arkadasim geri donsun ((

narmin_a

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
2
0
6
35
Ankara
Merhaba ben 10.sınıf yani lise 2 öğrencisiyim biz 3 arkadaşız aygül helin ve ben yalnız sorunum şu ki helin aygülü daha çok seviyo onunla daha çok mesajlaşıyo ona daha çok sarılıyo ama bana öyle davranmıyo tabi bizde arkadaşız ben de onu seviyorum o da beni ama aygül kadar değil ama bu sorun değil bunu kabul ettim artık sorun şu ki aygül bana soğuk davranıyo aynı zamanda da helin de onu kendini çekiyo ikisi çok iyi arkadaş oldular ben dışarıda kaldım hep mesajlaşıyolar gülüyolar okulda bi espiri oluyo kendi aralarında tabi ben anlamıyorum sanki sürekli beni tersliyolar ve hiç konuşamıyoruz konuşucak konu yok mesala eskiden aygülle satlerce konuşabilirdik ama şimdi öyle diğil konuşmamız naber nasısından ibaret sonra bitiyo ya da yanımızdan helin gittiğinden örneğin bi süreliğine sus pus oturuyoruz konuşmadan söylediklerimede kısa cevaplar veriyo birde helin aygüle sarıldığında o da ona sarılıyo ya da koluna girdiğinde o da onunkine giriyo ben sadece onları izlemekle yetiniyorum öyle karşıdan sap gibi izlemekle...tabi ben sarıldığımda kuluna girdiğimde karşılık alamıyorum malesef mesajlaşma konusunda ise zaten naber nasılsından olan mesajlaşmamızıda ben başlatıyorum aygül asla bana mesaj atmaz ama tabi heline hep atar çünkü onunla konuşmak istiyo ama ben onu zorla konuşturuyorum...konuş onlarla istersen demeyin lütfen defalarca denedim anlamıyolar beni kıskanç fesat sanıyolar galiba

Kizlar bunu burda bir arkadasin yazisindam copy yaptim ama gercekten ayni durumdayim.university ogrencisiyim.yardim edin Ben be yapmaliyim?

Bunun kıskançlıkla fesatlıkla falan bi alakası yok bende aynı şeyi kaç kere yaşadım üçlü arkadaşlıkların kaderi bu sanırım..

Okul çağlarında böyle çok arkadaş grubu gördüm.Ne yazık ki kıskançlıkla hiç bir ilişki yürümez..
Arkadaşlık,sevgililik,evlilik..

ille onlarla olmak zorunda mısınız? Başka arkadaşlar edinin,ortamınızı değiştirin.İstemiyorlarsa yapacak şey yok,zorlamayın.Üniversitede olan şeyler bunlar,arkadaşlıklar değişir,inşallah yanında mutlu olduğunuz birilerini bulursunuz

ne yapmami onerirsiniz ama gercekten tek arkadas dediklerim onlar ((

Merhaba,

Öncelikle kendinize dair bir derdinizi paylaşmak için bir başka mesajı kopyalayıp yapıştırmak yerine , kendi durumunuzu kendi cümlelerinizle anlatmanız daha sağlıklı ve doğru olurdu.

Üniversite öğrencisisiniz. Geri dönsün dediğiniz arkadaşlarınızla da orada tanıştınız. Farklı nedenlerle arkadaşlıklar kopabilir , uzaklıklar doğabilir. Onlarla halen arkadaşsınız. Sadece 2 arkadaşınız artık daha yakınlar birbirlerine.

Bu durumu takıntıya dönüştürmemelisiniz öncelikle. Arkadaşlarınız farklı bir üniversiteye geçiş yaparak da gidebilirler bu durumda yine yalnız kalırsınız.
Mevcut arkadaşlarınızı yeniden eskisi gibi yakın olmaya zorlayamazsınız. Dolayısıyla sosyal çevrenizi genişletmeniz , diğer arkadaşlarınızla iletişiminizi artırmanız sizin açınızdan daha doğru olacaktır.

Tanımadan karar vermeyin belki de tek arkadaş dedikleriniz onlar değildir

Sağlıcakla kalın :)

Malesef benim de gördüğüm bu, 3 kişilik arkadaşlıklar çıtırdamaya çok müsait.
Üniversite orası hoop başka yere otur ve yeni arkadaşlıklar kur.
İnan canını sıktığına değmiyor.

Bence bu duruma çok takılmamalısın.Her grupta olur böyle şeyler.Birisi birisine çok daha yakındır.Ancak onlar abartmışlar.Benim de arkadaş grubum var 5 kişiyiz.Grupta bir arkadaşım var bir şey olunca ilk ona söylerim o da aynı şekilde bana.Ama diğerlerine de anlatırım.
Daha önce arkadaş grubum vardı onlar da seninkiler gibi yapıyordu.Ben ne yaptım? İletişimimi kestim yeni arkadaşlar edindim.Görünce sadece selam veriyoruz o kadar yani.

Tam diyecektim ki, üni.'yi kazandığında unutursun falan filan ama Üniversite öğrencisiymişsin zaten Üniversite ortamı geniştir ya illa onlara kalmassın diye düşünüyorum. Zaten böyle sana uymayan insanlarla samimi olacaksın da ne olacak? ilerde satar bunlar seni benden söylemesi

unıversıte ögrencısısın ama lıse 2 ye gıden bırının derdını mı bıze kopyalıyorsun,aynı dertteyim bende dıye:S

kendı cumlelerın yokmu arkadaşım?

bıze bıle kendını yazarak ıfade etmekten yoksunken,bırebır ıletısımde böyle kolaya kaçıyorsan kımse senle muhattap olmaz..

üç kişi olunca genelde böyle oluyo
birileri daha iyi anlaşıyo
diğer kişi dışlanmış hissediyo

Sadece üniversite ortamı değil gidilen her ortamda 3 kişi olunca mutlaka diğer kişi yalnız kalıyor yada bana öyle denk geldi bayanlara özgü bir şey mi bu acaba erkeklerde durum böyle değil gibi geliyor .Öğrencisin kitap al oku,test çöz takma başkalarını .

Nasil ya?
Burda baskasinin mesajini kopyalayip, "derdim bu" mu diyorsun yani?
Ilk defa gordum boyle birsey.
Kendini, kendine has derdini 2 satir ifade edemedin mi... :44:

Arkadasim normal hayatta da boyle garip davranislarin varsa pek sempatik durmuyorsundur cevrene, soyliyim. Ote yandan, bir grupta iki arkadasin birbirine daha cok isinmasini, samimi olmasini anlarim. Insaniz sonucta, kime isinirsak o. 3'lu grupsunuz diye herkes herkese ayni samimiyette olmak zorunda diye birsey yok. Zaten siz zamanla 2+1 olmussunuz gibi gorunuyor. Seninle eskisi kadar sohbet istemiyorlarsa ustlerine gitme. Baska arkadaslar bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…