Arkadaşım gönlünü oyuncuya kaptırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilacandgooseberries

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
85
26
3
Bir arkadaş grubumuz var. Aramızdaki erkek arkadaşımız gönlünü oyuncuya kaptırdı. Çok büyük de bir grup değiliz aklımıza düzgün bir şey gelmedi. Oyuncuyu söylemeyeceğim şimdilik çünkü arkadaşımın haberi yok ve ondan gizli böyle bir şey de yapmak istemiyorum. Lakin ciddi manada çıkmaza girdik pandemiden dolayı. Bu oyuncu çok da ünlü sayılmaz. Yabancı hayranları daha çok ilgi gösteriyor bile diyebilirim türklere göre. Özel hayatını da insta falan hiç yansıtmıyor sanki günlük gibi kullanıyor (sette story falan diyebiliriz.). Arkadaşım röportajları olsun hayvanlara duyduğu aşırı sevgi olsun adeta tutuldu kadına (İkisi de kedi köpek delisi) Hayranlıktır da dedik ama hayranlık gibi olmadığı belli. Kadın hayranlarına baya önem veriyormuş dediğine göre ve ünlü gibi de davranmıyormuş diğerleri kadar (Vallahi ben de baktım cidden diğer ünlüler gibisosyal medya kullanımı, kendimi göstereyim havası da yok. Baya da güzel olmasına rağmen bunları yapmayınca ben de tuhaf hissettim. O tip bende olacak her saat story post akımı yaparım :)) Aralarında 10 yaş var ki grupça hiçbir zaman yaştır classtır ayrım yapmadık ama yine de belirteyim istedim. O yüzden ay kızlar bir yardım ediverin ayol :) Kararlı yani tanışacağım diyor illa. Kendisi fena değildir bu arada has bir tarz ve mizah anlayışı var. Setlere ziyaretçi alımı da pandemi yüzünden kapalıdır diye düşündük o yüzden kafamız karıştı birazz :) Ne yapalım ne edelim sizce de bu 2 güzide insanı tanıştıralım ? Çok fazla ipucu vermeden şunu söyleyeyim hadi. Perşembe günleri bizi ekiyor kendisi ^^

Ya harbiden arkadasınız ben şuna tutuldum dedi de sizde aslansın kaplansın kaparsın be kızı mi dediniz ay valla cok komik :KK70: yaşa 13 diyince kıziyorsunuZ bide :KK70:
tabii kızarım. Aslan sen yaparsın diye ümit vermedik ki zaten. Yaşa göre yorum yapmam ben herkes zeka seviyesini gösteriyor yorumlardaki dalga geçiciliği ve aşağılamalarıyla :)

ya konu sahibine kıyamadım çok masum yazmışsınız... :)

tamam konu biraz sıradışı kabul, ama hanımlar napalım herkesin sıkıntısı farklı oluyor işte,bu hanım da bu meseleyi sormak istemiş,fazla yüklenmeyin ya üzüldüm o_O :KK48: :KK200:
teşekkür ederim :) Ben de üzüldüm biraz ama napalım oluyormuş böyle şeyler de ...

Bir ünlüyle tanışmanın tek yolu arkadaş ortamında bir arada olmaktır .(tecrübe ile sabit detay vermeyeceğim ) Çiçek göndermek, kafelere gitmek takip etmek filan saçma... Hangimiz hiç tanımadığımız ama bize çiçek gönderen biriyle birlikte olmak istedik ki ? Ya da gittiğim her kafeye gelen bir adam bana korkutucu geldi...
Biraz hayalperest buldum sizi. Ve en önemlisi de şu o ünlü kişi asla göründüğü/hayal ettiğiniz gibi değil... Çok fazla anlam yüklemeyin. Oyuncu ise hele, hadi müzisyenlerden bazılarında durum biraz daha farklı ya da siyasetçi olan ünlüler bambaşka tabi ama iş oyunculara gelince hele dizi oyuncusuysa çoğunun amacının bir gün ünlü bir tv yıldızı olup yüksek meblağlar kazanmak olduğunu düşünüyorum. Belli bir yaşa/olgunluğa ulaşıncaya kadar böyledir ve kendisini daha ünlü yapacak her projeye, ilişkiye daha hazır gibilerdir.... Bu nedenle onun "yıldız"laşmasını önleyecek ünsüz isimlerle birlikte olanları çok çok azdır. ( İş adamlarıyla birlikte olanlar hariç ki o iş adamlarının da iş çevrelerinde belli bir ünü vardır muhakkak )

Bir ünlüyle tanışmanın tek yolu arkadaş ortamında bir arada olmaktır .(tecrübe ile sabit detay vermeyeceğim ) Çiçek göndermek, kafelere gitmek takip etmek filan saçma... Hangimiz hiç tanımadığımız ama bize çiçek gönderen biriyle birlikte olmak istedik ki ? Ya da gittiğim her kafeye gelen bir adam bana korkutucu geldi...
Biraz hayalperest buldum sizi. Ve en önemlisi de şu o ünlü kişi asla göründüğü/hayal ettiğiniz gibi değil... Çok fazla anlam yüklemeyin. Oyuncu ise hele, hadi müzisyenlerden bazılarında durum biraz daha farklı ya da siyasetçi olan ünlüler bambaşka tabi ama iş oyunculara gelince hele dizi oyuncusuysa çoğunun amacının bir gün ünlü bir tv yıldızı olup yüksek meblağlar kazanmak olduğunu düşünüyorum. Belli bir yaşa/olgunluğa ulaşıncaya kadar böyledir ve kendisini daha ünlü yapacak her projeye, ilişkiye daha hazır gibilerdir.... Bu nedenle onun "yıldız"laşmasını önleyecek ünsüz isimlerle birlikte olanları çok çok azdır. ( İş adamlarıyla birlikte olanlar hariç ki o iş adamlarının da iş çevrelerinde belli bir ünü vardır muhakkak )
Böyle yorum yapın canımı yiyin gerçekten. Teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X