Merhaba ben 10.sınıf yani lise 2 öğrencisiyim biz 3 arkadaşız aygül helin ve ben yalnız sorunum şu ki helin aygülü daha çok seviyo onunla daha çok mesajlaşıyo ona daha çok sarılıyo ama bana öyle davranmıyo tabi bizde arkadaşız ben de onu seviyorum o da beni ama aygül kadar değil ama bu sorun değil bunu kabul ettim artık sorun şu ki aygül bana soğuk davranıyo aynı zamanda da helin de onu kendini çekiyo ikisi çok iyi arkadaş oldular ben dışarıda kaldım hep mesajlaşıyolar gülüyolar okulda bi espiri oluyo kendi aralarında tabi ben anlamıyorum sanki sürekli beni tersliyolar ve hiç konuşamıyoruz konuşucak konu yok mesala eskiden aygülle satlerce konuşabilirdik ama şimdi öyle diğil konuşmamız naber nasısından ibaret sonra bitiyo ya da yanımızdan helin gittiğinden örneğin bi süreliğine sus pus oturuyoruz konuşmadan söylediklerimede kısa cevaplar veriyo birde helin aygüle sarıldığında o da ona sarılıyo ya da koluna girdiğinde o da onunkine giriyo ben sadece onları izlemekle yetiniyorum öyle karşıdan sap gibi izlemekle...tabi ben sarıldığımda kuluna girdiğimde karşılık alamıyorum malesef mesajlaşma konusunda ise zaten naber nasılsından olan mesajlaşmamızıda ben başlatıyorum aygül asla bana mesaj atmaz ama tabi heline hep atar çünkü onunla konuşmak istiyo ama ben onu zorla konuşturuyorum...konuş onlarla istersen demeyin lütfen defalarca denedim anlamıyolar beni kıskanç fesat sanıyolar galiba
Kizlar bunu burda bir arkadasin yazisindam copy yaptim ama gercekten ayni durumdayim.university ogrencisiyim.yardim edin Ben be yapmaliyim?
Kizlar bunu burda bir arkadasin yazisindam copy yaptim ama gercekten ayni durumdayim.university ogrencisiyim.yardim edin Ben be yapmaliyim?