Arkadaşım iftira attı

Fight4Freedom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
2
0
31
Eskiden samimi olduğum bir arkadaşım sevgilimi arayıp bnm için ileri geri yalanlar söyledi. Tabi sevgilim beni tanıdıgı için inanmadı kızda yine de uğraşmak için okuldakilere böyle şeyler yaymış. Tamamıyla asılsız. Bende bu durumda elimde onun hakkında ailesine sunabılecıgım kötü bilgiler var sızce ıntıkam ıcın bunu ypsam mı?

Herkesin ahlakı kendine. Sen yakıştırıyosan kendine yaparsın. Ben asla yapmaz uzak dururdum. Annesine babaısna üzülürdüm sanırım

bence geçin karşısına neden böyle birşey yaptığını sorun..bende bunları biliyorum anneni arayıp anlatayım iste misin falan deyin..sonra senin hakkında konuştuğu insanlara onların yalan olduğunu gidip anlatmasını isteyin..

Öyle intikam olmaz. Ne olacak o da senin ailene söyleyecek. Üstelik belki de iftiralarini ispatlamak için dolap çevirecek. Belki ailen inanacak üzülen sen olacaksın.
Intikam intikamı doğurur. Boşver Allaha havale et.

Eskiden samimi olduğum bir arkadaşım sevgilimi arayıp bnm için ileri geri yalanlar söyledi. Tabi sevgilim beni tanıdıgı için inanmadı kızda yine de uğraşmak için okuldakilere böyle şeyler yaymış. Tamamıyla asılsız. Bende bu durumda elimde onun hakkında ailesine sunabılecıgım kötü bilgiler var sızce ıntıkam ıcın bunu ypsam mı?
intikamını alınca eline ne geçecek. boş ver. it ulur, kervan yürürmüş. daha da canını sıkarsa onunla konuşmayı denersin. baktın olmuyor ailesine kızınıza sahip çıkın dersin. şimdi sen çarşafındakileri ortaya dökcen, o dökcek bunun sonu yok. ve çok çirkin :KK53: olmaz yani öyle

İntikam nedir yahu? Ne işiniz olur intikamla sizin? Biz her saçmalayanın peşine düşüp intikam alacak olsaydık yanmıştık valla.

Dava ac. Ailesine anlatirsan o da senin ailene biseyler anlatir sonucta onceden samimiymissiniz. Sanirim bu kiz erkek arkadasindan hoslaniyo o yuzden iftira atmis sana. Yoksa niye ilk onu arasin. Neyse sen dava ac hem kendini aklarsin hem de para bile kazanabilirsin sonucta birsuru sahidin var sevgilin arkadaslarin hepsi biliyo senin hakkinda neler soyledigini yapmadim diyemez

X