• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşım sizce bilerek mi yapıyor?

daisy121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
11
15
3
31
liseden bir kız arkadaşım var. ben sınavı kazandım 2 yıllık okuyordum o kazanamadı. her buluşmada bana laf sokuyordu. insan neden dört yıllık varken 2 okur ki. ya da başkasını örnek gösterip ezik gibi 2 yıllık okuyor falan diyordu. ben sonra sınav ile dört yıllığa geçtim. bu sefer de okul uzadı bu sene bitir de kurtul falan diyordu bir de dikkatimi çekiyor ben ne zaman okuldan foto falan paylaşsam o da sevgilisiyle ya da onun aldığı hediyelerle ilgili paylaşım yapıyor. ama benim için yapıyor da diyemiyorum çünkü kıskanç konumuna düşmemek için. neyse bu beni geçenlerde buluşalım diye aramıştı. buluşmaya karar verdik sözleştik. ben gittim baktık bu yok. nerdesin diye sordum unutmuşum kusura bakma babaannemdeyim dedi. o günden sonra da bir şey yazmadık. bana şimdi mesaj atmış benim girdiğim sınavla ilgili yardım istiyor ama içimden hiç gelmiyor. bu sefer de kıskanç olan ben miyim diye düşünüp dayanamayıp yardım ediyorum. sonra yine aynı laf sokmalar başlıyor. kendimi bıkmış hissediyorum. yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç uğraşma bu kızla boş ver. Görüşmeyin bir daha. Tavırları çok sahte geldi. Okulunla ilgili düşünceleri gerçek bile olsa ki sanmıyorum senin yanında öyle demezdi samimi olsa.

Back
X