkinda hayirlisi olsun INSALLAH bizide haberdar edersen sevinirimmm:16:

:44::44:gercekten zormus yani 27 yasinda kizda markete gitmek icin annesinden izin aliyorsa :44:
AMIN AMIN dedigin gibi ALLAH kimseye cikar yol aratmasin kiz belliki kurtulma cabasinda...
hakkinda hayirlisi olsun INSALLAH bizide haberdar edersen sevinirimmm:16:

Elbette ki canım.
Aslında onaylamıyordum ama sen iyi biri gibi dedin ya yarın aratıcam orayı.
Böyle kurtulmal içinde evlenmesini istemiyorum açıkcası.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak var.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler ne olacağı bilinmez.
Belki normalde çok sakindir sinirlenince gözü dönen psikopatlardandır
hiç hiç belli olmaz bu durumlar.
Hayırlısı neyse o olsun diyelim.
Bu arada ilgin için çok teşekkür ederim.

Elbette ki canım.
Aslında onaylamıyordum ama sen iyi biri gibi dedin ya yarın aratıcam orayı.
Böyle kurtulmal içinde evlenmesini istemiyorum açıkcası.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak var.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler ne olacağı bilinmez.
Belki normalde çok sakindir sinirlenince gözü dönen psikopatlardandır
hiç hiç belli olmaz bu durumlar.
Hayırlısı neyse o olsun diyelim.
Bu arada ilgin için çok teşekkür ederim.

anam beni katmayin konuya ben ekranda gordugum kadarini soyledim...
efendi agir basli gorunuyor tabiki disarda nasil bilemeyiz...
rica ederim canim HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...
kimbilir belkide birbirlerinin nasipleridir...:16:

anam beni katmayin konuya ben ekranda gordugum kadarini soyledim...
efendi agir basli gorunuyor tabiki disarda nasil bilemeyiz...
rica ederim canim HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...
kimbilir belkide birbirlerinin nasipleridir...:16:

:9::9::9: yok katmadım kız ben bile dahil olmak istemezken.
Sadece içinde kalmasın.
O kafasına koymuş bir kere ben nereye kadar müdahele edebilirim.

Allah ananin babaninda hayirlisini versin... boylesi dusman basina. Boyle yaparak genc bir kizin hayatini karartiyorlar.Bir cocuk sahibi olmAK O insana hukmekmet degildir. heleki 27 yasina gelmis bir insan kucuk cocukda degil. Allah kimseyi birine bagimli etmesin. Iste bu yuzden insan ozgurlugunu bagimsizligini kazanmali isini gucunu eline almali izin verilmiyorsada rest cekmeliki ana babada olsalar o hayatin onlara degil sahibine oldugu hatirlatilmali. Cok yazik okurken uzuldum acidim... ne olacak anasi babasi olunce okumamis, disari cikmasina bile izin yok. Ben olsam bunalima girerdim isyan ederdim acikcasi bedeli neyse oder genede onlari dinlemezdim acikcasi is guc edinip kendini kurtarirdim.Okula bile gondermemisler yazik ki ne yazik.Bazen dusunuyorumda sukurler olsun kendi hayatimi secme sansi verilmis bana. Allah razi olsun benim ailemden ne diyeyim,o kizin yerinde olsam bir gun eve buyuk boy bidonla gelir yaninada kilo kilo sirke tuz alir ailemede siz gerekli malzemeyi aldim en kisa zamanda tursu kurma calismalariniza baslayin bari derdim.Anlayana tabi....

ee ne oldu bu izdivac mevzuuu :1::1:
bugun biraz baktimda omurcani goremedim sankim:44:

Arkadaşlar iyi şeyler tavsiye etmiyorsunuz ama hiç ..kızcağızın bahsettiği kişiye ulaşma probleminden önce ailesinin durumu var.Sizce böyle bir aile bu tarz bir ilişkiye izin verirmi ? Kişinin bu kıza vereceği tepki nasıl olur ? En önemli etken aile ve kesinlikle karşı çıkacak ikincisi ise kişinin kabul edip etmeyeceği bile bir bilmece nerden bakarsanız bakın bu işin sonunda bu arkadaş çok üzülecek sizde oluru olan mantıklı fikirler vermektense daha çok körüklüyorsunuz biliyorum tamamen iyi niyetinizle alakalı ama bu fikirlerle iyilik değil kötülük yapmış oluyorsunuz bence.

o programa çıkarsa büyük ihtimal beğendiği kişi onu reddedicek sonra hepten ailesiyle papaz olucak..
böyle saçma bi hareketi yapmasın bence akıl verin arkadaş olarak...evlililk programı nedir yaa:) babasını arar sonra...

Son düzenleme:
ne yalan söyliğim bu tarz programlar bana biraz uydurmasyon geliyor.arada bakıyorum .aylarca orada olanlar var.bunlar ne zaman çalışıyor ediyor.anlamıyorum.programa katılamıyorsa aradığında bunuda belirtsin.onlar ulaşsın.ailesiyle konuşsun.yalnız çok zorçok kapalı bir aile çocukla anlaşsalar bile arkadaşınıza sorun çıkartırlar.

bakkala yollamayan anne baba izdivaca mı yollayacak?

ayrıca hiç tasvip etmiyorum

yağmurdan kaçarken doluya tutulabilir

begendigi kisi zaten artik programda yok...
herhalde arkadasta katilmaktan vazgecti...:40:

Evlilik programları tuhaf, şov amaçlı geliyor çoğu, oraya çıkıp seçmece karpuz gibi seçiyorlar, hepsinin kriterleri var, aşk sevgi desen 2. planda, arkadaşın ev kızıysa hiç şansı yok, oraya çıkan adamlar genelde çalışan işi gücü olan bayanlar istiyorlar, sömestr tatilinde annemlerle aynı ortamdaydık bir hafta onlarla izlemek durumunda kaldım da acayip yani, su gibi daha ciddi bu konuda sanki, konsey gibi uyduruk bir şey yok, zaten konseye giren sırf şov yapıyor, ve taliplerini geri çevirip ertesi gün orada bitiyorlar. Ömürcan denileni hiç görmedim o süre zarfında google amcaya sordum da yakışıklı çocuk fakat o da kendisine hem maddi hem manevi destek verecek bir eş adayı istiyormuş.

Ailesinin tavrı yanlış ama arkadaşınız da doğru düşünmüyor. Oraya çıkan insanlar kendilerine 1-2 kişi gelince angelina julie sıradaymış gibi davranıyorlar. Arkadaşının kalbi kırılabilir. Bizim için izlemesi 5 dk ise o bir ömür etrafındaki insanların ve ailesinin laflarına katlanmak zorunda kalacak. Bunları hesaplasın ve yol yakınken vazgeçsin bence.

Konunun üzerinden gecmis baya
simdi okudum ve merak ettim dogrusu
Ömürcan o zamanlar varmiydi hala hatirlamiyorum
ben programi izlerim
Acaba arkadasiniz katildi mi yada Ömürcana ulasti mi?
merk ettim valla )

Back
X