• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım için

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
Merhaba kızlar ,

Bu sefer dert benimle ilgili değil arkadaşımla ilgili. Arkadaşım 1.63 boyunda 79 kilo. Aslında yüzü güzel ağzı gUzel laf yapar ancak kendi özgüveni yok. Bunu kilolarina bağlıyor ancak kilo vermek içinde bi adım atmıyor. Her zaman boyleydim ben cocuklugumda bile diyor. Spor salonuna gitmekten utanıyor. Kilolu olduğu içinde erkeklerin onu beğenmediği söylüyor. Ben yonlendirmeye calisiyorum ama yetersjz kalıyorum. O benim için çok değerli. Sizlerken de fikir almak istedim.
Not : aynı yerde oturmadigimizdan ve is çıkış saatlerimiz uymadigindan birlikte spora gidemiyoruz malesef.

Kendi karar verip,spora ve diyete başlamalı.Siz ne kadar söylerseniz söyleyin,kendi karar vermedikten sonra bir işe yaramaz.Bir hastalığı falan yoksa eğer ya da bir hormon bozukluğu,kilo vermek çok basit iş.Boğazı tutup,bir de spor yaptı mı tamamdır.Başaramıyorsa iradesi zayıf demek ki.Bu durumda sizin yapabileceğiniz bir şey yok.Madem rahatsız oluyor,artık zayıflaması lazım.Spora gitmeye neden utanıyor ki? Bir sürü insan gidiyor oraya zayıflamak için.Kilosundan utanacak bir şey yok, zaten oraya gitmesinin amacı zayıflamak.Çok yanlış düşünüyor.

Bnece dış görünüşle alakalı değil ki bu bence bir psikoloğa ötürün ve özgüven aşılayın ayrıca çok kilolu oldugu halde güzel giyinen kilosunu kamufle eden ve kendini begendiren kızlar var bir diyetisyenden randevu alın beraber gidin ve kaç kilo verdiğinizi sürekli paylaşın birbirinizle belki motive olur

Back
X