Haahha kiz sinirlenmis, kendisi davet etsin sorsun istemiş yapmayincada sinirle arama beni filan demisHer şey olabilir cevabı öğrenilmemiş her şey bilinmezliktirbu kadar içerlemek yerine önce durumun akıbetini anlayıp öyle bitirebilirdi .
Böyle durumlarda 2 seçenek var ya çocuk annesiyle yaşıyor olabilir ya bir sorunu olabilir vs vsHaahha kiz sinirlenmis, kendisi davet etsin sorsun istemiş yapmayincada sinirle arama beni filan demis
Yaa buda şimdi kafaya takmis yoksa bana guvenmedimi de evinin adresini vermek istemedi diyeBöyle durumlarda 2 seçenek var ya çocuk annesiyle yaşıyor olabilir ya bir sorunu olabilir vs vs
Ya da canı evine davet etmek istememiştir
Yani sorup hareket etse sorun olmazdı
Hahaahahah bende öyle dedim. Acaba evindenmi utandi diyeAmerikan filmlerinde genelde ailesinin bodrumunda yasayan tipler boyle oluyor, belki o da oyledir de cagirmaya cekinmistir.
Herkes evli evli diye tutturacak şimdi.Merhaba kizlar, yabancı bir kiz arkadaşım için soruyorum. Biz yurt disinda yaşıyoruz. Kiz arkadaşım biriyle tanışiyor flört ediyorlar. Oğlanda yanliz yasiyor kiz arkadasimda. Bu çocuk iki kere kiz arkadaşımın evine geliyor kiz arkadaşımda o davet eder bekliyor ama oglan davet etmiyor hiç. Cocuk evli degil ama çünkü sabahlara kadar goruntulu konusuyorlar çocuk bunda gelip kalıyor filan. Kiz arkadaşımin durumu oglandan daha iyi bu arada. Ama kiz arkadaşım iki gün önce bu duruma içerleyip kavga çıkarıp kontağı kesiyor. Ama simdide kendinde suç ariyor acaba yanlışmi yaptim diye. Sizce bu çocuğun davet etmemesi neden olabilir? Durumu olmadi utandigi icin olabilirmi?
Herkes evli evli diye tutturacak şimdi.
benim tanidigim bir Alman kadin (yasi da var 45-50 falan) bekarim demişti konu açılınca. sonradan sosyal medya vs vs biraz da stalklayinca ogrendim ki evet bekar ama partneriyle yillardir beraber yasiyor, ergen de cocugu var :) ama bekar mi bekarEvli değildir ama sevgilisi vardır, beraber yaşadığı biri vardır şaşmaz . Batı Avrupa bildiğin gibi değil, bazı insanlar ikili ilişkilerde aşırı rahat, bakıyorsun 10 yıllık ilişkisi var ama onunla bununla flört ediyor ... KK kadınları genelde haklı çıkıyor öyle ya da böyle
Sana o kadar katılıyorum ki.hisler hiçbir zaman yalan söylemez, böyle olduysa böyle olması gerektiği içindir fazla kurcalamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?