Arkadaşım içten içe acaba bana kırıldı mı diye düşünüyorum.

irmikhelvasi

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
629
Puanlar
23
Herkese merhaba, “bu da dert mi ?” demeyin böyle konularda napacağımı bilmiyorum🤧 Bugun sosyal medyada bir video gördüm “nişan, düğün sürecinde herkesin gerçek yüzü belli oluyor, tek başıma temizliğini ,yerleştirmesini yaptığım evde utanmadan kahve içmeye ne zaman geliriz diye soruyorlar” diye.Evlilik sürecinde olan bir arkadaşım var ,bana üç saat mesafe uzaklıgında. Ev eşyalarını yerleştirme , ev temizliği gibi konularda yardımcı olmam gerekir mi? Mesafeden dolayı benden bir beklenti içine girmiş midir bilemiyorum.Ayrıca arkadaşımı cok bunaltmamak icin genel anlamda gelinliğini falan sormadım onun için özeldir diye düsündüm ama böyle de çok mu ilgisiz gibi duruyorum? Ben sormadan kendi attı gelinliğini eşyalarını vs. O bana çok yakınken ben uzak duruyor gibi mi oldum biraz üzüldüm açıkçası.İçten içe acaba bana kırıldı mı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Herkese merhaba, “bu da dert mi ?” demeyin böyle konularda napacağımı bilmiyorum🤧 Bugun sosyal medyada bir video gördüm “nişan, düğün sürecinde herkesin gerçek yüzü belli oluyor, tek başıma temizliğini ,yerleştirmesini yaptığım evde utanmadan kahve içmeye ne zaman geliriz diye soruyorular” diye.Evlilik sürecinde olan bir arkadaşım var bana üç saat mesafe uzaklıgında. Ev yerleştirme , ev temizliği gibi konularda yardımcı olmam gerekir mi? Mesafeden dolayı benden bir beklenti içine girmiş midir bilemiyorum.Ayrıca arkadaşımı cok bunaltmamak icin genel anlamda gelinliğini falan sormadım onun için özeldir diye düsündüm ama böyle de çok mu ilgisiz gibi duruyorum? Ben sormadan kendi attı gelinliğini eşyalarını vs. O bana çok yakınken ben uzak duruyor gibi mi oldum biraz üzüldüm açıkçası.İçten içe acaba bana kırıldı mı diye düşünüyorum.
Yakın arkadaşın mı ya da ne kadsr yakın arkadasın bu kişi ?. Normal arkadaşsanız girmez ama en yakın arkadaşıysan girer beklentiye. Bana arkadaslarımdan geldi teklif illa ev temizliğine yerleştirmeye çağıracaksın diye ısrar ettiler yoksa kimseden böyle bir talepte bulunamam ben ama insanın hoşuna da gidiyo bu süreçte. Eğer siz de çok yakınsanız ve istiyosanız içinziden geliyorsa yardım Teklifinde bulunabilirsiniz hoşuna gidecektir

Eğer cok samimiysen sorabilirsin.Yardıma ihtiyacın varmı diye bazen insan düğün stresinden unutabiliyor yardım istemeyi.Sen uzak durmanın altında bişey var galiba iki taraf samimise hiç bir sekilde uzak durulmaz

Eğer cok samimiysen sorabilirsin.Yardıma ihtiyacın varmı diye bazen insan düğün stresinden unutabiliyor yardım istemeyi.Sen uzak durmanın altında bişey var galiba iki taraf samimise hiç bir sekilde uzak durulmaz
Okuldan sonra eskisi gibi sık konuşmadık yani üç dört ayda bir konustuk diyebilirim.paylaşımımız azaldı

Gece gece canım irmik helvası çekti😌

3 saat mesafedeki birinden temizlik beklentisine girmez die düşünüyorum git gel zaten günden geriye ne kalır . ama ev kuracağı şehirde sizi misafir edebileceği bi kurulu düzen varsa ailesiyle falan olsun ne bilim belki yalnız yaşıyordur kendı evi olsun “bana ihtiyacın varsa ne zaman istersen gelirim yanında olurum ”diyip kapı aralayabilirsiniz .
Çok çok yakın değilseniz kimsenin evini temizlemeye gitmeyin 3-3 6 saat yol yapmayın ama canım ciğerim dediğiniz biriyse ihtiyacı olan süreçte yanında olabilirsiniz onun müsade ettiği kadar

Gece gece canım irmik helvası çekti😌
😁😁😁
ama ev kuracağı şehirde sizi misafir edebileceği bi kurulu düzen varsa ailesiyle falan olsun ne
Yok maalesef aile evi başka bir şehirde.
Çok çok yakın değilseniz kimsenin evini temizlemeye gitmeyin 3-3 6 saat yol yapmayın
Zaten bir günde temizlik bitmez diye ben de sizin gibi düşünüyorum ama işte beklentiyi bilemiyorum. 😢

😁😁😁

Yok maalesef aile evi başka bir şehirde.

Zaten bir günde temizlik bitmez diye ben de sizin gibi düşünüyorum ama işte beklentiyi bilemiyorum. 😢
Konuda yazmışsınız ya işte temizliğe gelmeyip kahveye gidicekler falan die , siz gidip temizleseniz evlendıkten sonra 6 saat yol tepip kahve içecek misiniz .zaten samimi de değilmişsiniz

Ayrıca ben şahsen kendi adıma kimsenin evini temizlemem. Sonuçta şirketler var milyonluk düğüne girişmiş insanlar 3-5 bine iki kadın tutabilir

Bu cumbur cemaat evlenecek kızın evini temizleyip yerleştirme işi kaldı mı hala ya😅 Nenem zamanının adetleri. Arkadaşın önem veriyo mu vermiyor mu o da var şimdi. En doğrusu direk sormak. İhtiyacın varsa destek olurum mesajı vermek. Başka ne yapabilirsin ki. Zihnini okuyamazsinya

3 saat mesafedeki insandan temizlik falan beklemiyordur bekliyorsa bile beklememeli. Hiç bu konuda bekler mi diye düşünmeyin bile.

Gelinliğini, eşyalarını falan sorabilirsiniz ama kendiliğinden atıyorsa zaten paylaşmak veya fikir almak istiyordur.

Ayrıca arkadaşımı cok bunaltmamak icin genel anlamda gelinliğini falan sormadım onun için özeldir diye düsündüm ama böyle de çok mu ilgisiz gibi duruyorum?
Onun için özeldir ne demek be🤣 sen bu kızla yakın arkadaş falan değilsin emin ol o da bunun farkındadır

Ben de nişanlıyım, insan çok sorudan bunalabiliyor ama bir iki defa sorup anlatma hevesine bakarak sormaya devam edebilirsin. Benim bu süreçte daha da yakınlaştığım arkadaşlarım oldu. Nişanlılık sürecinde insan garip şeyler paylaşmak istiyor ben mesela yemek takımlarımın fotoğrafını atmıştım bir iki arkadaşıma jsdfjsdfj :D

Herkese merhaba, “bu da dert mi ?” demeyin böyle konularda napacağımı bilmiyorum🤧 Bugun sosyal medyada bir video gördüm “nişan, düğün sürecinde herkesin gerçek yüzü belli oluyor, tek başıma temizliğini ,yerleştirmesini yaptığım evde utanmadan kahve içmeye ne zaman geliriz diye soruyorlar” diye.Evlilik sürecinde olan bir arkadaşım var ,bana üç saat mesafe uzaklıgında. Ev eşyalarını yerleştirme , ev temizliği gibi konularda yardımcı olmam gerekir mi? Mesafeden dolayı benden bir beklenti içine girmiş midir bilemiyorum.Ayrıca arkadaşımı cok bunaltmamak icin genel anlamda gelinliğini falan sormadım onun için özeldir diye düsündüm ama böyle de çok mu ilgisiz gibi duruyorum? Ben sormadan kendi attı gelinliğini eşyalarını vs. O bana çok yakınken ben uzak duruyor gibi mi oldum biraz üzüldüm açıkçası.İçten içe acaba bana kırıldı mı diye düşünüyorum.
bir ihtiyacı olup olmadığını sorardım ama beklentisi abes geldi bana
kim niye evini yerleştirmeye yardım etsin ki

Sor tabi yanında ol heyecanını paylaş. Böyle zamanda insan yalnız kalmak istemez.

Gelin evi yerleştirmesi, sıradan düzeni olan evi taşımak gibi değil. Eşyalar her şey parça parça farklı zamanlarda eve gidiyor. Tabak çanak hepsi sıfır olduğu için bulaşık makinesinde yıkanıp, rafa yerleştiriliyor. Evde kim yaşayacaksa onun düzenlemesi daha doğru olur. Zaten evde çocuk olmadığı için öyle kaos olmuyor.

Ben evlenecek olsam ayak altında arkadaş markadaş istemezdim. 🥲 Temizliği nasıl yapıyor kim bilir, herkesin temizlik anlayışı düzeni farklı.

Kimse de yardimsiz bi b*k yapamiyo memlekette. Cocuk olur kimse bakmadi yardim etmedi, evlenir ayni tantana nişani evi dugunu...
O tip insanlarin da evine gitmeyiveririm cok lazimdi sanki kahveleri. Nazlari asla bitmez evini yerlestirsen hastayken corba getrmedi olur, cocuguna bakmadi olur

Ev temizliğine yardım kalmadı ya artık, o eskidenmiş.

Bence yakın arkadaşlıkta böyle süreçlerde beraber nişanlık gelinlik bakma, eşya bakma, manevi heyecanı paylaşma gibi destekler olur.

Bir de bence gerçekten yakın arkadaşınız olsa bunu soruyor olmazdınız, olaylar doğalında gelişir zaten kendinizi işlerin içinde bulurdunuz.

Mesafe çokmuş yerleştirme için beklemeyebilir ama en azından merak edip ilgilenebilirsiniz bence. İnsan biraz böyle bilmeye ihtiyaç duyuyor çünkü paylaşmaya ihtiyaç duyuyor. Siz demeden her şeyi kendisinin atmasından belli sanki.

Back
X