- Konu Sahibi PrensesPeri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine kollarına sağlık!Ne güzel de yapmışsın hepsi harika görünüyor.
Özellikle masada kendi durabilmeleri çok iyi olmuş. Tıpkı biblo gibi
![]()
ellerine sağlık arkadasım..ne kadar ince düşünmüşsün.arkadasın cok mutlu olucak kesin..çok güzel olmuşlar![]()
canım süpersin şahanesin kendin gibi olmuş hepsi çok cicişler ellerine sağlık bayıldım yaaaa![]()
ayy harika olmuş çok orjinal bi fikir ellerine sağlıknasıl örülüyor canım rica etsem paylaşabilir misin?
bayıldım bende yapmak istiyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum lütfen anlatırmısın ellerine kalbine sağlık canım benim:)
canım aslında ben bunların büyüklerinden örüyorum.yakadan başlayıp etekte bitiyor.dikmiyorsun.ekstra dikiş işlemi olmasın diye minyatürlerini yaptım 3 ilmekle başlayıp
konumda anlatmaya çalışmıstım.yine yardımcı olmaya çalışırım
http://www.kadinlarkulubu.com/tunus-isi-orguler/374849-tunus-isi-akilli-ipten-yelekler.html
ellerıne saglık guzel olmuş
3 ilmek az olmaz mı :44: acaba iki şişle de örülmez mi ben tunus işi bilmiyorumçok orjinal bi fikir şimdiden yapıp kenara koymak lazım
Merhaba PrensesPeri, kolay bir örgü ceket için bu sayfadaki anlatımı tıklamanı öneririm. Eğer kaftan modasına uymak istiyorsan bu sayfamda kaftan dikimini anlattım. İstersen yastık bebek şekerlerinden dikebilirsin. Bu iki seçeneğe göre uğraştırır ama çok havalılar. Onu da bu blog sayfamda anlattım. Çubuk bebek şekerlerinden yapmak istiyorsan da ben kalpli çubuklardan yapmıştım. Onu da burada anlattım.
Kısaca benim önerim örgü ceket ve polardan kaftan yapımı. Hem çok ekonomik hem de çok hızlı yapıyorsun. Üstüne bir de o kadar şeker ve havalı duruyorlar ki hiç dışardan almaya gerek yok. Bir de polardan istediğin şekilleri kesip dışardan dikebiliyorsun. Yani keçe gibi pahalı değil. Bir de polardan yapılan nazar boncuklarına bayılıyorumben kısmetse oğlumun diş buğdayına yapacağım kızlar için de pembesi çok güzel oluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
![]()
teşekkürler
tatlım kk daki bir arkadaştan yardım aldım bendeburada örgü ceket var 2 şişle yapılan yalnız onu dikmek gerektiği için aklıma bu model gelmişti belki o senin daha kolayına gider
yine bu yelekleri yapmasaydım şunlardan yapacaktım![]()
ayy çok şeker bunlar nerden buluyorsun böyle şeyleribahsettiğin örgü ceket nerde canım göremedim ben:44:
canım link vermek yasak sanırım.benim alıntı yaptıgım sayfada hafif kahverengi gibi kelimeler var onlara tıkladınmı arkadaşın sitesine yönlendiriyor seni![]()
kolay bir örgü ceket için bu sayfadaki anlatımı tıklamanı öneririm.bu cümledeki[SUP] anlatımı[/SUP]
Onu da bu blog sayfamda anlattım. burada blog
bu sayfamda kaftan dikimini anlattım.burada sayfamda
Onu da burada anlattım.burada
kırmızıyla işaretlediğim kelimeleri tıkla canım yukarıdaki alıntımda![]()