- 15 Ekim 2016
- 7.245
- 13.001
- 248
- Konu Sahibi merveeelin
18 yasinda ve iki yillik evli mi ohaDaha 18 yaşındaymışsın bu ne hız, senin hakkında ne bilebilir ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 yasinda ve iki yillik evli mi ohaDaha 18 yaşındaymışsın bu ne hız, senin hakkında ne bilebilir ki?
Yaşınız doğru değildir inşaallah, 16 yaşında evlenmiş olmayın nolur ya.Ben iki yıllık evliyim
Gidin savcılığa, benim resimlerimi çekti, yaymakla tehdit ediyor diyin ve telefonunda olduğunu söyleyin. O telefonu bi alsınlar. İncelesinler. Zaten haberli mi çekildi habersiz mi anlaşılır.
Yok abla çok şükür hiç bir zaman ceviz kırıcak bi insan olmadım olsa burda açık açık anlatırım kimse beni tanımıyor etmiyor evlenmeden önce sadece bi tane sevgılım olmuştu onu anlatsa sıkıntı degıl gecmış gıtmıs çünkü ama esım baskalrının yanında tulbentımı büke çıkarmamı ıstemıyo ve kısalık eşofman saçım açık fln görse sıkıntı çıkar Nıye saçını başını açıyorsun mılleton yanında derBu açık fotoğraflar falan değil dimi mevzu, evlilikten önce kirdigin cevizleri anlatacak diye korkuyorsun.
Bu açık fotoğraflar falan değil dimi mevzu, evlilikten önce kirdigin cevizleri anlatacak
yaptık ama o zaten açık olduğu için sıkıntı olmaz ve o beni fark etmeden cekıydou göster dedıgımde sıkıyordu ama vopkutusna gormeıyodum faced bar diye ve kaç kere bunun için kavga ettimBurdaki kizlar söylecegini söylemis basta kesecektin kontagini fotolarini cekmesi cok hadsizce o seni cekerken sen napiyodub allah askina? Dur bende seni cekeyim belki lazim olur diyerekten bi misilleme yapmaliydin ki anlasin. Hic tavrini koymamissin böyle ruh hastalariyla niye arkadsslik kuruyosunuz ? Yillar önce bi arkadasim vardi aynen böyleydi artik ipleri koparmistim. Psikolojisi bozuk insanlardan uzak durun .. isin icinden cikamiyosaniz sesinizi cikarcaksiniz tek yol bu.
Yok yok 24 yaşındayım gelişi gzüel işaretlemiştimYaşınız doğru değildir inşaallah, 16 yaşında evlenmiş olmayın nolur ya.
Bırakın gitsin yaa, ömür boyu tehditle arkadaş mı kalacaksınız.Ben iki yıllık evliyim ve dört senelik fln bi arkadaşım var evlenmeden önce yedıgımız içtiğimiz ayrı gitmezdi evlendık halende fırsat bulduğumda görüşmeye çalışıyorum yok ben artık evlıyım görüşemem sizinle diyenlerden hiç olmadım her neyse biz kaç kere buluştuk ettık ben normalde kapalı biriyim ve bu kız surklı açık olduğum yerlerde hep fotoğraflarımı çekiyor silmesini istedıgımde tamm silerim sende abartma tarzı şeyler diyor bundan rahatsız oluyorum kapalıyım ve üstüne evlıyim dıyroum ama anlamıyor her neyse ve ne zmn bi şey olsa hemen kavga etmeye çalışıyor bana karşı haset ettiği o kadar belliki sırf onun şerrinden korkuttuğum için konuşmaya devam edıyroum çünkü. g££tü başı Yerinde durmuyan biri ben desemki artık görüşmek istemıyroum salka salak şeyler yapar tüm sırlarımı millete anlatır o fotoğraflarımı yayar en ufak şeye on kat şey ekler öyle dillendirir ve ben bi kaç kere onun evıne gıttım zaten bu açık fotoları IrDA cektı gittiğim gibi haliyle yemek fln ıkram ettı bu gün bi olay oldu olayı anlatırsam çok anlaşılır kim oldugum o yüzden anlatmıyorum ama o olaydan sonra yok sen Benım evımde yıyıp içtin tarzı şeyler söylemeye başladı içimi öyle bı daralttıkı yok işte ben Şen’ın her seyını bılıyorum istersem anlatırım herkese fln kızlar napıcam bılmıyorum bu beladan nasıl kurtulacam kurtulamıyorum inşallah bundan sonra bı daha muhatap olmak zorunda olmayız biraz tavırlı bi şekilde kapattı telefonu umarım umrunda olmayan bırıyımdır onun için çok tehlikeli bı ınsna yuva yakan zevk için hep bi şeylere karışmak isteyen bi tipte ve ben bunu yenı yenı anladım anlattığım het şeye bin pişman oldum offf
Yok yok korkuyorum dediğim resimler için aslında dedıgın gibi Of’a ıftıra atar hemde ne söyler bılemıyorum evlı bi kadınım ve eşini aldatacak bi insan degılım be hıc bır zaman olmadım rabbıme şükürler olsun ama herkesin olmustur evlılıkten önce konuştuğum bir ınsna vardı ve onunla evlılıge doğru gıdıyoduk bu kız bana her fırsatta sen onu nasıl unutursun çok iyiydiniz unutamadın bence sen onu fln Dıyodu sımdı böyle şeyler söyler dıye yanı ama burdakı herkes demişki bi haltlar yedıgın için korkuyorsun evlendikten sonra yanı esım benım hayatıma gördükten sonra ondan başka erkek tanımadım ve evlenmeden öncede sımdiki gençler I gibi hemen öpüşme koklaşma göç bır zaman olmadı ıkı yıl fln bırlıktelıgımız olmuştu bu süre zarfında ayda bı kere büke görüşmüyorduk el ele tutuşmalarımız bıle çok nadir yanı bilip bilip bilmeden birileri kırdıgın cevızlerı anltaıcak, konu fotoğraf degıl fln demıssınız ama ben karaktersız namussuz bi insan degılımUnideyken benimde böyle bı arkadaşım vardı.basta onu çok sevmiş ve bütün sırlarını anlatmıştım.sonra ne manyak olduğunu farkettim ama ayrılırsam arkamdan iftiralar atar okulu bana zehir ederdi.okul bitene kadar arkadaşlığımız devam etti.sonrs baktim ki olmuyor okul bitince senesi dolmadan ilişkimi bitirdim.kesin arkamdan konuşmuştur ama iyiki yapmışım diyorum.tabi benim sırlarım öyle okuldakiler hakkında konuşmalarımızda bı nevi dedikodu gibi.sizinki daha büyük bişey bence yoksa bu kadar korkmazdiniz resim icin
Evet şu an görüşmüyoruz umarım bı dahada denk gelmeyizBırakın gitsin yaa, ömür boyu tehditle arkadaş mı kalacaksınız.
Ne anlatacaksa anlatsın, çok kaldıramayacağınız şeylerse anlatılacaklar, görüşmeyi kestim iftira atıyor deyin geçin.
Hayır 24 yaşındayım ilk defa bu sayfaya gelmiştim gelişi güzel yazdım18 yasinda ve iki yillik evli mi oha
Bence korktuğunu belli etme ki elinde koz olmasın. Bir daha sana ben senin her şeyini biliyorum vs derse ben de senin biliyorum git istediğine anlat de blöf yap. Yani anlatsa max ne olur ki hayatında? Bence önemseme bunuBen iki yıllık evliyim ve dört senelik fln bi arkadaşım var evlenmeden önce yedıgımız içtiğimiz ayrı gitmezdi evlendık halende fırsat bulduğumda görüşmeye çalışıyorum yok ben artık evlıyım görüşemem sizinle diyenlerden hiç olmadım her neyse biz kaç kere buluştuk ettık ben normalde kapalı biriyim ve bu kız surklı açık olduğum yerlerde hep fotoğraflarımı çekiyor silmesini istedıgımde tamm silerim sende abartma tarzı şeyler diyor bundan rahatsız oluyorum kapalıyım ve üstüne evlıyim dıyroum ama anlamıyor her neyse ve ne zmn bi şey olsa hemen kavga etmeye çalışıyor bana karşı haset ettiği o kadar belliki sırf onun şerrinden korkuttuğum için konuşmaya devam edıyroum çünkü. g££tü başı Yerinde durmuyan biri ben desemki artık görüşmek istemıyroum salka salak şeyler yapar tüm sırlarımı millete anlatır o fotoğraflarımı yayar en ufak şeye on kat şey ekler öyle dillendirir ve ben bi kaç kere onun evıne gıttım zaten bu açık fotoları IrDA cektı gittiğim gibi haliyle yemek fln ıkram ettı bu gün bi olay oldu olayı anlatırsam çok anlaşılır kim oldugum o yüzden anlatmıyorum ama o olaydan sonra yok sen Benım evımde yıyıp içtin tarzı şeyler söylemeye başladı içimi öyle bı daralttıkı yok işte ben Şen’ın her seyını bılıyorum istersem anlatırım herkese fln kızlar napıcam bılmıyorum bu beladan nasıl kurtulacam kurtulamıyorum inşallah bundan sonra bı daha muhatap olmak zorunda olmayız biraz tavırlı bi şekilde kapattı telefonu umarım umrunda olmayan bırıyımdır onun için çok tehlikeli bı ınsna yuva yakan zevk için hep bi şeylere karışmak isteyen bi tipte ve ben bunu yenı yenı anladım anlattığım het şeye bin pişman oldum offf
Belki de bu yüzden başlamıştır size karşı olan bu tutumu. Kendi annenizden bile daha çok annelik yaptığını söylediğiniz kadının bu iyiliğini, ilgi ve alakasını kıskanmış olabilir. Annesini paylaşmak istememiş, buna hasetlenmiş olabilir.Abla annesi melek gibi bi insan kendi annemden çok annelık yaptı bana ama nedense kendisi beni eskıden beri cekemıyo en ufak olayı bıle abartıyı hep kavga edelim istıyordu şu an konuşmuyoruz çok şükür umarım ömür boyu muhatap olmak zorunda kalmam onunla sizlerde dua edin ve çocuk sahibi olmak istıyrlum kızlar bunun içinde dua etseniz çok sevınırım
Yani sıkıntılı bir durum eğer eşiniz anlayışlı biriyse durumu anlatın sonuçta açık fotoğraflarınız onunla bununla yada dolarda çekilmiş değil kadın kadına evdeyken çay kahve derken izinsiz çekilmiş fotoğraflar bunları söyleyin bunun dışında sırlarınız ise eğer kanıtlayamayacağı şeyler ise inkar edin gitsin eşinize kendisinşn sizi kıskandığını söyleyin yani durumlardan az çok önceden eşinizi haberdar edin sonra birşey olursa ben sana demiştim çok kıskanç yapamayacağı birşey yok nasıl iftira atıyor gibi şeyler söyleyip inkar edin kanıtlayamazsa büyük sorun olacağını düşünmüyorum tabi konular nedir tam olarak bilmiyorumBen iki yıllık evliyim ve dört senelik fln bi arkadaşım var evlenmeden önce yedıgımız içtiğimiz ayrı gitmezdi evlendık halende fırsat bulduğumda görüşmeye çalışıyorum yok ben artık evlıyım görüşemem sizinle diyenlerden hiç olmadım her neyse biz kaç kere buluştuk ettık ben normalde kapalı biriyim ve bu kız surklı açık olduğum yerlerde hep fotoğraflarımı çekiyor silmesini istedıgımde tamm silerim sende abartma tarzı şeyler diyor bundan rahatsız oluyorum kapalıyım ve üstüne evlıyim dıyroum ama anlamıyor her neyse ve ne zmn bi şey olsa hemen kavga etmeye çalışıyor bana karşı haset ettiği o kadar belliki sırf onun şerrinden korkuttuğum için konuşmaya devam edıyroum çünkü. g££tü başı Yerinde durmuyan biri ben desemki artık görüşmek istemıyroum salka salak şeyler yapar tüm sırlarımı millete anlatır o fotoğraflarımı yayar en ufak şeye on kat şey ekler öyle dillendirir ve ben bi kaç kere onun evıne gıttım zaten bu açık fotoları IrDA cektı gittiğim gibi haliyle yemek fln ıkram ettı bu gün bi olay oldu olayı anlatırsam çok anlaşılır kim oldugum o yüzden anlatmıyorum ama o olaydan sonra yok sen Benım evımde yıyıp içtin tarzı şeyler söylemeye başladı içimi öyle bı daralttıkı yok işte ben Şen’ın her seyını bılıyorum istersem anlatırım herkese fln kızlar napıcam bılmıyorum bu beladan nasıl kurtulacam kurtulamıyorum inşallah bundan sonra bı daha muhatap olmak zorunda olmayız biraz tavırlı bi şekilde kapattı telefonu umarım umrunda olmayan bırıyımdır onun için çok tehlikeli bı ınsna yuva yakan zevk için hep bi şeylere karışmak isteyen bi tipte ve ben bunu yenı yenı anladım anlattığım het şeye bin pişman oldum offf
Bende bilmiyorum işte sıkıntı oYani sıkıntılı bir durum eğer eşiniz anlayışlı biriyse durumu anlatın sonuçta açık fotoğraflarınız onunla bununla yada dolarda çekilmiş değil kadın kadına evdeyken çay kahve derken izinsiz çekilmiş fotoğraflar bunları söyleyin bunun dışında sırlarınız ise eğer kanıtlayamayacağı şeyler ise inkar edin gitsin eşinize kendisinşn sizi kıskandığını söyleyin yani durumlardan az çok önceden eşinizi haberdar edin sonra birşey olursa ben sana demiştim çok kıskanç yapamayacağı birşey yok nasıl iftira atıyor gibi şeyler söyleyip inkar edin kanıtlayamazsa büyük sorun olacağını düşünmüyorum tabi konular nedir tam olarak bilmiyorum
Keşke bende böyle olsam ama yok yanı hep sonradan aklım başıma gelıyo sonradan yapmadığım şeylere pişman oluyorumKimseyle istemediğiniz halde konuşmak zorunda değilsiniz resim çekmek izinsiz suç şikayet edersiniz telefonuna el koyulur görür gününü bitirin arkadaşlığınizi evlenip görüşmeye devam etmeseniz bu toksik tiple ne olur kime ne .Eşiniz size güvenmez mi ne gibi sırlar biliyor hadi oradan canına okurum tavrında olun biraz niye yüz veriyorsunuz boş insana .Ayrıca elinden geleni ardına koyma der hayatını kaydiririm onun ben bir kere konuşur çok ciddiyim .Sizde böyle olun kedi bile köşeye sıkıştır gözünü oyar niye böyle sindiniz