Arkadaşım gönlünü oyuncuya kaptırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilacandgooseberries

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
85
26
3
Bir arkadaş grubumuz var. Aramızdaki erkek arkadaşımız gönlünü oyuncuya kaptırdı. Çok büyük de bir grup değiliz aklımıza düzgün bir şey gelmedi. Oyuncuyu söylemeyeceğim şimdilik çünkü arkadaşımın haberi yok ve ondan gizli böyle bir şey de yapmak istemiyorum. Lakin ciddi manada çıkmaza girdik pandemiden dolayı. Bu oyuncu çok da ünlü sayılmaz. Yabancı hayranları daha çok ilgi gösteriyor bile diyebilirim türklere göre. Özel hayatını da insta falan hiç yansıtmıyor sanki günlük gibi kullanıyor (sette story falan diyebiliriz.). Arkadaşım röportajları olsun hayvanlara duyduğu aşırı sevgi olsun adeta tutuldu kadına (İkisi de kedi köpek delisi) Hayranlıktır da dedik ama hayranlık gibi olmadığı belli. Kadın hayranlarına baya önem veriyormuş dediğine göre ve ünlü gibi de davranmıyormuş diğerleri kadar (Vallahi ben de baktım cidden diğer ünlüler gibisosyal medya kullanımı, kendimi göstereyim havası da yok. Baya da güzel olmasına rağmen bunları yapmayınca ben de tuhaf hissettim. O tip bende olacak her saat story post akımı yaparım :)) Aralarında 10 yaş var ki grupça hiçbir zaman yaştır classtır ayrım yapmadık ama yine de belirteyim istedim. O yüzden ay kızlar bir yardım ediverin ayol :) Kararlı yani tanışacağım diyor illa. Kendisi fena değildir bu arada has bir tarz ve mizah anlayışı var. Setlere ziyaretçi alımı da pandemi yüzünden kapalıdır diye düşündük o yüzden kafamız karıştı birazz :) Ne yapalım ne edelim sizce de bu 2 güzide insanı tanıştıralım ? Çok fazla ipucu vermeden şunu söyleyeyim hadi. Perşembe günleri bizi ekiyor kendisi ^^

Kız benim yüzümden gizli pr çalışması yaptırıyor dedirtmek istemiyorum.
Kim bu şekilde pr yaptırır ki zaten? Buradan takipçi kazanılmayacağı ortada, adı söylense en fazla profili stalklanır o kadar. Pr yapmanın çok daha kolay ve etkili yolları var, böyle bir şeye ihtimal vermiyorum o yüzden

adımı reklamcıya çıkarmaya çalışan oldu. Fikir almak için geldim duruma göre de söyleyecektim belki burada onu takip eden olabilir diye. Kız benim yüzümden gizli pr çalışması yaptırıyor dedirtmek istemiyorum. Umutsuz olmayı pek sevmiyorum o yüzden de gelen 1 2 fikir yardımcı olur diye yazdım buraya. Bu hale geleceğini bilsem emin ol yazmazdım bile :/

İyi bende George Clooney’yi beğeniyorum, nasıl tanışabilirim sence? :olamaz:

Kim bu şekilde pr yaptırır ki zaten? Buradan takipçi kazanılmayacağı ortada, adı söylense en fazla profili stalklanır o kadar. Pr yapmanın çok daha kolay ve etkili yolları var, böyle bir şeye ihtimal vermiyorum o yüzden
öyle zaten ama işte insanlar bütün ihtimalleri saymayı seviyor herhalde :D

Biz oyuncu kim, nasıl biri bilmiyoruz. siz bu oyuncuyu nerden tanıyorsunuz, arkadaşınız nasıl biri hiçbir fikrimiz yok. Kız nelerden hoşlanır, çocuk neyi ne kadar yapabilir... sarı çizmeli mehmet ağayla kara sakallı hüseyin ağa 😂 bir de sayfalarca yazışılmış. Fake olmasa ne olmasa ne

Biz oyuncu kim, nasıl biri bilmiyoruz. siz bu oyuncuyu nerden tanıyorsunuz, arkadaşınız nasıl biri hiçbir fikrimiz yok. Kız nelerden hoşlanır, çocuk neyi ne kadar yapabilir... sarı çizmeli mehmet ağayla kara sakallı hüseyin ağa 😂 bir de sayfalarca yazışılmış. Fake olmasa ne olmasa ne
doğru diyorsun da işte sadece fikir almak istedim sayfalarca yazılıp durmasını değil :(

Eğer konu ciddiyse ben de ciddi bir soru sorucam. Arkadaşınızın mesleği ne ? Kızla ortak hobileri var mı? (Hayvan sevmek sayılmaz o zaten her insanda olması gereken bir özellik ) Maddi durumu ünlüler dünyasında sevgili yapmaya yeterli mi ?
Kendisi çevirmen. Maddi durumu kötü değil ama bir ünlü için sizin beklentinizi karşılar mı bilemem :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X