arkadasım neden böyle davranıyor olabilir.

aslında sana bu arkadaşınla arana mesafe koy az görüş diyecektim ama arkadaşımın beni sevdiğine eminim diyorsun o zaman açık ve net bir şekilde hoşuna gitmeyen davranışlarını arkadaşına söyle ve bir daha öyle davranmasını konuşmasını istemediğini net bir şekilde söyle canım konuşarak aradaki sorunları çözün:31:

Arkadaşın henüz yeterince olgun değil. O yüzden böyle kıskançlıklara yenik düşüyor.Tabi ki sen de onu bu haliyle çekmek zorunda değilsin.Çünkü yaptıklarıyla sana zarar veriyor ve

bu durum çok da umrunda değil.

Bence onunla açık açık konuş,olmayan şeyleri öyleymiş gibi gösterme huyundan vazgeçmezse ilişkini keseceğini söyle ve gerçekten de gerekiyorsa kes.

Bu kız kendi hayatıyla ilgili bile doğru kararlar alamayan bir kız ki bırak senin hayatını olumsuz yönde etkilemesin.Sen ne kadar söylesen de kendi anlayabileceği kadarını anlayacaktır.

Bence çok fazla toleransa gerek yok,çünkü üzülen sen olabilirsin.

Hepinize genel olarak cevap vereceğim arkadaşlar. Ne zaman ihtiyacım olsa yanımda olan biri, iki eli kanda olsa gelir derler ya aynen öyle. Sevmeyen biri benim incik cıncık işlerimle uğraşmazdı diye düşünüyorum. Sadece tuhaf davranıyor bazen gerçekten eminim sevdiğinden, sevmese çekemiyor beni diyeceğim ama çok tuhaf bir durum. Aramızdaki ilişkide sorun olmayabilir ama sanki onun sorunları varmış gibi duruyor kendi içinde. Ne oldugunu bir anlayabilsem.

Back
X