- 24 Mayıs 2019
- 1.389
- 550
- 123
- 26
Çok yakın bi arkadaşım yaklaşık iki senedir toksik bir ilişki içinde. Ama işler sarpa sarmaya başaldı. Kız gözümün önünde eriyip gidiyor resmen. Bambaşka bir insana dönüştü onunla konuşamaz oldum. Daha yeni aldatıldıgını öğrendi. Benim bildiğim arkadaşım hiç bir şey yapmaz o kişiyi siler bırakırdı. İki gün küs kaldı yarın üçüncü gün yarın barışacak biliyorum. Aileler tanıştı diye affedecek. Çocugun birsürü yalanı çıktı yalanaları çıktıkça bu daha çok delirdi sinir krizleri geçirip çocuga saldırdı her seferinde çocuk ağlayıp yalvarıp yakarıp gerekirse yerlere yatıp kendini affettirdi. Şimdi arkadaşımla konuşurken sanki başka biriyle konuşuyormuşum gibi hissediyorum. Çok korkunç bakıyor. Kafasında sanki başka planlar kuruyor gibi. Ayrılmayacakmısın ne yapacaksın dedim. Onun bana yalvarışını merak ediyorum diyor. Nasıl kıvaranacak bu sefer acaba diyor. Arkadşaımın annesiylede görüşüyorum. Ona karşıda mahçup olucam sen bu çocugu biliyordun niye bize söylemedin diyecekler. Kızı uyarıyorum bana saldırıyo manyaklaşmış resmen.. o kadar özlüyorumki eski hayat dolu halini. Siz olsanız uzaktan izlermiydiniz gidip ailesiyle konuşurmuydunuz.
Sağlıklı düşünemiyor ve 14 15 yaşında lise birinci sınıfta özgürlük diye her haltı yapabileceğini sanan ergen kızlar gibi bakıyor her olaya. Ki yapıyoda. Ben nişanlansamd aayrılabilirim diyor. Ben istediğim her zaman ayrılabilirim diyo resmen s.gara bağımlıları gibi bu çocuğa yadabu ilişkiye bağımlı oldu.
Sağlıklı düşünemiyor ve 14 15 yaşında lise birinci sınıfta özgürlük diye her haltı yapabileceğini sanan ergen kızlar gibi bakıyor her olaya. Ki yapıyoda. Ben nişanlansamd aayrılabilirim diyor. Ben istediğim her zaman ayrılabilirim diyo resmen s.gara bağımlıları gibi bu çocuğa yadabu ilişkiye bağımlı oldu.