Arkadaşım gönlünü oyuncuya kaptırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilacandgooseberries

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
85
26
3
Bir arkadaş grubumuz var. Aramızdaki erkek arkadaşımız gönlünü oyuncuya kaptırdı. Çok büyük de bir grup değiliz aklımıza düzgün bir şey gelmedi. Oyuncuyu söylemeyeceğim şimdilik çünkü arkadaşımın haberi yok ve ondan gizli böyle bir şey de yapmak istemiyorum. Lakin ciddi manada çıkmaza girdik pandemiden dolayı. Bu oyuncu çok da ünlü sayılmaz. Yabancı hayranları daha çok ilgi gösteriyor bile diyebilirim türklere göre. Özel hayatını da insta falan hiç yansıtmıyor sanki günlük gibi kullanıyor (sette story falan diyebiliriz.). Arkadaşım röportajları olsun hayvanlara duyduğu aşırı sevgi olsun adeta tutuldu kadına (İkisi de kedi köpek delisi) Hayranlıktır da dedik ama hayranlık gibi olmadığı belli. Kadın hayranlarına baya önem veriyormuş dediğine göre ve ünlü gibi de davranmıyormuş diğerleri kadar (Vallahi ben de baktım cidden diğer ünlüler gibisosyal medya kullanımı, kendimi göstereyim havası da yok. Baya da güzel olmasına rağmen bunları yapmayınca ben de tuhaf hissettim. O tip bende olacak her saat story post akımı yaparım :)) Aralarında 10 yaş var ki grupça hiçbir zaman yaştır classtır ayrım yapmadık ama yine de belirteyim istedim. O yüzden ay kızlar bir yardım ediverin ayol :) Kararlı yani tanışacağım diyor illa. Kendisi fena değildir bu arada has bir tarz ve mizah anlayışı var. Setlere ziyaretçi alımı da pandemi yüzünden kapalıdır diye düşündük o yüzden kafamız karıştı birazz :) Ne yapalım ne edelim sizce de bu 2 güzide insanı tanıştıralım ? Çok fazla ipucu vermeden şunu söyleyeyim hadi. Perşembe günleri bizi ekiyor kendisi ^^

Arkadaşlar konu sahibi arkadaş çok ünlü sayılmaz yazmış, bütün 1.MN üzerinde takipçili hesapları yazmışsınız. Az ünlü anlayışınız bu mu? Biraz daha nokta atışı tahminler lütfen.:rolleyes:
hjhahahahahahaha ya çok haklı yorum :) nokta atışı fikriniz de varsa alabilirimm :)

Madem ünlüyü bulamıyorum o zaman yorum yapayım konuyla ilgili.
Brooklyn Nine-Nine izleyenler bilirler Gina'nın güzel bir sözü var "Ünlüler aslında hayranlarından nefret eder" diye 😂

Televizyondan birine aşık olmak saçma ama çiçek göndermek falan daha saçma olur. Her hayranına karşılık verecek değil kadın. Arkadaşınız stalk yeteneklerini kullanıp kadın nerelerde takılıyor baksın sonra da bir mekanda karşılaşıp tanışmaya çalışsın bence. Tabii yasaklar kalkınca mümkün olur anca bu dediğim.

Madem ünlüyü bulamıyorum o zaman yorum yapayım konuyla ilgili.
Brooklyn Nine-Nine izleyenler bilirler Gina'nın güzel bir sözü var "Ünlüler aslında hayranlarından nefret eder" diye 😂

Televizyondan birine aşık olmak saçma ama çiçek göndermek falan daha saçma olur. Her hayranına karşılık verecek değil kadın. Arkadaşınız stalk yeteneklerini kullanıp kadın nerelerde takılıyor baksın sonra da bir mekanda karşılaşıp tanışmaya çalışsın bence. Tabii yasaklar kalkınca mümkün olur anca bu dediğim.
çok da aklıma yatmıştı ya :( Takıldığı mekanlar dediğin gibi yasak sonraası

bence de çok güzel ama değiil :) yetiştirecek illa biri çıkabilir ondan korkuyorum :))
ay allah askina yetistirilse ne olacak onlara gunde kac dm geliyordur acip okumazlar bile.

ben de bir tavsiyede bulunayim bence bu isin olmayacagini arkadasiniza anlatmaya calisin. benim en yakin arkadasim cok unlu birinin kiziyla sevgiliydi surekli magazinlere cikiyorlardi, simdi ayrildilar baya da oldu ama cocugun adi hala “x’in sevgilisi” olarak kaldi. bak o arkadasim bile bir unlunun kiziyla zamaninda sevgili oldugu icin gunde 20den fazla dm aliyor, sizin o unlu mesajlari gormez bile. 😂

Sol yanım dizisinden cemre baysel geldi benim de aklıma... Ama instasına baktım hiç sıradan durmuyor o değildir o zaman dedim 🤣 Söyleyin gitsin hem dünya kadar yazan insan oluyor oyunculara buradan birini hemen okuyacak değil ya :)

ay allah askina yetistirilse ne olacak onlara gunde kac dm geliyordur acip okumazlar bile.

ben de bir tavsiyede bulunayim bence bu isin olmayacagini arkadasiniza anlatmaya calisin. benim en yakin arkadasim cok unlu birinin kiziyla sevgiliydi surekli magazinlere cikiyorlardi, simdi ayrildilar baya da oldu ama cocugun adi hala “x’in sevgilisi” olarak kaldi. bak o arkadasim bile bir unlunun kiziyla zamaninda sevgili oldugu icin gunde 20den fazla dm aliyor, sizin o unlu mesajlari gormez bile. 😂
ama milyon takipçili biri değil kiii belki kazara görür :) Ben şahsen onları ayrı ırk olarak görmediğim için olabilir dedim. Klasik örnek tarkan :)

ay olur mu ki öyle bir anda bilemedim ki not mu yazsın sizi şurada bekliyorum diye :))
Adresi belli mi ki? Belli ise ilk göndersin çiçek çikolata not ile kendini tanırsın ufak ufak sonra gidip ziyaret etsin? Üstünlüğü yok kimse nin bu hayatta abartmasın alt tarafı kamera karşısında para kazanan insanlar yahu

Adresi belli mi ki? Belli ise ilk göndersin çiçek çikolata not ile kendini tanırsın ufak ufak sonra gidip ziyaret etsin? Üstünlüğü yok kimse nin bu hayatta abartmasın alt tarafı kamera karşısında para kazanan insanlar yahu
bence de öyleler zaten sadece pat diye olabilir mi diye düşündüm :) izdivaç programı gibi kendini tanıtmaya kalkmaz ama yeterince bilgi de vermez kesin o yüzden nasıl tanıtabilir diye düşüneceğiz artık :))

bence de öyleler zaten sadece pat diye olabilir mi diye düşündüm :) izdivaç programı gibi kendini tanıtmaya kalkmaz ama yeterince bilgi de vermez kesin o yüzden nasıl tanıtabilir diye düşüneceğiz artık :))
Ozaman sürekli hediye yollasın 😂 ufak ufak notlarla sapıklar gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X