- 8 Ocak 2025
- 25
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi sevginingucci
Merhaba arkadaşlar. Size birkaç durumdan bahsetmek istiyorum. Kafam karışık birşeyler yapmalı mıyım yapmamalı mıyım karar veremedim ve bu olanlardan ne anlamalıyım bilemedim. Konu arkadaşım ve eski sevgilim ile ilgili. Bu kişiler benden önce tanışmıyorlardı benim onları tanıştırmamla tanışmış oldular. Gelelim olaylara öncelikle kız arkadaşımla senelerdir bir arkadaşlığımız vardı aynı işyerinde çalıştık ama çok yakın gibi değildik onun başka arkadaş grubuda vardı benimlede görüşürdü. Aramızda bir mesele oldu bildiğiniz beni sattı bu arkadaş ve bu meselede ben haklıydım. Birkaç aydır konuşmuyorduk. Eski sevgilim olan kişiylede bu arkadaş beni satmadan önce ayrılmıştık kendisi hatalıydı devam etmek istemedim. Eski sevgiliden ayrıyım arkadaşta beni satmış onunlada konuşmuyoruz derken birkaç ay bu şekilde geçti. Fakat ben bir durum öğrendim. Başka bir arkadaşın birşey ima etmesi ile önce anlamadım daha sonra eski sevgiliyle denk geldiğimizde bu beni satan kız ile ilgili muhabbet geçince bir durumlar olduğunu anladım. Bu kız arkadaş beni sattığı yetmiyormuş gibi benimle konuşmadığı aylarda eski sevgilim ile görüşmüş oturmuşlar sohbet muhabbet etmişler ve bu bir defa denk gelen olan birşeyde değil. Beni hem satıp hemde böyle birşeyi rahatlıkla yapabilmesi bana çok farklı geldi fazlaydı bu yapılanlar. Ne demek nasıl bu kadar rahat yapabilir bunu anlamıyorum. Düşünüyorum ya birbirleriyle geziyorlarsa gülüyorlarsa yakınlık kurup eğleniyorlarsa diye. Bunlar aklıma geldikçe yediremiyorum. Üstelik bana başka yanlışı olmuş biri. Bunlara bana yapmakta nasıl rahat bu kadar diye düşünüyorum. Çekinmiyor benden diye düşünüyorum. Karşılığında birşey yapmalı mıyım konuşmalı mıyım? Yoksa ikisiylede muhattap olmayıp önümemi bakmalıyım?