- 23 Ocak 2021
- 85
- 26
- 3
- Konu Sahibi lilacandgooseberries
-
hahahahahahaha ya o kadar da olmaz canım o ne öyleYalnız oğlanın aklını bulandırmayın çiçekti böcekti ziyaret set filan sapık diye haberlere düşer diyim de yinede gülün
ne alakası var sürekli yaşa vurup insan aşağılamak hoşunuza mı gidiyor. Yapmayın yorum falan o zaman ne gerek var? Pişman ettiniz. Ayıptır ya.. Bi dövmediğiniz kaldı zaten kusura bakmayın da ..
Özür dilerim. Peki 15 yaşında gibi görebilirsiniz beni ben daha nasıl laf anlatayım ki ... Kusura bakmayın rahatsız ettim bu kadar süre. İyi geceler dilerim.Ama cidden 15 yaş altı gibi konusuosun
Ya harbiden arkadasınız ben şuna tutuldum dedi de sizde aslansın kaplansın kaparsın be kızı mi dediniz ay valla cok komikne alakası var sürekli yaşa vurup insan aşağılamak hoşunuza mı gidiyor. Yapmayın yorum falan o zaman ne gerek var? Pişman ettiniz. Ayıptır ya.. Bi dövmediğiniz kaldı zaten kusura bakmayın da ..
aralarında illa farklı olan vardır diye düşündüm. Özür dilerim dediğim gibi fikirleri aldım zaten teşekkür ederim herkese. Kötü yorum yapanlar da ayıp ediyorsunuz suç mu işledim sanki
ya konu sahibine kıyamadım çok masum yazmışsınız... :)ne alakası var sürekli yaşa vurup insan aşağılamak hoşunuza mı gidiyor. Yapmayın yorum falan o zaman ne gerek var? Pişman ettiniz. Ayıptır ya.. Bi dövmediğiniz kaldı zaten kusura bakmayın da ..
Söylemedi ama tespit edildisöyledi mi ?
15 yaşında değilsen sorun bu arkadaşa gerçeği nasıl anlatırız saplantı yapmadan olmalıydı bence tabiÖzür dilerim. Peki 15 yaşında gibi görebilirsiniz beni ben daha nasıl laf anlatayım ki ... Kusura bakmayın rahatsız ettim bu kadar süre. İyi geceler dilerim.
ben ayrı sınıfa koymadığım için bir şey demedim. Saplantı haline getirmeden düzeyi düşürerek konuşurum ben. Teşekkür ederim15 yaşında değilsen sorun bu arkadaşa gerçeği nasıl anlatırız saplantı yapmadan olmalıydı bence tabi
Söylemedi ama tespit edildiEslem Akar
yaaaaaa İlhan Mansız :)Benim platonik asklarimin hepsi de platonik olarak kaldilar.olmadi ki bi dusunceli arkadasim beni nasil tanistiracagiyla ilgili kafa yorsun fikir alsin sagdan soldan.anca gulup dalga gectiler:)
ahh ilhan mansiz
Söylemedi ama tespit edildiEslem Akar
O kim ayol
bakem hemen.
orası öyle tabiiYalnız arkadaşınıza söyleyin, köpek seven dünya kadınları milyardan fazladır. Sıkıntı yapmasin yani.
Evlendiginde japonyaya gittiginde ne uzulmustum:))yaaaaaa İlhan Mansız :)
uygun dille anlatmaya çalışacağım. TeşekkürlerEvlendiginde japonyaya gittiginde ne uzulmustum:))
arkadasiniz hic ugrasmasin bence bu is olmaz.unluler ya zengin ya da kendileri gibi unlulerle takilir.
Benim yazmadığım bir şey nasıl alıntılandı acaba?ben ayrı sınıfa koymadığım için bir şey demedim. Saplantı haline getirmeden düzeyi düşürerek konuşurum ben. Teşekkür ederim
hhahahahahahahahaBenim yazmadığım bir şey nasıl alıntılandı acaba?Bir dakika boyunca ben böyle bir şey yazmadım ki diye düşündüm hahahahaha hata oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?