• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü arkadaşım için yaptıgım örgü bebek şekeri

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
tatlım hepsi birbirinden güzel olmuslar bayıldımmmmm

özelden anlatır mısın nasıl yapıldığını ? 4 aylık hamişim :) bebişime hazırlayabilirim bunlardan anca 5 ayda biter zaten :DDD lütfen yazar mısın ?:17::17::17::17::17::17:

tatlım hepsi birbirinden güzel olmuslar bayıldımmmmm

özelden anlatır mısın nasıl yapıldığını ? 4 aylık hamişim :) bebişime hazırlayabilirim bunlardan anca 5 ayda biter zaten :DDD lütfen yazar mısın ?:17::17::17::17::17::17:

burdan yazayım tatlım başka yapmak isteyen olursa onlarada yazmıs olurum :34:

önceki sayfada normal yaptıgım yeleklerin linkini koymustum orda anlatımı var onu alıntıladım :34: şöyle:34:

teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan ilk yakadan başlanıyor ve dikilmiyor.banada ablam öğretti.onun mantığıyla anlatayım.yaka ve kollar arasında ikişer arttırma var.7+2+7+2+14+2+7+2+7 zincirle başlanıyor.böle sayarak başlayınca daha pratik oluyor.açılımı 7 ön 2 artırma 7 kol 2 artırma 14 arka 2 artırma 7 kol 2 artıma ve son olarak 7 ön.böyle sayarak zinciri çektik.ilk sırayı normal örüyoruz.sonraki sırayı alırken yine anyı mantıkla sayarak 2 artırmalarını yapıyorz.22 sıra orup kol yerlerini boş bırakarak diğer tararfından alıp birleştiriyoruz.aşağısını düz oruyoruz zaten.inşallah anlatabilmişim.yazarken karışık geldi ama örerken o kadarda karışık değil aslında..

nasıl anlatacagımıda bilemedim.sende yapmak istiyorsan dur ben en iyisi fotolayayım buraya koyayım daha iyi anlaşılır :34:

Back
X