Arkadaşım gönlünü oyuncuya kaptırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilacandgooseberries

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
85
26
3
Bir arkadaş grubumuz var. Aramızdaki erkek arkadaşımız gönlünü oyuncuya kaptırdı. Çok büyük de bir grup değiliz aklımıza düzgün bir şey gelmedi. Oyuncuyu söylemeyeceğim şimdilik çünkü arkadaşımın haberi yok ve ondan gizli böyle bir şey de yapmak istemiyorum. Lakin ciddi manada çıkmaza girdik pandemiden dolayı. Bu oyuncu çok da ünlü sayılmaz. Yabancı hayranları daha çok ilgi gösteriyor bile diyebilirim türklere göre. Özel hayatını da insta falan hiç yansıtmıyor sanki günlük gibi kullanıyor (sette story falan diyebiliriz.). Arkadaşım röportajları olsun hayvanlara duyduğu aşırı sevgi olsun adeta tutuldu kadına (İkisi de kedi köpek delisi) Hayranlıktır da dedik ama hayranlık gibi olmadığı belli. Kadın hayranlarına baya önem veriyormuş dediğine göre ve ünlü gibi de davranmıyormuş diğerleri kadar (Vallahi ben de baktım cidden diğer ünlüler gibisosyal medya kullanımı, kendimi göstereyim havası da yok. Baya da güzel olmasına rağmen bunları yapmayınca ben de tuhaf hissettim. O tip bende olacak her saat story post akımı yaparım :)) Aralarında 10 yaş var ki grupça hiçbir zaman yaştır classtır ayrım yapmadık ama yine de belirteyim istedim. O yüzden ay kızlar bir yardım ediverin ayol :) Kararlı yani tanışacağım diyor illa. Kendisi fena değildir bu arada has bir tarz ve mizah anlayışı var. Setlere ziyaretçi alımı da pandemi yüzünden kapalıdır diye düşündük o yüzden kafamız karıştı birazz :) Ne yapalım ne edelim sizce de bu 2 güzide insanı tanıştıralım ? Çok fazla ipucu vermeden şunu söyleyeyim hadi. Perşembe günleri bizi ekiyor kendisi ^^

ne alakası var sürekli yaşa vurup insan aşağılamak hoşunuza mı gidiyor. Yapmayın yorum falan o zaman ne gerek var? Pişman ettiniz. Ayıptır ya.. Bi dövmediğiniz kaldı zaten kusura bakmayın da ..
Ya harbiden arkadasınız ben şuna tutuldum dedi de sizde aslansın kaplansın kaparsın be kızı mi dediniz ay valla cok komik yaşa 13 diyince kıziyorsunuZ bide

aralarında illa farklı olan vardır diye düşündüm. Özür dilerim dediğim gibi fikirleri aldım zaten teşekkür ederim herkese. Kötü yorum yapanlar da ayıp ediyorsunuz suç mu işledim sanki
ne alakası var sürekli yaşa vurup insan aşağılamak hoşunuza mı gidiyor. Yapmayın yorum falan o zaman ne gerek var? Pişman ettiniz. Ayıptır ya.. Bi dövmediğiniz kaldı zaten kusura bakmayın da ..
ya konu sahibine kıyamadım çok masum yazmışsınız... :)

tamam konu biraz sıradışı kabul, ama hanımlar napalım herkesin sıkıntısı farklı oluyor işte,bu hanım da bu meseleyi sormak istemiş,fazla yüklenmeyin ya üzüldüm

Özür dilerim. Peki 15 yaşında gibi görebilirsiniz beni ben daha nasıl laf anlatayım ki ... Kusura bakmayın rahatsız ettim bu kadar süre. İyi geceler dilerim.
15 yaşında değilsen sorun bu arkadaşa gerçeği nasıl anlatırız saplantı yapmadan olmalıydı bence tabi

Ay aman sanki o ünlüye hayran olan tek kişi sizin arkadaşınız. Siz ünlüyü söyleyince bizde arkadaşınızın TC nosunu yazacaz.
saçma sapan gizem yapmaya gerek yok.
O ünlü de arkadaşınızı bekliyor kollarını açmış. Bizi birilerini tanıştırmak için KK ya sorsa keşke diyor.

ben ayrı sınıfa koymadığım için bir şey demedim. Saplantı haline getirmeden düzeyi düşürerek konuşurum ben. Teşekkür ederim
Benim yazmadığım bir şey nasıl alıntılandı acaba? Bir dakika boyunca ben böyle bir şey yazmadım ki diye düşündüm hahahahaha hata oldu sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…