• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık

Ya verdiğim bir iki örnekten berbat bir insanmış gibi yargılıyorsunuz belkide siz haklısınız ama buraya ne zaman bir şey yazsam yabancı kişilerden bi nebze olsa destek görmek için kendimi çok kötü hissediyorum
Bir iki ornek degil, adamin tarzi tamamen bu.
Ayrica niye destek gormek istiyorsunuz? Akli başında kimse böyle bir adami desteklemez. Destek istiyorsaniz arkadaslariniz pek begeniyormus işte oradan devam edersiniz. Icinize siniyor, her seyi normal karşılıyorsaniz bize sormaniza gerek yok. Ha eger soruyorsaniz da burada kimsenin aynen devam sahane adam sakin kaçırma diyecegini sanmiyorum.

Ben çok kıskanç biri değilim. İlişkimden önce de arkadaşlarıma hep benim gibi olan kısıtlamayan çok fazla kıskanmayan modern biri istediğimi söylerdim. Sonra bi ilişkim oldu. Sevgilim tanışma zamanlarımızda çok kıskanç olduğunu söylerdi. Ben açıkçası biraz rahatsız oluyordum. Ama ne kadar olabilir diyerek çokta önemsemedim. Şimdi ise bu kıskançlık o kadar fazla olmaya başladı ki yoruluyorum. Üniversitemi bile sırf o istediği için onun çalıştığı şehirde yazdım. Ki aklımda bile yoktu orası. Şimdi ablamın yanındayım uzaktayız yani. Eve bi arkadaşım geliyor adını soruyor hemen. Daha sonra ısrarla fotoğraf istiyor art arda arıyor atmadığım zaman. Fotoğrafı atmadan rahatlatamıyor. Ya da dışarı çıkıyorum kombinimi atıyorum o kadarda açık olmayan şeyler giysem bile memnun olmuyor. Eşofman takımı içerisne göğüs dekoltesi fazla olan bi atlet giymiştim. Ama ceketi vardı üstümde ve tamamen kapalıydı. Bunu deneme rağmen sürekli önünü açmışsın gibi geldi diyerek bana güvenmiyor. Erkek arkadaşlarım fazla onunla tanışmadan önce de vardı. Bundan nefret ediyor ilişkimi kesmemi söylüyor. Ama ayıp olur liseden kalma yakın arkadaşlarımla aramı bozamam mesafe koyayım diyorum bi zahmet diyor. Zaten geceleri çalıştığı için öğlen 1-2 gibi uyuyor bende 11-12 gibi uyanıyorum sabahları. Çok az denk geliyoruz. Onun için geceleri uyumuyorum ama meşgul oluyor. Beni le evlenmek istediğini söyleyip duruyor ama bana kalırsa yaşım daha küçük 21 yaşındayım. Tanıştığımızdan beri evlilik konuşuyor. Daha erken beni beklemeyecek misin diyorum şakasına imkanımız varken niye bekliyoruz diyor. Ve okul okuyorum. Bitirmeden babamlar ilişkimi bile söyleyemem. Hem onaylayacaklarından da emin değilim açıkçası. Üniversiteyi bitirmemiş yarı bırakmış. Bu ailem için önemli bi konu. Kızları okumuşken okumuş birini bulmasını istiyorlar. Onun dışında onaylamayacaklarını düşündüğüm birkaç şeyi daha var. Ve sevgilim açıkça söylemese bile bazen okumasan da olur, boş ver okuma, ben sana bakarım gibi sözler söylüyor şakaya vuruyoruz sonra tabi. Ama son zamanlarda gerçkten bu konuda ciddi mi değil mi diye düşünüyorum. Daha sonra markete bile çıksam hesap veriyor gibi haber etmekte bana uyan bir şey değil. Daha önce hiç sevgilim olmadı böyle şeyler normal mi bilmiyorum. Beni sevdiğini düşünüyorum ama beni değiştirdiğini de düşünüyorum bazen. Eskiden olsa başkasında görsem eleştireceğim şeyler yapıyorum.
Seni sevmiyor yönetiyor yol yakınken uzaklaş lütfen

Ya seviyorum çünkü onu bende onunla evlenmek istiyorum. Her şeyi bu şekilde kestirip atıyorsunuz ayrıl diyorsunuz. Belki de güzel olacak her şey ayırlmak istemiyorum ki. Beni mutlu hissettiriyor tek kavgamız kıskançlık oluyor bunun dışında beni çok değerli hissettiriyor
Yavrum sen niye konu açtın o zaman. Tavsiye dedin tavsiye verdik hepimiz. Ne münasebet arkadaşımla oturacam benden foto isteyecek. Arkadaşımın fotosunu mu atıcam. Çalışmanı istemiypr espri adı altında belirtmiş zaten. Giyimine karışıyor. Aaa ne kadar tatlı seviyor seni. Kıskanan erkek bulmuşsun şanslısın. Bu cümleler seni tatmin edecek biliyorum ama kandıramayız.

Ben çok kıskanç biri değilim. İlişkimden önce de arkadaşlarıma hep benim gibi olan kısıtlamayan çok fazla kıskanmayan modern biri istediğimi söylerdim. Sonra bi ilişkim oldu. Sevgilim tanışma zamanlarımızda çok kıskanç olduğunu söylerdi. Ben açıkçası biraz rahatsız oluyordum. Ama ne kadar olabilir diyerek çokta önemsemedim. Şimdi ise bu kıskançlık o kadar fazla olmaya başladı ki yoruluyorum. Üniversitemi bile sırf o istediği için onun çalıştığı şehirde yazdım. Ki aklımda bile yoktu orası. Şimdi ablamın yanındayım uzaktayız yani. Eve bi arkadaşım geliyor adını soruyor hemen. Daha sonra ısrarla fotoğraf istiyor art arda arıyor atmadığım zaman. Fotoğrafı atmadan rahatlatamıyor. Ya da dışarı çıkıyorum kombinimi atıyorum o kadarda açık olmayan şeyler giysem bile memnun olmuyor. Eşofman takımı içerisne göğüs dekoltesi fazla olan bi atlet giymiştim. Ama ceketi vardı üstümde ve tamamen kapalıydı. Bunu deneme rağmen sürekli önünü açmışsın gibi geldi diyerek bana güvenmiyor. Erkek arkadaşlarım fazla onunla tanışmadan önce de vardı. Bundan nefret ediyor ilişkimi kesmemi söylüyor. Ama ayıp olur liseden kalma yakın arkadaşlarımla aramı bozamam mesafe koyayım diyorum bi zahmet diyor. Zaten geceleri çalıştığı için öğlen 1-2 gibi uyuyor bende 11-12 gibi uyanıyorum sabahları. Çok az denk geliyoruz. Onun için geceleri uyumuyorum ama meşgul oluyor. Beni le evlenmek istediğini söyleyip duruyor ama bana kalırsa yaşım daha küçük 21 yaşındayım. Tanıştığımızdan beri evlilik konuşuyor. Daha erken beni beklemeyecek misin diyorum şakasına imkanımız varken niye bekliyoruz diyor. Ve okul okuyorum. Bitirmeden babamlar ilişkimi bile söyleyemem. Hem onaylayacaklarından da emin değilim açıkçası. Üniversiteyi bitirmemiş yarı bırakmış. Bu ailem için önemli bi konu. Kızları okumuşken okumuş birini bulmasını istiyorlar. Onun dışında onaylamayacaklarını düşündüğüm birkaç şeyi daha var. Ve sevgilim açıkça söylemese bile bazen okumasan da olur, boş ver okuma, ben sana bakarım gibi sözler söylüyor şakaya vuruyoruz sonra tabi. Ama son zamanlarda gerçkten bu konuda ciddi mi değil mi diye düşünüyorum. Daha sonra markete bile çıksam hesap veriyor gibi haber etmekte bana uyan bir şey değil. Daha önce hiç sevgilim olmadı böyle şeyler normal mi bilmiyorum. Beni sevdiğini düşünüyorum ama beni değiştirdiğini de düşünüyorum bazen. Eskiden olsa başkasında görsem eleştireceğim şeyler yapıyorum.
Çok çekersin ilerde
Üniversiteyi boşuna okuyorsun gibi. Bu seni çalıştırmaz da.

buraya ne zaman bir şey yazsam yabancı kişilerden bi nebze olsa destek görmek için kendimi çok kötü hissediyorum
Bu arada bunu dediğiniz icin baska konunuz da mi var diye baktim ama daha 10 gun once baska erkek icin baslik acmissiniz?

Adini bile koymadigimiz bir iliskimiz var, onun yuzunden sinavi kazanamadim tekrar hazırlanıyorum dediginiz cocuk bu mu??

Bu arada bunu dediğiniz icin baska konunuz da mi var diye baktim ama daha 10 gun once baska erkek icin baslik acmissiniz?

Adini bile koymadigimiz bir iliskimiz var, onun yuzunden sinavi kazanamadim tekrar hazırlanıyorum dediginiz cocuk bu mu??
Yok yahu bunun adını koymuşlar Allah analı babalı büyütsün

O hikaye 3 sene önceki olay o kişi şu an yakın arkadaşım

Neeee o üye miydi 😱

Eski konulara bakmadan yazmam daha. 😅

Neeee o üye miydi 😱

Eski konulara bakmadan yazmam daha. 😅
Eski konulara bakmak huyum degildir ama konu sahibi eski konularında da olumsuz yorumlar aldigini yazınca yine bu çocukla ilgili sandim.

Eski konusunda bu adi konulmamis çocukla olan durumlar yuzunden sinavi kazanamayip ablasının yanında tekrar hazirlandigini yazmis. Simdi uc sene önceki olay diyor, ama on gun önceki konusunda karsiliksiz aska düşmekten korkuyorum falan demis.

Ben anlayamadigim icin konudan elendim. Anlayabilen arkadaslara basarilar dilerim.

Eski konulara bakmak huyum degildir ama konu sahibi eski konularında da olumsuz yorumlar aldigini yazınca yine bu çocukla ilgili sandim.

Eski konusunda bu adi konulmamis çocukla olan durumlar yuzunden sinavi kazanamayip ablasının yanında tekrar hazirlandigini yazmis. Simdi uc sene önceki olay diyor, ama on gun önceki konusunda karsiliksiz aska düşmekten korkuyorum falan demis.

Ben anlayamadigim icin konudan elendim. Anlayabilen arkadaslara basarilar dilerim.

Yani dikkate alıp bir şeyler söylüyoruz. Sonra bunları görünce boşuna yazmışız diyorum.
Belli ki troll bir üye. İki konuda anlattığı karakterlerin ortak yanı dahi yok. İnandırıcılığını yitirdi.

Yani dikkate alıp bir şeyler söylüyoruz. Sonra bunları görünce boşuna yazmışız diyorum.
Belli ki troll bir üye. İki konuda anlattığı karakterlerin ortak yanı dahi yok. İnandırıcılığını yitirdi.
Aynı kişi değiller ki abla sen niye kuruldun şimdi durduk yere

Çoook eskiden böyle bi erkek arkadaşım vardı. Küçüktüm ama allahtan yine akıllı davranmışım, Allahımmm. Unıversıtedeyken ansızın gelırdı, beni kontrol edıyordu aklı sıra . Hergun ne gıydın soruları, sonra ınanmama imaları vs başlayınca ayrılmıştım bi çok kıyafetı yasaklamıştı kendi kendine, herşeyimin şifresini istiyordu filan. Çok zor bırakmıştı benı. Hatta evlendi bılıyorum aradan 15 yıl geçti hiç görmedim sadece duydum. Neyse ben nışanlanınca bana mail atmıştı şirifsiz. Hırs yapmış kendınce. Böyle tipler cok kompleksli oluyor bence. Ve bu sevgı değil. Senı bastırıp başka bı ınsan halıne getirmeye çalışıyor. Senin mutlu olup olmadığın önemli değil. Bencilce. Bence bi oturup düşünün, değer mi diye. Denklikte önemli. Kafa yapıları hayata bakış açısı çok önemli. Hayatı bu tarz şekılcı yaklaşımlarla zehreden bi insan sadece insanın 3 günlük ömrünü çürütüyor.

Ama arkadaşlarımla konuştuğumuzda sahiplenen seven kıskanan erkeği buldun abartıyorsun diyorlar
Arkadaşların sevgilini destekliyorsa, onlarla olan arkadaşlığımı sorgulamalısın
Ayrıca nasıl bir varoşca yaklaşım sahiplenem seven erkek
Seven erkek sana destek olur köstek değil.

Bu adamla evlenirsen sana olacakları söyleyeyim:
  • Bugün şakayla karışık söylediği her şeyi yarın emretmeye başlar.
  • Kendine olan güvenin biter. Sürekli yanlış yaptığını zanneden, suçlu hisseden biri olursun.
  • Arkadaşsız kalırsın. Herkesi senden uzaklaştırır.
  • Okul, kariyer falan hikaye. “Ben sana bakarım” deyip seni eve hapseder. Üzerine kapı bile kilitleme ihtimali var.
  • Seni manipüle ederek hemen çocuk yapmaya ikna eder.
  • Ailenle aran bozulur, seni onlardan koparmaya başlar.
  • Bir süre sonra rüyadan uyanır gerçekleri fark edersin o zamanda fiziksel ve psikolojik şiddet başlar.
  • Kurtulmak istersin. Çocuklu ve işsiz, birikimsiz bir şekilde nasıl kurtulacağını düşünürsün.
  • Yakanı da bırakmaz.
Yol yakınken kaç, arkadaşlarının bir şey bildiği yok. Bu sahiplenen seven erkek değil, düpedüz hastalık. Belki düzelir de sanma, inan bana düzelmez.
Ayrıca bu dünyaya başkalarının yanlışını düzeltmeye gelmedin. Sevgini hak etmeyeni, hak ettirmeye uğraşma.
Kendine, huyuna, karakterine dengini bul vakti zamanı gelince.
Şu an sadece derslerine ve geleceğine odaklanma vakti.
Daha güzel anlatılamazdı 👏
Konu sahibi çerçeve yapıp duvarına asmalı

Back
X