- Emoji Skoru
- 95
- Puanlar
- 3
Ben üniversitenin bi kulübünde tanıştım bu kişiyle. Ve o 4.sınıf ben 1.sınıfım. Kulübün başkan yardımcısı. Toplantıya gittiğim zamanlar nazikliği, güler yüzlü olması vs.gerçekten beni etkilediği için bir de birkaç sefer bana bakışını yakaladım (bu belki benim hissiyatımdır ama, başkan olan kızın bize bakarak sırıtmasından ötürü de beynim öyle algılamış olabilir) kendimi ona karşı bi enerji olarak karakter olarak yakın hissettim yani. Sadece o toplantıda değil birkaç toplantıda daha davranışları bana yakın gelmişti her neyse. Ben instagramdan başkan olan kıza, buna ve kulüpten bir kıza daha istek attım hani direkt çocuğa istek atarsam ve sevgilisi varsa ayıp olur diye. Daha sonrasında kabul etti ve geri takip yaptı ama hatrı sayılır kız var hesapta hani. Ve sadece kendi fakültesinden de değil. Başka fakültelerden de( arkadaşlar her kulüpte var bu çocuk belki normaldir dediler) bi etkinlik olacağı zaman ben bu çocuğa yazmaya başladım ama nasıl yakın davranıyor, hani baya yakın davranıyor. Arkadaşlarıma da attırdım onlara o şekilde davranmıyor. Okey dedik bu da benden etkilendi falan. 3 4 kez falan etkinlik niyetine ben yazdım, dedim ki hani artık o atsın. 2 kez falan da o attı konuştuk. ( çocuğun niyetini yanlış anlama ihtimalim yok bence kız ortamı konusu açılınca denemek için kız ortamından anlıyorsun yani? diye soru sormuştum. Yok ben kız dilinden anlamam manolya(ben) dilinden anlarım demişti.) o konuşmayı bitirdik ben sınavım var çalışacağım dedim o günden bugüne (2 3 gün) bir mesaj dahi yok. Yeni yılımı bile kutlamadı. Ya sen iki gün önce böyle söylüyordun şaka mısın? Mesaj atsam tabii ki atarım ama biraz da çabalasın istedim. Mesaj atmak istiyor mu acaba diye. Yok. O zaman neden kulüp buluşmasında 2 hafta önce attığım hikayeyi hatırlayıp imalı imalı konuşuyordu ya da ben manolya dilini bilirim diye konuşuyor ki bunlar daha aklıma gelenler. Ben anlamadım bu çocuk ne istiyor? İnstagramda saçmasapan aç kapıyı gir içeri diye şarkı paylaşıyor üst üste. Bu sefer şey demeye başladım kaç kız kendi üstüne alınıyor acaba bu şarkıyı.