Rüya Yorumları Arkadaşım Rüyasında beni anne olarak görmüş.Anlattığında gerçek Olmasını diledim ne anlama gelir?

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
31
Sevgilimden Çocuğum olmuş ama ailemden gizli doğurmuşum. 3-4 yaşlarında Sarışın bir erkek çocuğuymuş.Sevgilimde hayatımdaymış hala.Kıskançlığından bezdiğimi söylüyormuşum.Ne anlama gelir bu? (Var olan durumla bağdaştırmak gerekirse gerçekten çocuk istiyorum ve sevgilimle aramız iyi değil bu aralar)

Ruyalara anlam yuklememek lazım ama ben ister istemez inanıyorum ya o_O Cünkü gecen gün annem cikolata kisti olan 2-3 yıldır cocugu olsun diye ugrasan yengemin hamile oldugunu yumurtanın dollendigine kadar gormus.Sonra yengeme sormus daha kimseye soylememis yengem 1 haftalık hamileymis.Yinede nadiren olur boyle seyler sizide havaya ucurmasın belli olmaz :21:

Arkadaşının kafasını dertlerinle şişirdiysen,gece rüyasında sizinle uğraşıp durmuştur.:KK37:

Ruyalara anlam yuklememek lazım ama ben ister istemez inanıyorum ya o_O Cünkü gecen gün annem cikolata kisti olan 2-3 yıldır cocugu olsun diye ugrasan yengemin hamile oldugunu yumurtanın dollendigine kadar gormus.Sonra yengeme sormus daha kimseye soylememis yengem 1 haftalık hamileymis.Yinede nadiren olur boyle seyler sizide havaya ucurmasın belli olmaz :21:
Hayirli olsun dicem ama 1 haftalik hamile oldugunu nasil anlamis :eek::KK70:

X