• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım hamile

evet dogum kontrol hapiyla da hamile kalinabiliyor katiliyorum canim. tanidiklarim bile var bu sekilde hamile kalan. duzensiz kullanim sonucu oluyor genelde.
fakat dusuk oranda bu.
bu arada rahim agzi yarasi tedavi ediliyor sonra hamile kalinabiliyor, ya da once doktorlar hastanin hamile kalmasi icin tedavi ediyorlar ve dogum sonrasinda da yaranin caresine bakiyorlar.
umarim tez zamanda iyilesirsin.

Su anda tedavi icin ben ABD den Turkiyeye gidip geliyorum.dONDURMA islemi ile tedavi ediyorlarmis Abd de ustune dusupte tedavi etmediler ... bakalim 1-2 seans daha gitmem lazm belki duzelicek sonra....Ben duzenli kullanmistim ama nasil hamile kaldim bende inanamadim ... doktorum da sasirdi ama azda olsa hamile kalma sansi herkesin var demisti o da bana denk gelmisti... ins bu enfeksiyon gecer biktim cunku ne zamandir surunuyorum

evet buralarda bu tur rahatsizliklari nedense onemsemiyorlar...
bende de kist var ama doktor kist yok olsun diye dogum kontrol hapi kullan demek yerine ''akne var gibi yuzunde dogum kontrol hapi vereyim istersen iyi gelir demisti'' :27:
hap ister kullan ister kullanma farketmez dedi :53:
iste bu yuzden hep diyorum ya Turkiye'de saglik merkezlerinde daha cok ilgileniyorlar daha iyi diye. doktorlar bile daha iyi.
insallah sorunun cozulur en kisa zamanda canim.
kadin hastaliklarini cekmek zor maalesef anliyorum seni. ama cok buyuk bir sorun degil Allah'tan, mutlaka tedaviyle gecer canim

suanda durum ne aldirdimi cocugu ?

Böyle insanlara sinir oluyorum olan bebege olacak.. dogsa bi dert dogmasa bin dert.. Cok afedersiniz yaparken yapiyo is basa düsünce bakamiyo kabul etmiyo ama..

Sorumsuz insan.. ve daha birsürü sey....

Önceki konusuna baktım da gençlik filmleri vari bir hikaye anlatmış şimdi de bu . Eğer önceki konusu doğruysa şu anki konu daki hamile madur kadın arkadaşı değil kendisi bence .
Her neyse bende 2o yaşındayım bunun %20si kadar geniş değilim . İyiki de değilim :) .
Minicik bir bebek ve onun hayatı bir anlık zevk uğruna son buluyor . Onca insan çocuk sahibi olmak için binlerce lira verirlerken hemde ... Allah ıslah etsin . Böyle hatalar yapmaktan korusun

allah kimseyi bu duruma düşürmesin
bu olay sizin veya arkadaşınızın kimin başınıa geldiyse çok iyi düşünmeli öyle karar verilmelidi

hata biz insanlar için fakat bedeli ağır olan öyle hatalar vardır ki felaketi de beraberinde getirir

Back
X