Arkadaşım için çok üzülüyorum

arkadasına büyük bir iyilik yapıp 2. kez bunalıma sokmayı başarmışsın

Bizim arkadaşlığımızda bildiğimiz bişey olupta saklamak birbirimize ihanetti ... sence uyarmamam mı gerekiyordu

ben o konuda birşey demiyorum ama bu işin olmasına vesile olan sen degıl mısın ben oyle anladım yazdıgından..vesile olupta sonradan o sana uygun degıl dersen kıskanclık olarak algılayabılır bu durumu kı öylede olmus zaten

madem hasan bu kadar kötüydü, niye arkadaşınız kuzeninizden ayrıldığında,
bak hasan tam sana göre biri, dediniz,
tanımadan etmeden?

ben vesile olmadım sadece tanış istersen sana uygun olabilir kalbini herkese kapatma dedim hasanın eski sevgilisini geri dönmesi onunda koşa koşa ona gitmesini bende başkalrından duydum sonuçta aylar sonra

siz şahitseniz duruma,ispatlayın..şahit değilseniz sadece etrafın söyledikleri kadar eminseniz arkadaşınızda sizde gerçeği görene kadar artık sessiz kalın...

Sanirim biraz vicdan azabi cekiyorsun.
Keskelerle yasanmaz bunu bil, dogru olanini yaptigini dusunuyordun. "Hasan"in s...z oldugunu bilemezdin...
Saglam kanitlarin olursa arkadasinla konusmayi tekrar dene.
Eger yoksa birak, yine sana olur. Sen elinden geleni yaptin zaten...
Zaten bunlar bir gun ortaya cikacak, arkadasin cok utanacak.

Diğer kıza ulaş derim...Duyduklarını onaylarsa arkadaşınla diğer kızı tanıştır ,bakalım o zaman Hasan denilen kişi için işinden nasıl çıkacak...

Bence siz selinle arkadaşlığnızı kesin kıza her şekilde zararınız dokunmuş kuzenin darbe vurmuş sonra hasan çıkartmışın meydana oda maşallah kırmadığı ceviz kalmamış.Bırak selini kendi haline bulduğun kocalardan bir fayda olmamış.

ben vesile olmadım sadece tanış istersen sana uygun olabilir kalbini herkese kapatma dedim hasanın eski sevgilisini geri dönmesi onunda koşa koşa ona gitmesini bende başkalrından duydum sonuçta aylar sonra
neye gore uygun olabilir dedin? bir insani tanirsin tavsiye edersin, tanimadigin biri icin nasil uygun biri dedin? simdide pismansin..kusura bakma ama vicdanin rahat etmiyor suanda...hem sen birini buldun evlendin diye arkadasinda mi hemen birini bulmak zorunda..garip bir dusunce yapisi

elimde sağlam kanıtlar var msj olarak ama inanmaz kendi halası hasanla sevali tatilde görmüş yanyana gelmiş söylemiş oda sormuş hasana halan kendi kızını bana düşünüyo
olmadı ya uyduruyo demiş habuki kızı tarz olarak bikere çok farklı onu düşünmez bile arkadaşım bunada inandı halasınada düşman oldu düşün..

Yazik hemde cok yazik...
Birak o zaman arkadasim, asktan gozu kor olmus birisine ne dersen de objektif dusunemez.

Yazik hemde cok yazik...
Birak o zaman arkadasim, asktan gozu kor olmus birisine ne dersen de objektif dusunemez.

bıraktım zaten sen utanıcak diyosun ya ben ondanda şüpheliyim bigün misal hasan sevali istemeye gitse arkadaşımda duysa benim yüzümden oldu ona layık olamadım ona gitti

der çünkü bazen ona layık olmalıyım o melek sanki ben çok eksiğim falan diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…