Arkadaşım hırsızzz

astala123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
11
3
27
arkdşlar merhaba. 19 yaşındayım ve 12-13 yaşımdan beri tanıdığım komşumuz ve çok yakın arkadaşımdan şüphe duyuyorum. örneğin ben para biriktiriyodum ve o da bunun yerini öğreniyodu okuldaki harçlıklarımı biriktirip kendime etek almıştım ve onu gösterdim odaya girdim ve anca o gidince eteğimi bulamadım onca şey yaptık eve ama hala bulamıyorum ve kardeşim onun o zamanlarda takıldıgı kızda eteğin aynısını görmüş demişti çantasına koyup ona vermiş olabilir yok artık dedim o eteği baya bi uzaktan almıştım onun arkadaşının alması imkansız daha sonra 80 lira okul harçlıklarımdan biriktirdiğim vardı 1 yılda zar zor o da daha sonra saydım param eksik çıktı ve yine onun geldiği bir gündü daha sonra 35 liram çalındı artık evde ruhani birşeyler yok dedim en sonda 8. sınıfta oldu bunlar bundan önce de pasta yapıcaktık emindim parayı ona vermiştim markette herşeyi aldım parayı ver dediğimde bende yok ki dedi şok geçirdim sokaklara baktım baktık yok 5 liram da böyle gitti 5-6. sınıftaydım sanırım bunlarda da ve tam 2-3 ay önce ailemden kimse evde yokken bize geldi wcye gittiğimde tek kalmıştı annem akşam parasını sordu (20tl) cüzdanı da evdeydi daha sonra babamın cebinde 50 lira yoktu artık ben zaten anladım onun çaldığını ama aileme karşı sürekli korudum küçükken çalmıştı şimdi o yapmış olmasın dediler yok hep yanyanaydık dedim yalan söyledim onlara karşı hatta biz evde bi takım tadilat yaptırıyoduk kimse yoktu yine ben mutfaktaydım o da benim odamdaydı artık önlemimi almıştım paramı saklamıştım ki kız babamın gardrobuna abanıyor ya bu nasıl bir yüzsüzlüktür olay tam şöyleydi odada sanıyorken babam işten geldiği için zil çaldı kapıyı açıcaktım baktım yatak odasından çıkıyor sözde ordaki terliği giyme numarası yapıyor yarabbim sen yüce kandil gününde düşündükçe napıcağımı bilemiyorum eve gidicem falan dedi o kadar heycanlıydı ki telefon kılıfnın arkasına saklamıştı ya da cebine artık ne aldıysa. Yani arkadaşlar yanyana binamız beraber büyüdük para istedi de vermedim sanki zaten bazı hareketleri artık beni delirtiyor kendinden emin konuşmaları artık onun utanması gerekirken ben utanıyorum ve artık karar verdim ortak bir arkadaşımız da var ona da söyleyeceğim onlara hiç gitmez hep bize gelir her gün nerdeyse gelsin bi sorun yok ama paramızı çalması çok dokunuyor. Haftaya yüzyüze konuşacağım inkar ederse kurana el bastırtacağım ve ailesine söyleyeceğim hayır maddi durumu da kötü değil bizde sadece babam çalışıyor onlar da 2 kişi nasıl bi konuşma yapayım sizce? Allahım sen hayırlı dostlar eyle. Artık tahammül bile edemiyorum çıldıracağım

Suc sende şimdiye kadar senin sayende eve gelmiş ilk oldugunda arkadasliginiza seviye koyacaktin ne isi var yatak odasina kadar arkadaşının simdi herşeyi yuzunemi vuracaksin şunları bunları yaptin diye en iyisi arkadaşlığı bitirmek

iyi de madem bu huyunu biliyorsun neden hala eve kabul ediyorsun?gelmek istediğinde duşa giriyorum,dışarı çıkıcam,temizlik yapıcam gibi bahaneler uydur.zamanla da kopar balarını bu ne böyle gitsin başkasını soysun

Sanki benim yaşadiklarimi anlatiyorsun. Bir an once kes iliskini. Yoksa benim gibi bebegine takilan altinlar, bileziklerin , cep telefonun bile çalininca iş işten geçmiş olur.

En basiti arkadaşlığınızı bitirmek neden kolay yoldan bunu seçmiyorsunuz, kurana falan el bastırınca ne olcak ki?

Ne bileyim çok hassasım sanki. Biter heralde sanmıştım bu huyu ama bitmedi. Diyorum gene geliyo artık para mara biriktirmiyorum zaten en basit önlemim bu oldu. Ailesi para veriyor da hırsızlık hastası olabilir mi acaba? Zaten haftaya söyleyeceğim yeter artık memleketin tek enayisi gibi hissediyorum kendimi o parayı da çatır çatır alırım ailesine söylemek gibi kısayolum var inşallah kendi itiraf eder

madem durumun farkındasınız neden yollarınızı ayırmıyorsunuz?
Yada daha öncesini onunla konuşabilirsinizde ama bu konuşma biraz gecikmiş bir konuşma olacağı için ne kadar sonuç verir bilemiyorum. Ayrıca kabul edeceğinide de sanmam..

Kurana el bastırmak nedir yahu nı kurtulamadınız sundan. Biçok insan kurana tevrata incile yalan yete el basabilir yani. Ayrıca kasmaya gerek yok. Görüşmeni kes yeter.

Madem boyle biri olduğunu tahmin ediyorsun neden her seferinde onu yalnız birakiyorsun anlamıyorum.bide bir değil iki değil kaç kez suphelenmissin.buna rağmen önlem almadığını için kusura bakma da birazda suçlu sensin.

Bende lise yillarında böyle bir durum yaşamıştım sınıftan yakın kız arkadaşım bize gelmişti bende anaanemin Maaşını çekmiştim bize gelince vericektim kumbarama koyarken gördü parayı bn odadan çıktım bi ara neyse akşam anannem geldi parayı verdim 100 lira eksikti sonra Odayı aradım taradım bulamadık anladım bunun aldığını sordum ona senmi aldın diye ertesi gün okula dedesiyle gelmişti müdür odasına çağrıldım hem suçlu hem şikayetçiydi benden :)) haksız duruma düşersin benim gibi bence arkadaşlığını kes

Bende lise yillarında böyle bir durum yaşamıştım sınıftan yakın kız arkadaşım bize gelmişti bende anaanemin Maaşını çekmiştim bize gelince vericektim kumbarama koyarken gördü parayı bn odadan çıktım bi ara neyse akşam anannem geldi parayı verdim 100 lira eksikti sonra Odayı aradım taradım bulamadık anladım bunun aldığını sordum ona senmi aldın diye ertesi gün okula dedesiyle gelmişti müdür odasına çağrıldım hem suçlu hem şikayetçiydi benden :)) haksız duruma düşersin benim gibi bence arkadaşlığını kes
Bu kız o kadr yüzsüz degil ya ama hırsız sonuçta kesicem arkadaslıgımı konusmuyorum su aralar zaten

Kurana el bastırmak nedir yahu nı kurtulamadınız sundan. Biçok insan kurana tevrata incile yalan yete el basabilir yani. Ayrıca kasmaya gerek yok. Görüşmeni kes yeter.
Kurtulamadınız şundan, derken ne demek istediniz acaba???

Ya ne saçma hırsızlıktan korkmayan kurana el basmaktan mı korkcak hırsız kurana el bassa ne olur hatim etse ne olur

X