- 23 Ocak 2021
- 85
- 26
- 3
- Konu Sahibi lilacandgooseberries
-
Sete çiçek göndersin bir kaç kere sonra devamı gelirBir arkadaş grubumuz var. Aramızdaki erkek arkadaşımız gönlünü oyuncuya kaptırdı. Çok büyük de bir grup değiliz aklımıza düzgün bir şey gelmedi. Oyuncuyu söylemeyeceğim şimdilik çünkü arkadaşımın haberi yok ve ondan gizli böyle bir şey de yapmak istemiyorum. Lakin ciddi manada çıkmaza girdik pandemiden dolayı. Bu oyuncu çok da ünlü sayılmaz. Yabancı hayranları daha çok ilgi gösteriyor bile diyebilirim türklere göre. Özel hayatını da insta falan hiç yansıtmıyor sanki günlük gibi kullanıyor (sette story falan diyebiliriz.). Arkadaşım röportajları olsun hayvanlara duyduğu aşırı sevgi olsun adeta tutuldu kadına (İkisi de kedi köpek delisi) Hayranlıktır da dedik ama hayranlık gibi olmadığı belli. Kadın hayranlarına baya önem veriyormuş dediğine göre ve ünlü gibi de davranmıyormuş diğerleri kadar (Vallahi ben de baktım cidden diğer ünlüler gibisosyal medya kullanımı, kendimi göstereyim havası da yok. Baya da güzel olmasına rağmen bunları yapmayınca ben de tuhaf hissettim. O tip bende olacak her saat story post akımı yaparım :)) Aralarında 10 yaş var ki grupça hiçbir zaman yaştır classtır ayrım yapmadık ama yine de belirteyim istedim. O yüzden ay kızlar bir yardım ediverin ayol :) Kararlı yani tanışacağım diyor illa. Kendisi fena değildir bu arada has bir tarz ve mizah anlayışı var. Setlere ziyaretçi alımı da pandemi yüzünden kapalıdır diye düşündük o yüzden kafamız karıştı birazz :) Ne yapalım ne edelim sizce de bu 2 güzide insanı tanıştıralım ? Çok fazla ipucu vermeden şunu söyleyeyim hadi. Perşembe günleri bizi ekiyor kendisi ^^
vallahi ben söylerim ama hiç gizli iş yapmadım ondan :) şimdi sorsam söyleyeyim mi diye kızabilir falan korkuyorum :))ayy oyunucuyu neden söylemezsiniz ki zaten tanıdık degil mi?
gizli olarak mı yollasın sizce yoksa adıyla mı . Güzel fikir bu arada teşekkür :)Sete çiçek göndersin bir kaç kere sonra devamı gelir
Arkadaşınız tanınmış biri değilse gizli göndermesin tabii ki.gizli olarak mı yollasın sizce yoksa adıyla mı . Güzel fikir bu arada teşekkür :)
biliyorumm biliyorumm :)) dur bakalım sorayım kızmaz umarım .Oyuncuyu söyleyene kadar ısrar edeceğiz, biliyorsunuz değil mi?
Erkek olan arkadaşın buradaki muhabbeti nerden bilecekvallahi ben söylerim ama hiç gizli iş yapmadım ondan :) şimdi sorsam söyleyeyim mi diye kızabilir falan korkuyorum :))
birkaç fikir oluştu kafamda ama sizin de tavsiyeleriniz var mı şöyle güzel gözüken çiçeklerden?Arkadaşınız tanınmış biri değilse gizli göndermesin tabii ki.
Amaç dikkat çekmek zaten.
nasıl atsın ki ? Yani ne diyebilir de ilgi çeker . Pek emin olamadım :/Tamam da oyuncuda arkadaşınızı beklemiyor ki tanışmak için.Çiçek falan göndermeyin bence ters tepebilir.Dm falan atsın instadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?