Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum ancak bugüne kısmetmiş yazmak..
Benim 12 yıllık candostum dediğim arkadaşım var (dı).. adı selin olsun..selin 1 yıl önce 7 yıldır sevdiği erkeğin büyük darbesiyle altüst oldu hep yanında oldum zaten yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.hatta onun için biçok insana karşı bende cephe aldım çünkü sevgilisi benim kuzenimdi şuanda ben kuzenimle küsüm gibi bişey..herneyse bu acı aylardan sonra yine kendi köyümüzden daha önce ikimizinde tanımadığı bi genç gördük adı hasan olsun.. seline hasan sana uygun biri olabilir bu kadar kendini kapatma bi tanış istersen dedim çünkü ben yeni evlenmiştim o yalnız kalmıştı ve onunda mutlu olmasını istiyordum.velhasılı tanıştılar doludizgin bi aşka başladılar ilk zamanlar arkadaşım sabahlara kadar konuşur onla ardındanda sevincini benle paylaşırdı o benim mucizem derdi gözü yavaş yavaş kör olmaya bşladı hasan ne derse onu yapmaya başladı hasan bağnaz kendi her haltı yiyip aynı şeyi başkaları yapınca onları aşağılayan bir insandı bunu ben farkediyordum ama arkaşımın gözüne perde inmişti arkadaşım ruhen bedenen hatta kıyafetlerini bile ona göre değiştirmişti. bu hasanın selinden önce yine bizim köyden bi kızla konuştuğunu duyduk onun adıda seval olsun aradan zaman geçtikce seval geri dönmüş diye duyduk.
sadede gelirsem benim hasanın yakınlarından duymama göre hasan hem selinle hem sevalle konuşuyor zaten aylardır selinle buluşmuyor sadece tlfnda görüşüyolar selin bunun onun muhafazakar olduğu için böyle yaptığını söylüyo habuki hasan seval ile 2günlüğüne arkadaş ve kardeşleriyle tatile bile gitmiş bazı akşamlar hasanın tlfnu kapalı oluyor selin onun ibadetle meşgul olduğu için öyle yağtığını söylüyor ama ben sevalle buluştuğu için olduğuna eminim.hatta sevali istemeye gideceklermişte seval oyalıyormuş onu arkadaşımı arayıp duyduklarımı anlattım hasan sevalle denize gitmiş f.... de etiketlenmişler arkadaşlarıyla gitmişler çünkü diyorum hasan onla görüşüyormuş herkes biliyormuş seval hasanın oturduğu muhitte resimler çekilmiş bide tektaş eklemiş f...e diyorum demekki doğru herşey diyorum ama inandıramıyorum o kadar inanıyoki onun yalanlarına ben bunları duydum ama bir kişden değil çok kişiden hemde onun yakınlarından diyorum ama ben sorucam şimdi bunları dedi kapattı aradan 20 dk geçti aradı beni sordum inkar etti dedi o esnada biz konuşurken daha seval beni f...den sildi işte bak sen resimleri gördüğümü söyledin seval şimdi beni sildi esmen sevgililer ve şifre hasanda var ki sildi dedim tekrar kapattı ona sormuş oda arkadaşımla konuşuyo seval demiş nasıl arkadaşsa sevgilisinin eski asevgilisnden akıl alıyor faceden siliyor hemen..ve zavallı arkadşım bunuda yedi. ve bana kibarca postayı koydu sen her duyduğuna inanma biz evlenince görürsün başka uğraşlar bul kendine dedi çok sinirlendim seninle ilgilenmicem artık tamam dedim ben sana zarar gelmesin istiyordum o seni kandırıyor dikkaltli ol lütfen dedim ama bana artık konuşmalarımız özel hayatımız ile ilgili olmasın havadan suan konuşup kapatalım dedi çok kırıldım 12 yıllık dostum sanki ben onu bilerek kıskançlıktan ayırmak istiyormuşum gibi davrandı bana mesafe koydu.kaldı ki ben ona duyduklarımın yarısını söyledim arkadaşlar duyduklarımın doğruluğundan yüzde yüz eminim çünkü onun herşeyini bilenakşama kadar yanında çalıştığı kişiden bazıları.tek isteğim hasanın maskesinin düşmesi hem inkar etmiş üstüne bide trip atıyormuş her duyduğuna inanıyosun diye.. şimdi sizce ne yapmaıyım artık arkadaşımı da uyaramam çünkü bana ciddi mesafe koydu günde 2 3 defa konuşan biz 10günd bir konuşur olmuştuk son zamanlarda zaten artık dahada aramaz resmen ben suçlu oldum yinede vicdanım el vermiyo kandırılmasına moralim çok bozuk kaç gündür. tutumum ne olmalı sizce ? şimdiden tşk ederim uzun oldu ve karışık oldu sanırım ilk konum kusura bakmayın..
arkadasına büyük bir iyilik yapıp 2. kez bunalıma sokmayı başarmışsın
Bizim arkadaşlığımızda bildiğimiz bişey olupta saklamak birbirimize ihanetti ... sence uyarmamam mı gerekiyordu
ben o konuda birşey demiyorum ama bu işin olmasına vesile olan sen degıl mısın ben oyle anladım yazdıgından..vesile olupta sonradan o sana uygun degıl dersen kıskanclık olarak algılayabılır bu durumu kı öylede olmus zaten
madem hasan bu kadar kötüydü, niye arkadaşınız kuzeninizden ayrıldığında,
bak hasan tam sana göre biri, dediniz,
tanımadan etmeden?[/Q
köyümüzde her aile birbirini tanır aileler tanışıyor biz sadece o ailenin hasan diye bir oğlu olduğunu bilmiyorduk hasan hala iyi gösteriyo kendini bunlar etrafın iddiaları ama herkes emin şahit ama arkadaşım inanmak istemiyor hatta hasan sağda solda yok öyle bişey benim ne işim olur onla bile diyormuş bunu söyleyemedim iyice üzülmesin diiye
neye gore uygun olabilir dedin? bir insani tanirsin tavsiye edersin, tanimadigin biri icin nasil uygun biri dedin? simdide pismansin..kusura bakma ama vicdanin rahat etmiyor suanda...hem sen birini buldun evlendin diye arkadasinda mi hemen birini bulmak zorunda..garip bir dusunce yapisiben vesile olmadım sadece tanış istersen sana uygun olabilir kalbini herkese kapatma dedim hasanın eski sevgilisini geri dönmesi onunda koşa koşa ona gitmesini bende başkalrından duydum sonuçta aylar sonra
Bence siz selinle arkadaşlığnızı kesin kıza her şekilde zararınız dokunmuş kuzenin darbe vurmuş sonra hasan çıkartmışın meydana oda maşallah kırmadığı ceviz kalmamış.Bırak selini kendi haline bulduğun kocalardan bir fayda olmamış
1.kuzenimle ilişkisinde benim hiç ilgim yok aksine yinede onu savunan benim kuzenimle dargınız şuanda
2.hasanı ben çıkarmadım sanırım yanlış okudunuz beraber gördük o beğendi ben bi tanış kalbini bu kadar kapatma istersen dedim hasanla hala muhabbettim yok
neye gore uygun olabilir dedin? bir insani tanirsin tavsiye edersin, tanimadigin biri icin nasil uygun biri dedin? simdide pismansin..kusura bakma ama vicdanin rahat etmiyor suanda...hem sen birini buldun evlendin diye arkadasinda mi hemen birini bulmak zorunda..garip bir dusunce yapisi[/QUOT
ben tavsiye etmedim o beğeniyodu ama onun kendini istemeyeceğini düşünüyordu bende öyle dedim tabiiki tanışmadan anlayamazdı nitekim tanıştı ama hala anlayamadı her kız her konuştuğu ile evlenmezki önce bi tanır dimi o şuan tanıdğını sanıyo 9 aydır birlikteler ona göre hasan çok iyi hatta yeryüzündeki melek ama hasan rahat durmuyormuş herkesin diinde şuan yani ben tanıştırmadım anlatabildimmi vicdanım rahat sadece kırgınım üzgünüm bu kadar şey duymasınna rağmen savunmasına ve kör olmasına..
siz şahitseniz duruma,ispatlayın..şahit değilseniz sadece etrafın söyledikleri kadar eminseniz arkadaşınızda sizde gerçeği görene kadar artık sessiz kalın...
Sanirim biraz vicdan azabi cekiyorsun.
Keskelerle yasanmaz bunu bil, dogru olanini yaptigini dusunuyordun. "Hasan"in s...z oldugunu bilemezdin...
Saglam kanitlarin olursa arkadasinla konusmayi tekrar dene.
Eger yoksa birak, yine sana olur. Sen elinden geleni yaptin zaten...
Zaten bunlar bir gun ortaya cikacak, arkadasin cok utanacak.
elimde sağlam kanıtlar var msj olarak ama inanmaz kendi halası hasanla sevali tatilde görmüş yanyana gelmiş söylemiş oda sormuş hasana halan kendi kızını bana düşünüyo
olmadı ya uyduruyo demiş habuki kızı tarz olarak bikere çok farklı onu düşünmez bile arkadaşım bunada inandı halasınada düşman oldu düşün..
Yazik hemde cok yazik...
Birak o zaman arkadasim, asktan gozu kor olmus birisine ne dersen de objektif dusunemez.
bıraktım zaten sen utanıcak diyosun ya ben ondanda şüpheliyim bigün misal hasan sevali istemeye gitse arkadaşımda duysa benim yüzümden oldu ona layık olamadım ona gitti
der çünkü bazen ona layık olmalıyım o melek sanki ben çok eksiğim falan diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?