Arkadaşım kıskançmı

SevdaKaya99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2025
45
0
1
26
Merhaba ben arkadaşımın kıskanç olup olmadığını anlamadım. Şöyle ben ruj tazeliyodum bi markanın ruju bana yüzünde garip bi ifade ile “ sen … markadan rujmu kullanıyosun “ dedi sonra kendisi o marakadan aynı ruju aldı. Biraz davranışlarından şüpheliyim hem iyi hem kötümü acaba. Bana bi konuda bir şeyler diyor övüyor mesela, tavsiye ediyor sonra onun öyle olmadığını anlıyorum. 3 gün once buluşalımmı diye mesaj attım WhatsApp-ta ; instagramda paylaşım yapıyor bana cevap ta yazmıyor… anlamadım ki.

Olmuyorsa zorlamanın mantığı yok,size iyi gelmiyor,yok sayıyor, kafanızda ne bu şimdi ?? soruları yankılanıyorsa ister aşk ister arkadaşlık bırakmanın zamanı gelmiştir .Yok ben böyle kaos seviyorum diyorsanız çekmeye devam edebilirsiniz.....

Ruju begenip almis olabilir...ama yuz ifadesini o an siz gördünüz kotu hissettiriyorsa size bu kadar biraz mesafe iyi olur...belli sizi duygusal olarak yoruyor bu da arkadaslik icin fena bir durum
Teşekkür ederim yorum için evet bu normal zaten ben bişey aldığımda indirimde vs olduğunda söylerim alsın nolcak. Sevinirim hatta ama sen … bu markadan rujmu kullanıyosun demesi kendinin de imkanı var maşallah alsın nolcak. Ben kullanamazmıyım anlamadım. Teşekkürler

Belki de ilk defa pahalı bir ürün kullandığınızı gördü ve şaşırarak böyle sordu ne var bunda anlamadım. Beğenmiş ve aynısını almış olabilir. Ben de arkadaşlarıma nerden aldığını sorarım bazen onlar bana sorar, aynı şeyleri alırız. Bunlar arkadaşlıkta olan şeyler zaten. Buluşma planlarınıza cevap vermiyorsa farklı sebepler olabilir. Maddi olarak yüksek yerlere gitmek istiyorsanız belki bu yüzden gelmek istemiyordur ama gurur meselesi yapıyordur belki de size sizin kadar değer verip umursamıyor bu yüzden cevap vermiyor. Bence biraz daha gözlemleyin. Eğer çok rahatsız edici davranışları varsa görüşmezsiniz. Ama şu durum basit görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…